3:2
(1:0)
69. J. Čermák
89. V. Žilavý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov nestačil na rezervu Velešína, načež po jednogólové ztrátě padl


Branky


36. B. Rameš , 55. T. Semerád , 63. P. Fišer - 69. J. Čermák , 89. V. Žilavý (p.)
0

FC Velešín B, který aktuální utkání šestého kola na vlastním hřišti hostil, se chopil iniciativy a donutil soupeře, aby pouze dotahoval. Naopak TJ Sokol Kájov nepředvedl výkon, jenž by mohl být hodný několikanásobného mistra soutěže, po čemž nejtěsnější ztrátou utkání nezvládl, ale to kontaktní brankou snižoval až minutu před koncem a tak se už žádné náležitosti, jaké by vedly k nějakému většímu zdramatizování, nedostavily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kájov troskotal na nevyužitých šancích

První poločas zel zejména ve vyrovnaném tempu hry, kdy po několika slibných šancích měla obě mužstva, ale úspěšnější byli domácí hráči, byť se prosadili pouze jedinkrát. Jedinou branku úvodního herního dějství přinesla až poslední desetiminutovka. Ve třicáté šesté minutě kolmá přihrávka za obranu našla rozběhnutého Fišera, po jehož střele sice ještě Galko zasáhnout dovedl, ale míč vyrazil pouze k Ramešovi, pro něhož již nebyl problém odkrytou bránu trefit. Kájovští fotbalisté sice mohli kontrovat, když v pokutovém území vybojoval balon Baláž, ale ten sám před brankou střílel mimo a neúspěšný byl také střílející Čermák, kterému k úspěchu také chyběla přesnost. Přestřelil také Kolaj, když ve skluzu nezamířil zrovna ideálně křižnou přihrávku od Čábely, po čemž první polovina zápasu skončila nejtěsnějším možným rozdílem.

Velešín vysoko vedl a ztrátu nedovolil

Větší porci střeleckých úspěchů přinesla část hry po změně stran. Větší chuť do zápasu měl Velešín a tak si také vytvořil větší převahu, z čehož následovně vyplynul i gól Semeráda, jenž se ujal přesného pasu od Jaroše za obranu a zodpovědně kolem brankáře zakončil z prvního doteku k tyči Galkovy svatyně. Tři minuty po hodině hry úřadoval poslední střelec znovu a zařídil další, již třetí branku. Semerádův centr z rohu na zadní tyči našel hlavu Fišera a pendl z A týmu vystřelil nadějné vedení. To už byl ale impulz pro Kájov, že by měl s utkáním něco udělat a svěřenci trenéra Grabce tak vzali další průběh utkání za svůj, ovšem příliš pozdě. Pouhých šest minut po poslední inkasované brance kopali roh i hosté a tam po Doubkově centru tečoval Čermák za Schneiderova záda. Minutu před koncem zápasu hostující mužstvo opět operovalo v pokutovém území velešínské Benficy, a prohřešil se Severa, jenž zahrál rukou. Nabídnutou penaltu s přehledem proměnil v kontaktní branku Žilavý, ale to bylo vše, co duel přinesl a důležité tři body tak mohli slavit místní borci.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín B
Daniel Kudláček: Očekávali jsme s Kájovem těžké utkání a to se potvrdilo. Soupeř přijel v silné sestavě a od začátku bylo evidentní, že vsadí na zkušenost. My jsme konečně nemuseli řešit problém s nedostatkem lidí a mohli jsme se spolehnout na pomoc hráčů z A týmu. Po těžkém zápase v Ševětíně šel ale z čistokrevných áčkařů pouze Fišer a na druhou polovinu Grznárik. Přesto, že první poločas nebyl natolik evidentní, ten druhý pařil naší iniciativě. Musím říci, že jsme odehráli doposud nejlepší utkání a to proti kvalitnímu soupeři. Hráč zápasu z naší strany je jednoznačně Semerád, který byl zejména ve druhém poločase hodně aktivním a platným hráčem.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec: O lepší zápas nás připravila opět žalostná koncovka. Neúspěšné proměňování gólových příležitostí nás zužuje delší dobu a na tom stojí řada našich neúspěchů a jinak tomu nebylo nyní, i když jsme na posíleného soupeře určitě měli a zisk bodů nebyl nemožný. Za nejlepšího hráče určuji Josefa Baláže.



Sestavy


FC Velešín B
F. Schneider [-] - M. Matuška [-] (71. J. Opekar [-] ) , J. Severa [-] , Š. Král [-] , F. Jaroš [-] - L. Trnka [-] (68. L. Hosenseidl [-] ) , P. Fišer [-] , D. Kudláček [-] (81. T. Čulík [-] ) , M. Lefan [-] - T. Semerád [-] , B. Rameš [-] (49. J. Grznárik [-] )

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Šmikmátor [-] (74. R. Novotný [-] ) , J. Petřík [-] (46. J. Čer [-] ) - P. Doubek [-] , J. Čermák [-] , J. Baláž [-] (64. R. Mazanec [-] ) , A. Didkivský [-] (83. J. Fišer [-] ) - D. Čábela [-] (61. S. Werner [-] ) , L. Kolaj [-]

ŽK: 89. J. Severa .
Hráči zápasu: T. Semerád - J. Baláž .
Místo: Velešín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - Petr Daniel, Žilavý Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.