Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 10:15

9.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice Velmezu a Slovácko míří do čela


Branky


11

Fotbalisté béčka Slovácka nastříleli do sítě Velkého Meziříčí osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí

Jako jediný neporažený celek Moravskoslezské fotbalové ligy nastupovali hráči béčka Slovácka do souboje s Velkým Meziříčím. V minulých devíti duelech inkasovali pouze pět branek, což z defenzivy týmu z Uherského Hradiště dělá tu nejlepší v celé soutěži. Zároveň bylo jisté, že pokud v neděli dopoledne domácí zvítězí o tři a více branek, tak se díky zaváhání Uničova na půdě Rosic posunou do čela tabulky.

A jakoby je to nakoplo. Hned v deváté minutě šlo Slovácko totiž do vedení, když se sám na brankáře řítil Meleketsev a v zakončení se nemýlil. 1:0. A v osmnácté minutě poslal do vápna Velkého Meziříčí centr Rezek, který sice našel jen bránícího Krejčího, ale toho obral o míč Kubala a střelou po zemi k tyči zvýšil už na 2:0.

A domácí dokázali ještě do poločasu utkání definitivně rozhodnout. Ve 35. minutě rozebrali defenzivu hostů a na konci doklepával míč do odkryté branky Rezek.

Demolice

Ještě jasněji bylo o vítězi utkání rozhodnuto dvě minuty po návratu ze šaten. Místo Rezka přišel před změnou stran na hřiště Juroška, který dostal okamžitě krásnou přihrávku od spoluhráče, kterou proměnil v další branku Slovácka. Výborný tah trenéra Saňáka, díky kterému nemělo Velké Meziříčí šanci vstřelit kontaktní branku.

A že to bylo opravdu povedené střídání bylo jasné v 67. minutě, protože i pátou branku vstřelil právě Juroška.

Za stavu 5:0 už to bylo jenom o tom, kolik si Velké Meziříčí odveze. A domácí trenér měl nadále šťastnou ruku pří výměně hráčů. V 59. minutě poslal na hřiště Kostku a ten v 76. a 81. minutě vstřelil hned dvě branky.

Nakonec ještě minutu před koncem zkompletoval hattrick Juroška, který se prosadil umístěnou střelou z velkého vápna a stanovil konečné skóre zápasu 8:0, díky kterému je spolu se spoluhráči na čele MSFL. Vedoucí pozici bude Slovácko hájit v souboji béček na půdě Sigmy Olomouc.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Jiří Saňák - trenér FC Slovácka B: Vážíme si výhry, dneska šlo všechno s námi, rozhodla efektivita v úvodu utkání, kdy soupeř z přímého kopu nedal, my naopak udeřili velmi pohotově. Gól na začátku druhého poločasu definitivně sebral hostům naději na bodový zisk a bylo rozhodnuto. Je to další cenná zkušenost pro kluky. Zdroj: www.fcslovacko.cz




Sestavy


1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - J. Srubek [-] , J. Rezek [-] (46. P. Juroška [-] ) , F. Vecheta [-] (73. M. Vincour [-] ) , M. Suchý [-] , F. Kubala [-] (60. D. Kostka [-] ) , T. Melekestsev [-] (66. J. Pek [-] ) , l. pernica [-] , R. Olšanský [-] , M. Polášek [-] , T. Vincour [-] (73. R. Janás [-] )

FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] (46. M. Bouček [-] ) , A. Plichta [-] , J. Nedvěd [-] , P. Mezlík [-] (66. M. Sysel [-] ) , R. Šuta [-] , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-] , M. Pavlík [-] (73. P. Partl [-] )

ŽK: 63. R. Demeter , 70. R. Šuta .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - VOLEK Stanislav, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: výhra domácích

Slovácko ještě neprohrálo a doma s Velkým Meziříčím vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích