Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 10:15

8.kolo, MSFL , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké manévry skončily vítězstvím domácích


Branky


11

Domácí fotbalisté v dohrávce ve středu doslova rozstříleli Vrchovinu, a tak si chtěli v dnešním zápase připsat další body. To se nakonec podařilo, ale tak snadné to tentokrát nebylo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po počátečním oťukávání zahrozili jako první hosté. V 17. minutě po akci Pecucha s Labudou stačil brankář Kolář vyrazit střelu Gebauera na rohový kop. Z protiútoku se pak zaskvěl i brankář hostů Baránek po střele Demetera. Ve 29. minutě poslal do gólovky Pavlík nabíhajícího Malatu, ale ten branku vysoko přestřelil. Ve 35. minutě to na trávníku vřelo. Faul hostů na hranici pokutového území odměnil rozhodčí nařízenou penaltou. Baránek stačil střelu Demetera vyrazit, ale proti dorážce Plichty byl bezmocný – 1:0. Hosté tuto křivdu těžko rozdýchávali a inkasoval podruhé. Ve 39. minutě zakončil brejk Pavlíka svým volejem Nedvěd a bylo to – 2:0!  Hosté se však zmobilizovali a nečekaně udeřili. Ve 41. minutě se proháčkoval obranou domácích Pecuch a Gorčica nádhernou střelou vymetl pavučiny z levé šibenice – 2:1. 

Ve 2. poločase si přišli diváci na své! V 55. minutě zvýšil Malata vedení domácích po akci Nedvěda – 3:1. Domácí se nechali svým vedením ukolébat a nestačili se divit. V 58. minutě si na centrovaný míč Krejčího naskočil Moravec a prudkou hlavičkou snížil na 3:2. V 63. minutě rozehrál Gebauer rohový kop a Kubík znovu nádherně hlavou vrátil hosty do zápasu – 3:3!!! Od totálního kolapsu zachránila domácí 67. minuta hry. Dosavadní bezchybný strážce branky hostů neuvěřitelným kiksem daroval domácím šanci, kterou Plichta stoprocentně využil – 4:3!!! 

To však ještě nebyl konec tohoto fotbalového dramatu. V 70. minutě udržel vedení domácích brankář Kolář po střele Pecucha k pravé tyči. Domácí mohli své vedení pojistit v 73. minutě, po přímém kopu Kriegsmanna přestřelil branku z malého vápna Šuta. Vyrovnání hostů odmítnul v 86. minutě brankář Kolář, který výtečným zákrokem vytáhl balón z levé šibenice po přímém kopu Gebauera… Definitivní podobu výsledku tohoto zápasu tak dal v 90. minutě po úniku Partla svým druhým gólem Nedvěd – 5:3! Hosté se tak ani v tomto dalším zápase neradovali z bodového zisku, ke kterému dnes měli až nečekaně blízko!

 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér Velkého Meziříčí: Ukázalo se, že mužstvo Benešova nejsou žádní otloukánci ze dna tabulky. Bojovali celý zápas a na vítězství jsme se dost nadřeli. V 1. poločase jsme se dostali do vedení spornou penaltou, po druhém gólu se soupeř vrátil do zápasu. O poločase jsem hráče upozorňoval, že zápas ještě není rozhodnutý. Ani po našem vedení 3:1 to hosté nezabalili, naopak dokonce vyrovnali na 3:3! Štěstí stálo při nás, když jsme využili chybu gólmana hostů a taky při střele hostů z přímého kopu, když vyrovnání odmítnul skvělým zákrokem náš gólman. Gól v poslední minutě už naše vítězství jen potvrdil. Pro trenéry to byl infarktový zápas.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: o tomto zápase se mi fakt těžko mluví. Gólovou přestřelku nakonec vyhráli domácí, ale zase jenom díky našim chybám. Po vedoucím gólu, kdy po faulu našeho hráče na hranici velkého vápna nařídil rozhodčí penaltu a po druhém gólu, který jsme dostali po naší tradiční chybě jsme se však soupeři neodevzdali. Po nádherných gólech jsme dokonce vyrovnali a když jsme se neskutečně zvedli, tak jsme zase po fatální chybě darovali domácím vítězství… Tato další zbytečná bodová ztráta však moc bolí.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , M. Malata [-] (62. P. Mezlík [-] ) , A. Plichta [-] (90. P. Partl [-] ) , J. Nedvěd [-] , R. Šuta [-] (82. M. Bouček [-] ) , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-] , M. Pavlík [-]

FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - T. Moravec [-] , O. Kubík [-] , A. Alhassan [-] , D. Skroch [-] (65. M. Musila [-] ) , A. Gorčica [-] , F. Labuda [-] (59. J. Býma [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Pecuch [-] , M. Krejčí [-] (81. A. Nyanzu [-] ) , A. Karčmář [-] (90. J. Romaněnko [-] )

ŽK: 63. J. Krejčí .
Počet diváků: 282. Rozhodčí: Silný Zdeněk - KŘEPSKÝ Michal, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Jan Pek
Tip experta: výhra domácích

Benešov je v tabulce dole a z Velmezu body nepřiveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích