3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 10:15

9.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

MSFL má nového lídra


Branky


9

Po třech výhrách vyšli fotbalisté Otrokovic ve Vyškově naprázdno. Ten se díky výhře 3:1 dostal do čela Moravskoslezské fotbalové ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance

Hostující Viktorka chtěla navázat na předešlé tři vítězství v řadě a v závěru prvního poločasu k tomu velice dobře nakročila. Nejprve v úvodu přečkali hostující fotbalisté dvě velké šance Vyškova. Už v sedmé minutě zahrozil po centru Jambor a následně se důrazně k dorážce prodral Klesa, ale jeho pokus vykryl brankář Gröger. O dvě minuty později vyslal Jambor do šance Ondřeje Vintra, který běžel sám ba brankáře Otrokovic, ale nakonec mířil po zemi jen těsně vedle jeho branky. Další ze svých šancí měl Vyškov v polovině úvodního dějství, když nastal rozruch v hostujícím pokutovém území a ke střele se dostal Jaroš, jehož pokus tečoval Sedlo, ale Gröger byl opět pozorný a druhý jmenovaný hráč následně z blízkosti v dorážce přestřelil.

Po neproměněných šancích přišel trest. Centr z levé strany dokázala ještě vyškovská obrana odvrátit, ale na hranici vápna se k míči dostal Martin Schlehr, který krásně zasekl obránce a levačkou technicky nedal dvě minuty před přestávkou brankáři šanci.

Přesto konec poločasu patřil domácím, kteří se dokázali v poslední minutě přeci jen prosadit a vyrovnali. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Pavel Simr.

Rozhodnutí

Ve druhém poločase byl nadále Vyškov lepším celkem a vybojoval si hned pět minut po změně stran výhodu pokutového kopu, ke kterému si stoupl Ondřej Vintr, ale brankář Gröger volil stejnou stranu jako střelec a penaltový pokus zneškodnil.

Jenomže stejně jako v závěru prvního poločasu, tak v úvodu druhého udeřili domácí po rohovém kopu. V 53. minutě nejvýše vyšplhal Oleksandr Pernatskyi a na zadní tyči hlavičkou usměrnil míč do brány.

Následně se neprosadili postupně Jambor, Simr ani do prázdné branky Klesa. Uklidňující gól přišel až šest minut před koncem, kdy pálil střídající Nieslanik, jehož střelu ještě Gröger vyrazil, ale následně jej z velkého úhlu prostřelil Klesa a upravil na 3:1.

Díky tomuto vítězství se dostal Vyškov do čela MSFL.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Roman Matějka - trenér Otrokovic: Zápas nám vůbec nevyšel a většina hráčů předvedla průměrný výkon. Byli jsme v bránění málo aktivní a nedostupovali hráče Vyškova. Škoda, že jsme neudrželi vedení do poločasové přestávky, potom by to mohlo vypadat jinak, ale nemůžeme dostat dvě branky po standardních situacích.



Sestavy


MFK Vyškov
T. Sova [-] - J. Beňa [-] , M. Sedlo [-] - D. Moučka [-] , O. Pernatskyi [-] , O. Vintr [-] (90. M. Murányi [-] ) , D. Jambor [-] (86. O. John [-] ) , A. Dittmer [-] , M. Klesa [-] - P. Simr [-] (79. D. Nieslanik [-] ) - K. Jaroš [-]

FC Zlínsko
D. Gröger [-] - J. Pančochář [-] (66. M. Minář [-] ) , T. Mlýnek [-] , M. Vašulka [-] (59. F. Přikryl [-] ) , J. Kiška [-] (82. T. Dekleva [-] ) , M. Schlehr [-] , A. Jasenský [-] , L. Vychodil [-] (54. Š. Přikryl [-] ) , F. Markovič [-] , M. Fiala [-] (46. J. Koňařík [-] ) , M. Malý [-]

ŽK: 52. J. Pančochář .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Líkař Petr - PFEIFER Michal, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Vychodil
Tip experta: výhra hostů

Dostali jsme se do formy a věřím, že to potvrdím i na půdě silného Vyškova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích