3:1
(2:0)
61. A. Fila
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2020 16:00

8.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávku zvládl lépe Frýdek


Branky


19. J. Teplý (p.) , 40. M. Bzirský , 86. J. Teplý - 61. A. Fila
11

V dohrávce 8. kola MSFL podlehli fotbalisté “A” týmu Slovanu ve Frýdku-Místku 3:1. Domácí se v prvním poločase ujali dvoubrankového vedení, rosičtí sice po hodině hry snížili, v závěru ale pečetil výhru Frýdku druhým gólem Teplý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3. minutě zakončil Zapalač centr z pravé strany, jeho střelu zblokovali rosičtí na roh. Z něj hlavičkoval Straňák metr vedle pravé tyče. V 16. minutě zahrával Zapalač přímý kop z 22 metrů, Zádrapovu branku ale přestřelil. V 19. minutě faulovali rosičtí ve vlastním pokutovém území a hlavní rozhodčí nařídil penaltu. Zádrapa sice správně vystihl její směr, na míč z kopačky Teplého ale nedosáhl – 1:0. Ve 22. minutě prošel středem hřiště Dobrovodský, následně přihrál Filovi, jeho příležitosl ale  včasným vyběhnutím zneškodnil Bárta. Ve 32. minutě pronikl do šestnáctky domácích Dobrovodský, jeho střelu zblokoval Straňák na roh. Po něm hlavičkoval osamocený Zezula těsně vedle levé tyče. Ve 38. minutě se v šestnáctce Slovanu uvolnil Fokaidis, jeho následná střela byla ale hodně nepřesná. Ve 40. minutě získali domácí na vlastní polovině míč, následoval centr za hostující obranu na nabíhajícího Bzirského, který střelou k levé tyči zvýšil – 2:0.

V 58. minutě zakončil Teplý přetažený centr z levé strany hlavou do tyče. V 61. minutě utekl po levé straně Černý, následně přihrál Filovi, který udržel na zádech stopera domácích a střelou mezi nohy Bárty snížil – 2:1. V 72. minutě zahrával přímý volný kop z nebezpečné pozice Kugler, míč z jeho kopačky skončil nad. Nejblíže vyrovnání byli rosičtí v 77. minutě, kdy Kršák přihrál do šestnáctky Sedláčkovi, ten obešel Russmanna, jeho střelu ale Bárta vytěsnil nad břevno. V 82. minutě pálil tvrdě Zapalač, jeho střelu z úhlu Zádrapa vyrazil. V 86. minutě zahrávali domácí rohový kop, Zádrapa míč vyboxoval, Teplý jej ale pohotově poslal zpět na branku, odkud se po opětovném zákroku rosického brankáře odrazil do břevna a následně i kousek za brankovou čáru – 3:1.

 

V sobotu hrají fotbalisté “A” týmu opět venku, když se od 15:00 představí na hřišti Uherského Brodu.



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Bárta [-] - J. Dudek [-] , R. Russmann [-] , D. Straňák [-] - M. Skwarczek [-] , M. Bzirský [-] , P. Zapalač [-] (89. M. Siedlok [-] ) , A. Fokaidis [-] , D. Dziuba [-] (55. M. Hladík [-] ) , T. Hykel [-] (84. D. Jurga [-] ) - J. Teplý [-] (90. M. Merta [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - A. Fila [-] , T. Dobrovodský [-] (57. E. Sedláček [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] (79. T. Praks [-] ) , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (57. M. Kršák [-] ) , J. Černý [-] , M. Kugler [-] (83. M. Minárčik [-] ) , P. Novák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 32. D. Dziuba , 83. D. Straňák - 37. D. Pazourek , 44. M. Kugler , 84. J. Černý , 85. M. Minárčik , 87. P. Drbal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jan Pek
Tip experta: výhra hostů

Rosice ve Frýdku vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích