2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Putim neměla cestu k třem bodům snadnou.


Branky


0

V sobotním zápase hostila v tabulce třetí Putim, mužstvo ze Skal, kterým se stále nepodařilo vyhrát. Kapitánovi hostí se poprvé podařilo vyhrát los, a proto tým Skal doufal i v první 3 body. Začátek ovšem této prosbě nenasvědčoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

 

Domácí od úvodní minuty útočili s vidinou snadno získaných bodů. Tým Skal jako v předešlých zápasech držel gólman. Ten zlikvidoval hned v prvních 15. minutách dva osamocené úniky 2. nejlepšího střelce okresního přeboru Jiřího Bicana. Když ve 20. minutě skvěle vytáhl hlavičku kanonýra Bicana, tak Putim trošku ovadla a hosté ze Skal začali vystrkovat růžky. Hosté opět jako v předešlých zápasech hrozili z brejků. Brejky měli vždy slibný začátek, ale jako v zápasech minulých chybělo víc štěstí při finální přihrávce, navíc domácí svým perfektním výkonem držel stoper, který posbíral téměř všechny nákopy hostů. Domácím se již nedařilo osamostatnit se v pokutovém území, a proto od 25. minuty hrozili střelami z dálky, které ovšem nenalézali cíl. Ve 34. minutě domácí zahrávali volný přímý kop ze zhruba 35. metrů. Jak je zvykem v okresním přeboru jednalo se o centr do prostoru penalty. A jak je zvykem u Putimi, centr byl směřovaný na jejich kanonýra. Tomu ve skórování zabránil předstoper hostů Vorel, míč se odrazil k dalšímu hráči Putimi, který vystřelil, ale trefil hráče domácích, který skvěle míči zastoupil cestu. Se štěstím pro domácí se míč opět odrazil k Bicanovi a ten již osamocen zasunul míč do prázdné části branky hostí. Hra se po změně skóre moc nezměnila. Ve 44. minutě byl na hraně pokutového území faulován hráč hostí Babák, i přes protesty domácích byl nařízen volný přímý kop. K exekuci přistoupil sám faulovaný po domluvě s hrajícím trenérem hostů Brandýsem. Jeho střela přes dobře postavenou zeď skončila pouze na břevně. Poté již byl první poločas ukončen.

 

Hosté se snažili s výsledkem něco udddělat, ale marně

 

Druhý poločas se hrál prvních 25 minut uprostřed hřiště, a proto docházelo k mnoha soubojům, při kterých se stále více přitvrzovalo. Díky tvrdé hře, která více vyhovuje hostům, přibylo i jejich šancí, ale při dalším rychlém výpadu došlo jako mnohokrát k špatné rozehrávce a šanci domácích. Těm se podařilo rychlým úprkem po levé straně dostat až na hranici velkého vápna. Přišel centr, který byl mírně přetažený, čehož si všimly hráči domácích i hostí, ovšem díky špatné domluvě se za míčem vydali všichni 3 hráči hostí, kteří se nacházeli ve vápně, ale nikdo nezůstal u osamoceného útočníka na penaltě. Záložníkovi domácích se povedlo akrobatickým kopem míč vrátit do hry a i díky hodně štěstí právě na penaltu. Domácí hráč si míč zpracoval a i přes snahu předstopera hostů Vorla, umístěnou střelou k pravé tyči branky hostí změnil skóre na 2:0. Následně již hosté naprosto přestali bránit a začali hrát velmi útočně. Hned po 3 minutách tedy v 85. se hostům jedna šance vydařila, když útočník domácích Pechouš přihrál nabíhajícímu Babákovi, který si z první míč poslal do pokutového území domácích a kolmicí před bránou nalezl dalšího nabíhajícího hráče Skal Hornáta, který střelou k tyči snížil na 2:1. Poté přišlo několik dalších šancí hostů, ale ze žádné se již v základní hrací době hostům nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku. V mezičase se domácím dařilo zdržovat a tak bylo nastaveno 5 minut. Ani v nastaveném čase branka nepřišla, a proto skóre zápasu skončilo 2:1 pro domácí.

 



Sestavy


TJ Putim
T. Vlach [-] - R. Pichlík [-] , J. Klimeš [-] , J. Šmíd [-] , M. Jirsa [-] - M. Houdek [-] , M. Souhrada [-] , M. Pekárek [-] , J. Kačírek [-] - J. Bican [-] , M. Sleza [-]

SK Skály
J. Šálek [-] - L. Dunovský [-] , V. Novák [-] , M. Bednarčik [-] - M. Babák [-] , P. Hornát [-] , P. Bravenec [-] , F. Brandýs [-] , L. Minárčík [-] (15. J. Vorel [-] ) - L. Buček [-] , Z. Pechouš [-] -

ŽK: 74. M. Souhrada - 48. V. Novák , 68. L. Buček .
Hráči zápasu: M. Pekárek - P. Hornát .
Místo: Putim. Rozhodčí: Haviar Luděk - KOCHAN Marek (N), VOROBLJEV Ferdinand (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.