2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 15:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavé utkání skončilo šťastněji pro Sokol Kájov. Na vlastním hřišti jen těsně předčil Zlatou Korunu


Branky


0

Zápas v rámci druhého kola letošního ročníku doprovázelo opravdu úmorné vedro. V něm domácí kádr TJ Sokol Kájov hostil opravdu nebezpečného a nevyzpytatelného soupeře. Hostující sok SK Zlatá Koruna odvedl opravdu dobrý fotbalový výkon, ale festival neproměněných šancí se mu ve finále vymstil a domácí Sokol, jenž své šance dokázal proměnit, po zásluze zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Polovina utkání přinesla dvě branky, po jedné na každé straně

Zápas nezačal v nikterak svižném tempu a první větší vzrušení divákům nabídla až desátá minuta. Po malé domů od Němce brankář Galko nezareagoval ideálně a při odkopu se do míče netrefil. To byla příležitost pro Zlatou Korunu, která zaváněla laciným gólem, jenž by ji dostal do průběžného vedení, ke smůle její a zejména dobíhajícího Slámy ale balon skončil jen těsně vedle domácí branky. Kájovští pak poprvé zahrozili po dvaceti minutách hry, kdy po rohovém kopu Žilavého z metru střílel Kolaj, ale jeho pokus Schwarz reflexivně vykryl hlavou a poté musel být ošetřován. Poté se hra opět přelévala z jedné strany hřiště na druhou útočnou akci zakládali opět hosté, již táhnul hlavně agilní Sláma, ale i jeho útočné snažení neskončilo úspěšně. Naopak na druhé straně byli domácí již nadvakrát úspěšní. Nejprve prvotní hrozbu zlatokorunští přežít dokázali, ovšem pohledná kombinační hra deset minut před koncem prvního poločasu už gólový zápis zaznamenala. Kolaj kolmou přihrávku našel Čábelu, jenž si ve vápně zaseknutím udělal prostor a hostujícího brankáře zkušeně přeloboval. Prakticky vzápětí mohl Tybitancl vyrovnat, bohužel jeho zakončení po zahrání standardní situace postrádalo přesnost, když minulo pravou šibenici. O vyrovnání se Zlatá Koruna zasloužila těsně před koncem. Král pobídl Slámu, jenž prošel přes kájovskou obranu a střelou přes celou bránu zavěsil pod horní tyč Galkovy branky, čímž upravil průběžný výsledek na poločasový nerozhodný stav.

Festival zahozených šanci pro Kájov rozhodl Didkivský

I když se zápas hrál za úmorného vedra, druhé dějství započalo poměrně vysokým tempem ze stran obou táborů. Rozhodující moment přišel v padesáté druhé minutě. Kubík na polovině hřiště ztratil balon a toho domácí využili k rychlému protiútoku. Čábela postrčil míč na vysunutého hrotového hráče Didkivského a ten podobně jako soupeř, zakončil pod břevno a utkání rozhodl. Hosté, ve snaze vyrovnat, zvýšili aktivitu a z čista jasna přišla akce Tybitancla, jenž po Králově centru hlavičkoval těsně vedle. Obdobně vyhořel o chvíli později Ohnsorg po předložené nabídce Rychtáře, jen s tím rozdílem, že hlavičkoval přímo do Galkovy náruče. Před sedmdesátou minutou mohl definitivně vítězství ztvrdit velice aktivní Kolaj, ovšem ten sám před Schwarzem poslal míč mimo jeho branku, těsně vedle levé tyče. Konec zápasu se změnil až v drtivý tlak zlatokorunských. V sedmdesáté sedmé minutě zastavila střelu Rychtáře branková konstrukce a o dvě minuty později brankář Kájova reflexivně zlikvidoval střelu téhož soupeře. Vyrovnat v závěru utkání mohl i střídající Brož, jemu však v rozhodujícím okamžiku před opuštěnou bránou balon odskočil. Domácí tak i za pomoci štěstí závěr zápasu ubránili, což pro ně znamenal další důležitý tříbodový příděl do tabulky.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec (TJ Sokol Kájov): Rozhodly zkušenosti některých hráčů domácích. Čábela, Haláček, kteří v rozhodujících momentech zápasu vzali zodpovědnost do vlastních rukou a defacto zápas rozhodli. I když na vyložené šance jsme měli jasně navrch, domácí vytěžili z minima maximum a vlastně ze dvou šancí dali dva góly.

SK Zlatá Koruna
František Gallistl (SK Zlatá Koruna): V tomto utkání rozhodly zkušenosti některých klíčových hráčů domácích, jmenovitě Čábela a Haláček, kteří v rozhodujících momentech vzali zodpovědnost do svých rukou, zápas řídili, posléze také rozhodli. I když na vyložené šance jsme měli jasně navrch, Kájov vytěžil z minima maximum a vlastně se prosadil dvakrát ze dvou příležitostí.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , R. Novotný [-] , J. Němec [-] , J. Šmikmátor [-] - A. Didkivský [-] , J. Haláček [-] , J. Čer [-] (74. S. Werner [-] ) - L. Mašek [-] (46. J. Fišer [-] ) , L. Kolaj [-] , D. Čábela [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Král [-] , T. Gajdoš [-] , J. Král [-] , P. Zayml [-] - V. Ohnsorg [-] , J. Tybitancl [-] , J. Sláma [-] , P. Kubík [-] (70. M. Brož [-] ) - V. Rychtář [-] , V. Šustr [-]

ŽK: 82. J. Čer .
Hráči zápasu: J. Šmikmátor - P. Král .
Místo: Kájov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.