P. Pileček 52. (vl.)
T. Slivka 54.
T. Buzek 56. (p.)
T. Buzek 83.
4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovářov v čele tabulky.


Branky


52. P. Pileček (vl.) , 54. T. Slivka , 56. T. Buzek (p.) , 83. T. Buzek
0

Po první chudé půli se ve druhém poločase diváci balili, přislyfotbaloví momenty, branky, i vlastní, pokutový kop...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina hry nebyla moc fotbalová.

 

První poločas se odehrával spíše ve středu pole. Byl to hodně bojovný fotbal a první polovina zápasu příliš fotbalových momentů nepřinesla.

 

Diváci se museli bavit.

V druhé půli se obraz hry výrazně změnil. Skóre zápasu otevřel v 52. minutě vlastní brankou Pavel Pileček od kterého se odrazil balón do vlastní branky, když se míč hosté snažili vykopnout z vlastní šestnáctky. Změna stavu přinesla klid na domácí kopačky a naopak nervozitu a časté fauly ze strany hotujícího celku. To přineslo domácím příležitosti a standartní situace a tím dostávali hosty pod tlak. Druhá branka domácích přišla v 54. Minutě, po průniku domácí Luboše Holuba, který připravil míč pro Tomáše Slivku, který se nemýlil. O dvě minuty později předvedl podobny průnik do vápna, kde byl nemilosrdně zastaven podolským obráncem a kopala se penalta, K exekuci se postavil Tomáš Buzek,  který zamířil na pravý spodní roh, gólman směr nevystihl a padal na druhou stranu. Hráči Podolí se tlačili hodně dopředu a chtěli ještě něco s výsledkem udělat. Otevírali hodně obranu a toho domácí využili v 83. minutě. Gól připravil kovářovský dorostenec  Jan Hubička, který na půlce připravil míč pro Tomáše Buzka a ten po průniku přes obránce zachoval chladnou hlavu a přeloboval gólmana. Do konce zápasu již branka nepadla a domácí se vyhoupli do čela tabulky.



Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - L. Holub [-] , T. Buzek [-] (86. M. Kotrba [-] ) , T. Slivka [-] (78. V. Růzha [-] ) , M. Faukner [-] , J. Růzha [-] (63. J. Novák [-] ) , F. Škoch [-] , T. Janeček [-] , M. Kvasnička [-] , P. Neruda [-] (46. J. Hubička [-] ) , P. Bílý [-]

TJ Podolí II
T. Man [-] - J. Michálek [-] , V. Troníček [-] , R. Šindelář [-] (73. T. Hach [-] ) , J. Motejzík [-] (73. V. Roučka [-] ) , L. Levora [-] , V. Větrovský [-] , P. Pileček [-] , K. Levora [-] , V. Horba [-] , J. Bednarčík [-]

ŽK: 25. M. Faukner , 56. L. Holub - 47. K. Levora , 56. P. Pileček , 56. T. Man , 78. J. Michálek .
Místo: Kovářov. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Peklo Michal - HUMR Ondřej, KRÁL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.