5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna utkání na svém hřišti ovládla a Dolnímu Dvořišti naložila populárního bůra


Branky


39. V. Rychtář , 51. V. Ohnsorg , 62. P. Kubík , 74. V. Ohnsorg (p.) , 79. V. Ohnsorg (p.)
0

Přestože SK Zlatá Koruna rozhodně nepatří mezi ty slabší soupeře, což v letošním ročníku dost jasně prokazuje, fotbalisté FK Dolní Dvořiště na horkou domácí půdu určitě nejeli prohrát a mužstvo na to, aby mohli bodovat všude, zajisté mají. Jejich hru však zužovala značná nepřesnost s dávkou smůly v koncovce a tak jim na cestu zlatokorunští s čistým štítem v zádech přibalili populárního bůra, což je posunulo na průběžné druhé místo žebříčku. Svěřenci kouče Hoška nyní obsazují devátou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle byla šťastnější pro Zlatou Korunu

Úvod zápasu začali fotbalisté Zlaté koruny značným náporem a již v průběhu první čtvrthodiny si vytvořili několik dobrých šancí k otevření skóre, avšak ke smůle domácích zatím bez gólového vyjádření. Už v šesté minutě přišla první z nich, když po levé straně potáhl balon aktivní Sláma a přesným centem našel před brankou Rychtáře, ale ten ve vyložené příležitosti k zakončení míč netrefil. O minutu později operoval opět Sláma, když u lajny dostihl dlouhý pas krále a následně ideální přihrávku naservíroval opět Rychtářovi. Ten se do balonu tentokrát trefil, ale jeho pokus se mezi tři tyče Trenčanského branky nevešel a mířil nad ní. Do třetice další možnost určila opět spolupráce Slámy s Rychtářem, ale ani tentokrát se zlatokorunští hráči prosadit nedokázali, když se zaskvěl hned nadvakrát hostující brankář Trenčanský, jenž zneškodnil první střelu a zasáhl i do té, která záhy následovala. Dolní Dvořiště toho do této doby moc nepředvedlo, když se pokoušeli spíše o střelbu z dálky a u ní postrádali přesnost. První větší šanci měli až po pětadvaceti minutách hry, ovšem Zeman si na zodpovědného gólmana Schwarze nepřišel. Přesto hosté ožili a v následujících patnácti minutách měli ze hry o něco více. O deset minut později Pecha unikl po pravé straně, naservíroval centr před opuštěnou bránu Rubešovi, ale poslední jmenovaný nedokázal přesně zakončit a v šestatřicáté minutě již gólově uhodilo. Kubíkův trestný kop na druhé straně hřiště byl ještě sražen na roh a ten v podání stejného hráče našel na zadní tyči Rychtáře, jenž se opřel do balonu a málem protrhl síť. Následující čas v prvním poločase nepřinesl již nic, co by mohlo dosavadní skóre ovlivnit a tak do šaten odcházeli mírně spokojenější domácí.

O dvě proměněné penalty se postral hattrickový Ohnsorg

Druhý poločas započal příležitostí pro Dolní Dvořiště. Po nejistém zákroku Schwarze vykopával z brankové čáry Sláma a zažehnal tak již silně zavánějící vyrovnání a to bylo ze strany hostů na dlouhé minuty všechno, co předvedli. Tímto hru ovládli hráči Zlaté Koruny a ti se také na rozdíl od soupeře střelecky prosazovali. V padesáté první minutě Sláma obral o míč přímo soupeřova gólmana Trenčanského, přičemž nedovolil zbytečné zazmatkování a poslal míč zpětnou přihrávkou na  Ohnsorga, jenž střelou nad hlavami ostatních hráčů přesně zakončil a navýšil vedení. O jedenáct minut přišel na straně Zlaté Koruny další gólový zápis a asistenci u branky si připsal i brankář Schwarz. Jeho dlouhý výkop tristně podcenil hostující obránce Papaj, načež zdánlivě ztracený míč dostihl rychlík Kubík a v pádu střelou přes celou šíři branky poslal balon do sítě. O dvě minuty později po vyšachování hostující obrany nastřelil Sláma levou tyč. Hosté mohli snížit v šedesáté sedmé minutě po rohovém kopu, ale střelu z bezprostřední blízkosti Schwarz vyrazil. Čtvrt hodiny před koncem si zlatokorunští po vítězství hladoví hráči vytvořili výhodu dvou po sobě jdoucích rohových kopů a ten druhý znamenal další vsítění branky. Pecha zahrál v pokutovém území rukou a následovala penalta, jíž nekompromisně proměnil Ohnsorg. Za tohoto stavu se hosté ještě snažili zaznamenat alespoň čestný úspěch. Vydobyli si několik náznaků šancí i trestných kopů, ale ve většině případů vyhořeli na vlastní špatné mušce. Brankový účet domácích tak uzavřel opět Ohnorg a tentokrát také z penalty, kdy trestal faul na domácího Tybitancla. Poslední střelec si tak na svůj výčet zaznamenal hattrick a po jeho poslední trefě Dolní Dvořiště doslova tezignovalo a zápas se už jen dohrával.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl (SK Zlatá Koruna): Po celkem vyrovnaném prvním poločase, kde jsme hned ze začátku neproměnili několik slibných příležitostí, jsme se před pauzou dostali do zaslouženého vedení. Zato druhá půle byla jasně v naší režii a co je podstatné, přišlo i více vstřelených branek. Hosté mě herním projevem celkem zklamali. Jejich výkon bez kombinační hry a jen nakopávané míče nemohly vést k úspěchu. Jako nejlepší hráče, volím hned trojici. Brankář Schwarz udržel čisté konto se zodpovědným výkonem, Ohnsorg se zaskvěl vstřeleným hattrickem a pokud jde o hru v poli, je třeba jej též vychválit. No a do třetice je to Gajdoš, jenž na postu beka hrál opravdu spolehlivě.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Hošek (FK Dolní Dvořiště): Já už mohu pouze pogratulovat soupeři. Potrestal naše chyby ve všech směrech a zasloužil si vyhrát, když my své šance nedokážeme využít, bohužel ani nemůžeme vyhrát. Dál bych se nechtěl vyjadřovat, nyní nás čeká těžké dvojutkání a na to se musíme připravit. Ani nevím, koho bych pro dnešní zápas vyzdvihnul, ale dobrý výkon podal Radek Papaj, jenž se po dlouhé době vrátil k fotbalu a ve svém věku třiceti čtyř let předvádí, že je stále platným hráčem. Bohužel zápas kvůli střídání nedohrál.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Gajdoš [-] , P. Zayml [-] , J. Štrop [-] , P. Král [-] (81. P. Gallistl [-] ) - V. Šustr [-] (70. D. Steinocher [-] ) , J. Sláma [-] , J. Tybitancl [-] , V. Ohnsorg [-] - V. Rychtář [-] (86. V. Perník [-] ) , P. Kubík [-]

FK Dolní Dvořiště
P. Trenčanský [-] - R. Papaj [-] (70. M. Bandík [-] ) , P. Varhol [-] (62. J. Říha [-] ) , L. Doucha [-] , M. Marek [-] - J. Řepa [-] , J. Krenauer [-] , T. Macanovič [-] , Z. Rubeš [-] (55. V. Lattner [-] ) - P. Pecha [-] , T. Zeman [-]

ŽK: 21. T. Gajdoš - 57. R. Papaj , 80. J. Krenauer .
Hráči zápasu: R. Schwarz , T. Gajdoš , V. Ohnsorg - R. Papaj .
Místo: Zlatá Koruna. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Juhaňák František - Šetele Miloslav, Hošek Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.