Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 13:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní již podruhé v řadě nedokázalo uspět, když na svém hřišti podlehlo Zlaté Koruně


0

Druhou po sobě jdoucí porážku utrpělo mužstvo SK Větřní "B", ačkoliv mělo dobře nakročeno k bodovému přdělu, když na své vlastní půdě nedokázalo předčit silného protivníka. Jeho sok SK Zlatá Koruna nastoupil do utkání lépe, ale potom se mohl o vítězství strachovat, když domácí nejprve ztrátu otočili a poté ve vzduchu vanul nerozhodný stav. Až v samotném závěru utkání hosté udeřili a tím zápas rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival zahozených šancí hostů znaenal jen těsné vedení

Prvních třicet minut existovalo na hřišti jediné mužstvo a to Zlatá Koruna. Kdyby za tuto hrací dobu byl průběžný stav 4:0 pro hosty, nikdo by se nemohl divit. Ale pojďme si utkání popořádku zrekapitulovat. Již ve druhé minutě po přihrávce od Ohnsorga se na vápně uvolnil Kalista, načež se prodral ke střele, ale jen těsně minul levou tyč Votýpkovy branky. O pět minut později se velké chyby dopustil domácí obránce Jílek, když namazal na hranici pokutového území Rychtářovi, ale ten svou první šanci ke skórování zahodil, když ve stoprocentní příležitosti zbrkle vystřelil mimo. V deváté minutě si již zlatokorunští úvodní gólové radosti dočkali. Přes několik hráčů domácích se dostal Sláma, jenž následně našel před brankou dobře postaveného Rychtáře a ten již tentokrát nezaváhal a s přehledem otevřel skóre. Ve dvanácté minutě byl v akci opět střelec vedoucí branky. Na vápně udělal obránci kličku, čímž se ocitl sám před Votýpkou, ale balon napálil pouze do něj. Hosté stále tlačili a ve dvacáté minutě tentýž hráč pobídl Ohnsorga, jehož pěkná střela ke vší smůle mířila pouze pár centimetrů nad. Poté však hosté vypadli z role a Větřní na hřišti vyrovnalo síly. Závar z třicáté minuty neznamenal větší příležitost, avšak o pouhé tři minuty později útočná akce domácích skončila na tyči Schwarzovy svatyně. Jelikož balon byl lehce tečovaný, následoval rohový kop, ale i následující těžkou přízemní střelu hostující brankář reflexivně zneškodnil a první poločas nic dalšího, co by vedlo ke změně průběžného výsledku, nenabídl.

 

Větční přišlo o bodovou naději až v závěru utkání

Jak domácí první půli uzavřeli, tak také vstoupili do té druhé. Posílali dlouhé míče do vápna na vysoké hráče a dostávali soupeře pod tlak. Srazit do kolen je však mohl v šedesáté první minutě Zayml. Po centru Ohnsorga však hlavou netrefil zcela odkrytou klec. První velký zvrat zápasu přišel vcelku rychle mezi sedmašedesátou a jednasedmdesátou minutou. Nejprve dlouhý centr Rafaela do vápna na zadní tyč našel Cifreunda, jehož střela z první odrazila do levé tyče do branky a obrat dokonal o čtyři minuty později dlouhý balon do vápna na M. Homera. Centrovaný míč hlavičkoval Zayml, ale pouze k již zmíněnému soupeři, který s přehledem střelou podél hostujícího brankáře dostal svůj tým do vedení. Jenže radost domácím vydržela pouze dvě minuty. Po pravé straně unikl větřínským zadákům Sláma, předložil před branku ideální přihrávku Rychtářovi a ten ukázkovým vymetením šibenice vyrovnal. I za tohoto stavu se domácí, ve snaze urvat vedení opět na svou stranu, tlačili dopředu, ale Schwarz své spoluhráče podržel. Druhý a pro hosty vítězný zvrat zápasu přišel šest minut před koncem. Opět po pravé straně unikl velice aktivní Rychtář, jenž svou přihrávkou před bránu našel Steinochera a ten s přehledem zajistil hostům tři body.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Vlastimil Sulzer (SK Větřní "B"): Myslím si, že utkání by více slušela remíza. V první půli byl lepší soupeř, ve druhé naopak my, takže nerozhodný stav by byl spravedlivější, ale Zlatá Koruna na rozdíl od nás své šance proměnila a byla šťastnější, načež si od nás odvezla, řekl bych, cenné tři body. Velice dobrý zápas odehrál dorostenec Štefan Rafael, jenž nastoupil na druhý poločas a hrou po křídle dělal soupeři problémy, proto jej musím označit za nejlepšího hráče našeho týmu. Jinak je třeba uznat, že se hrál fotbal na slušné úrovni, co se týče hry i morálky. K vidění byl dobrý fotbal v podání obou celků-

SK Zlatá Koruna
František Gallistl (SK Zlatá Koruna): Úvod zápasu nám nad očekávání vyšel velmi dobře. Dali jsme rychlý vedoucí gól, neproměnili jsme několik dalších stoprocentních příležitostí, což nás v dalším vývoji zápasu stálo mnoho sil. Domácí se dostali do hry, zápas otočili a měli také několik dalších příležitostí zápas vyhrát. Závěr zápasu však patřil opět nám a zvratem v samotném závěru jsme utkání zaslouženě vyhráli. Jako nejlepšího hráče určují Rychtáře, jenž byl u všech rozhodujících momentů.



Sestavy


SK Větřní B
M. Votýpka [-] - P. Šaray [-] , L. Turek [-] , M. Votýpka [-] , M. Jílek [-] (72. M. Čep [-] ) - J. Dušek [-] , M. Homer [-] , V. Květoň [-] , J. Cifreund [-] - P. Homer [-] (46. Š. Rafael [-] ) , M. Přibyl [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Král [-] , T. Gajdoš [-] , P. Zayml [-] , J. Král [-] - J. Sláma [-] , J. Tybitancl [-] , V. Ohnsorg [-] - M. Kalista [-] (79. D. Steinocher [-] ) , V. Šustr [-] (74. J. Štrop [-] ) , V. Rychtář [-] (90. M. Brož [-] )

ŽK: 75. M. Přibyl .
Hráči zápasu: Š. Rafael - V. Rychtář .
Místo: Větřní. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Juhaňák František - Hromada Tomáš, Cába Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.