4:4
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na góly bohaté utkání nakonec vítěze nenašlo


Branky


17. M. Gažák (vl.) , 21. J. Tybitancl , 83. P. Král , 90. P. Zayml - 11. L. Pulec , 30. T. Faltus , 41. L. Pulec , 80. T. Faltus
0

Padesátka diváků, která přišla k utkání do na hřiště do Zlaté Koruny, jistě fotbalové nadšení nestrádala. Domácí SK Zlatá Koruna na své horké půdě tentokrát přivítala přeborového navrátilce TJ Hraničář Malonty a rozhodně ji nečekalo nic lehkého. Malontští dosud obě svá letošní utkání vyhráli a navíc bez obdržené branky, kdežto svěřenci trenéra Gallistla měli ve shodném zápasovém výsledku po jedné výhře a téý jedné prohře. Jaký průběh nakonec onen duel měl? Čtěte podrobnou reportáž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malontský Hraničář v letošní sezóné sice poprvé inkasoval, ale zápas se přesto v první půli vyvíjel ku jeho prospěchu

Do Zlaté Koruny přijel lídr tabulky s vizitkou mužstva bez obdržené branky a dobrého útoku. A to, že se Malonty momentálně mohou pyšnit velice dobrou ofenzivní hrou, se naplnilo již po deseti minutách hry. Dlouze vhazovaný aut, jenž následně jeden z hostujících hráčů prodlužoval, si na velkém vápně perfektně zpracoval Pulec a svou tvrdou polovysokou střelou k pravé tyči Schwarzovy branky otevřel skóre. Ani domácí se ale nenechali v útočné snaze zahanbit a v sedmnácté minutě bylo vyrovnáno. Ohnsorg zahrával dlouhý nakopávaný balon do prostoru pokutového území soupeře a dezorientovaný stoper Gažák ukázkově zavěsil, ke vší smůle ale do vlastní branky. V této fázi zápasu začala Zlatá Koruna svého soka tlačit a krátce nato potrestali chybu malontské obrany. Míč vybojoval opět velice aktivní Ohnsorg, načež nezištnou přihrávkou našel na malém vápně Tybitancla a ten s jistotou zkušeného harcovníka dostal svůj tým do vedení. To ale netrvalo přílišně dlouho a ve třicáté minutě bylo skóre opět srovnáno.  Hosté zahrávali rohový kop, po jehož odcentrování se do vzduchu pověsil hladový Faltus a tvrdou hlavičkou mířenou pod horní tyč nedůraz zlatokorunských zadáků potrestal. Ihned nato si o slovo řekli opět domácí fotbalisté a to hned ve dvou po sobě jdoucích příležitostech. Nejprve střílel Sláma z dobré palebné pozice, avšak jeho pokus mířil těsně vedle a poté nechal Bílého vyniknout Rychtář, jehož střelu do šibenice hostující brankář s jistotou zlikvidoval. Spokojenější do šaten ale odcházeli hosté. Ve čtyřicáté první minutě fauloval v předbrankovém prostoru naprosto zbytečně Kubík, míč si postavil Pulec a umístěnou střelou přes zeď k levé tyči dostal hosty podruhé do vedení. Poslední pětiminutovka úvodní půle již nic zajímavého nepřinesla a tak se ke změnám stran oba tábory stavili s nejtěsnějším výsledkovým rozdílem.

Zlatá Koruna deset minut před koncem prohrávala o dvě branky, své zbraně ovšem nesložila a dokázala vyrovnat

Ve druhém poločase ztratila hra na kráse, byl to spíše boj o každý balon s marnou snahou na straně domácích alespoň vyrovnat. Nadějně vypadal trestný kop Kalisty, ale ten mířil pouze do bránících hráčů. Hosté mohli navýšit vedení v osmašedesáté minutě. Pulec vymíchal u postranní čáry jednoho z domácích obránců, poté centrem našel na malém vápně Mezeie, ale ten však rybičkou míč netrefil. Sporná situace nastala o chviličku později. Po střele Rychtáře zahrál v pokutovém území jeden z hostujících hráčů rukou, ale rozhodčí poukázal pouze na rohový kop. Domácí i nadále tlačili, hosté podnikali sice ojedinělé, ovšem nebezpečné protiútoky a jeden takový rychlý brejk přišel deset minut před koncem. Pulec přešel přes J. Krále, ideální přihrávkou našel na malém vápně Faltuse, který svou druhou brankou v zápase dostal hosty do dvougólového vedení. Zdálo se být rozhodnuto. Poté však přišlo smrtelných posledních pár minut zápasu. V osmdesáté druhé minutě Rychtář ještě neuspěl, když sám proti brankáři Bílému vystřelil těsně vedle, ale ihned záhy se na tragickou produktivitu svého týmu už nemohl dívat pravý obránce P. Král ani chvilku a podle dobře známého úsloví „Když nevíš co s míčem, vystřel“  těsně za polovinou hřiště napálil balon a ten skončil až v pravém dolním rohu branky překvapeného Bílého. Domácí vycítili šanci alespoň na bod. Poslední minuta přinesla rohový kop domácích, Tybitancl ho rozehrál na velké vápno, kde jej přebral volný Ohnsorg, jehož střela nakone prošla až k Bílému, ale ten ji reflexivně vyrazil, avšak pouze před sebe a dobíhající Zayml zasloužil domácím až na kůži poctivě vydřený bod za atraktivní remízu.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl (SK Zlatá Koruna): Na okresní přebor nadprůměrný zápas s množstvím pěkných branek. Ze strany hostů někdy až přehnaná tvrdost, hrozící červenou kartou. Druhý poločas vyzněl jasně pro Zlatou Korunu, kdy hosté jen bránili výsledek a tímto jejich způsobem hry se nám v závěru podařilo vyrovnat. Musím pochválit hráče, že i za nepříznivého stavu nesložili zbraně a dotáhli zápas alespoň do remízového výsledku. Nejlepším naším hráčem byl Vít Ohnsorg, jelikož jeho přehled ve hře znamenal to, že náš tým uhrál alespoň jeden bod. Branku sice nezaznamenal, ale na tři z přihrál.

TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík (TJ Hraničář Malonty): S bodem ze Zlaté Koruny jsem určitě spokojen, ale jelikož jsme o dvě branky vedli, brali bychom všema deseti ty body tři. Na naší hře se hodně projevilo zranění Radka Svatoně, který musel už ve třicáté minutě střídat a to zápas také ovlivnilo. Je to náš stabilní hráč na stoperu, což poté bylo znát. Navíc jsme měli pouze dva lidi na střídání, což zapříčilo následné míchání sestavou. Nejlepší hráče zápasu budu vybírat těžko, ovšem asi se o to nejvíce zasloužili dvougóloví střelci Tomáš Faltus s Lukášem Pulcem. V dalším utkání nás čekají nepříjemné Loučovice, budeme se muset na tento těžký duel připravit.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Gajdoš [-] , J. Král [-] , P. Zayml [-] , P. Král [-] (46. M. Kalista [-] ) - P. Kubík [-] , J. Sláma [-] , J. Tybitancl [-] , V. Ohnsorg [-] - V. Šustr [-] (80. J. Štrop [-] ) , V. Rychtář [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , R. Svatoň [-] (30. P. Setla [-] ) , M. Gažák [-] , J. Debnár [-] - T. Faltus [-] , M. Kouba [-] , M. Beneda [-] , J. Pešl [-] - L. Mezei [-] (83. M. Městecký [-] ) , L. Pulec [-]

ŽK: 15. V. Rychtář , 40. P. Kubík - 15. T. Faltus , 18. M. Kouba , 72. M. Městecký , 79. K. Beutl .
Hráči zápasu: V. Ohnsorg - L. Pulec , T. Faltus .
Místo: Zlatá Koruna. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Gondek Štefan - M. Šetele, P. Cába.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.