2:1
(2:1)
22. J. Fara
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartická rezerva porazila první tým tabulky.


Branky


18. M. Hrych , 38. A. Rakovan - 22. J. Fara
0

 

Tuto neděli se v Bernarticích odehrálo derby. Domácí rezerva proti týmu z nedalekých Borovan. Motivace obou týmů byla veliká, ale nehrál se moc pohledný fotbal. Domácí o své konečné výhře rozhodli již během prvního poločasu, když dokázali vstřelit 2 branky a hosté pouze jednu. Ve druhé půli domácí vedení ubránili a radují se tak z tříbodového zisku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelci se činili pouze v první půli.

Úvodní minuty mnoho pohledných akcí nenabídly a poprvé se skóre zápasu měnilo až v 18. minutě. Z pravé strany si pěkně naběhl Hrych, zpracoval si přihrávku a poté, co se dostal do palebné pozice, tak vystřelil. Hostující brankář by sice tuto šanci zlikvidoval, ale ke smůle hostů střelu tečoval Marek Teringl a bylo to 1:0. Domácím však vedení vydrželo pouze 4 minuty. Ve 22. minutě totiž Martin Blažek přihrál míč do pravého křídla na Jiřího Faru, který míčem na zadní tyč našel volného Jana Faru pro kterého nebyl problém doklepnout do poloprázdné brány - 1:1. Další změna stavu přišla ve 38. minutě. Domácí zahrávali trestný kop z pravé strany. K centrovanému míči se dostal Rakovan, který se svou střelou neuspěl. Odražený míč se dostal na kopačky Petra Šerhanta, který míč nastřelil pouze do břevna, ale poté se k hlavičce dostal opět Rakovan a tentokrát se nemýlil, když přehodil hostujícího brankáře - 2:1. Tímto stavem skončil první poločas.

druhý poločas změnu stavu nepřinesl

Ve druhém poločase se hosté snažili vyrovnat skóre, ale bohužel se jim to nepodařilo. Neujala se střela Petra Máry ani Tomáše Píchy. Obě střely však nemířily mezi tři tyče. To se povedlo až Ondřeji Vlkovi, ale domácí brankář stačil nohou vyrazit míč směřující do brány. Domácí vsázeli zejména na brejkové situace, ale žádnou nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. Kučera se už už dostával do samostatného úniku, ale zastavil ho pomezní zvednutým praporkem. Kučera si to však mohl vynahradit, ale jeho střelu zlikvidoval hostující strážce svatyně Jan Albrecht. Do další zajímavé šance se dostal Rakovan, ale jeho střela jen o kousek minula pravou šibenici. Domácí nakonec své těsné vedení ubránili a připisují si do tabulky tři body. Hosté po sedmi kolech, kdy vždy získali nějaký bod, nebodovali. Proto se propadli z prvního na aktuální třetí místo v tabulce.


Sestavy


TJ Sokol Bernartice B
V. Fučík [-] - R. Sláma [-] , J. Psohlavec [-] , J. Novák [-] , L. Buriánek [-] - S. Češka [-] (59. P. Kloboučník [-] ) , M. Hrych [-] , M. Klika [-] , J. Kučera [-] - P. Šerhant [-] (81. J. Lohonka [-] ) , A. Rakovan [-] -

TJ Borovany
O. Vlk [-] - J. Albrecht [-] , J. Barták [-] , T. Pícha [-] , J. Burda [-] (9. M. Blažek [-] ) , J. Fara [-] , J. Fara [-] , P. Mára [-] , M. Doskočil [-] , J. Černohorský [-] (70. Z. Šerhant [-] ) , M. Teringl [-]

ŽK: 38. J. Fara , 38. M. Doskočil , 48. J. Černohorský .
Hráči zápasu: V. Fučík , A. Rakovan - P. Mára , T. Pícha .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOUKOL Pavel - KALINA Josef, ČEŠKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.