0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 10:30

9.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdku stačila jediná branka


Branky


11

Nedaří se. Juniorka ševců nevybředla ze série nevýrazných výsledků ani v 10. kole MSFL na domácím vršavském hřišti proti Frýdku-Místku. Valcíři byli po většinu zápasu lepším týmem a na začátku druhé půle také vstřelili po zásluze rozdílovou branku. Po centru do šestnáctky se trefil Fokaidis.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět jsme byli o gól horší než soupeř. Oproti předchozím utkáním jsme se však vůbec nebyli schopní prosadit do koncovky. Naše centry neměly adresáta, do vápna jsme nechodili v dostatečném počtu a málo jsme předvídali. Celkově mi v našem projevu chybí větší hlad po gólech a vůle po vítězství. Hlavně u některých hráčů. Na tuto soutěž jsme až příliš hodný tým,“ posteskl si zlínský trenér Jan Jelínek.

Na umělé vršavské trávě proti zkušeným valcířům to bylo patrné od začátku. Frýdek-Místek zdatně kombinoval, hledal si cestu ke zlínské bráně, a přestože brankář Šiška střelecké pokusy ze střední vzdálenosti kryl, bylo jen otázkou času, kdy hosté objeví skulinku a svoji aktivitu korunují gölovým úspěchem. To se stalo chvíli po změně stran.

„Pak jsme sice směrem dopředu o něco přidali a v závěru jsme si vytvořili územní převahu, ovšem bez efektu. Nevěřili jsme si, nebyli jsme důrazní v šestnáctce a soupeř celkem bez problémů hájil těsný náskok. Druhý útočník typu Šimona Chwaszcze nám citělně schází a nic jiného jsme bohužel nevymysleli. Situace je složitá, každopádně nic nebalíme, musíme dál pracovat a prolomit tuto sérii,“ burcuje zlínský kouč.

Příští neděli jedou mladí ševci do Uničova. „Ještě jsme takový zápas nehráli. I v přátelácích tam bylo pár lidí, kteří fandili nebo nadávali, teď tam budeme jen my na lavičce,“ komentoval budoucí protivník a trenér Uničova Dušan Žmolík.

Naopak Frýdek přivítá na svém hřišti souseda v tabulce Rosice, které mají jen o bod méně.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC Fastavu Zlín B: Opět jsme byli o gól horší než soupeř. Oproti předchozím utkáním jsme se však vůbec nebyli schopní prosadit do koncovky. Naše centry neměly adresáta, do vápna jsme nechodili v dostatečném počtu a málo jsme předvídali. Celkově mi v našem projevu chybí větší hlad po gólech a vůle po vítězství. Hlavně u některých hráčů. Na tuto soutěž jsme až příliš hodný tým. Pak jsme sice směrem dopředu o něco přidali a v závěru jsme si vytvořili územní převahu, ovšem bez efektu. Nevěřili jsme si, nebyli jsme důrazní v šestnáctce a soupeř celkem bez problémů hájil těsný náskok. Druhý útočník typu Šimona Chwaszcze nám citělně schází a nic jiného jsme bohužel nevymysleli. Situace je složitá, každopádně nic nebalíme, musíme dál pracovat a prolomit tuto sérii.




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - T. Slovák [-] , L. Pazdera [-] , D. Venený [-] , M. Ngimbi [-] , T. Uhřík [-] (77. F. Němeček [-] ) , L. Hrdlička [-] , V. Mlýnek [-] (70. O. Strachoň [-] ) , J. Pafka [-] (66. M. Hladký [-] ) , L. Vraštil [-] , Š. Chwaszcz [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - P. Literák [-] , D. Straňák [-] , J. Dudek [-] - M. Skwarczek [-] , P. Zapalač [-] , A. Fokaidis [-] (86. M. Hladík [-] ) , D. Dziuba [-] (82. M. Bzirský [-] ) , T. Hykel [-] - J. Teplý [-] (90. S. Šeba [-] ) - R. Russmann [-]

ŽK: 90. D. Venený - 77. D. Dziuba , 89. M. Bzirský .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - KULIČKA Radek, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání věřím zkušenějšímu Frýdku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích