0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Frymburka doma prohrálo, Zlatá Koruna udeřila po přestávce


Branky


0

Přestože domácí tým FC Šumava Frymburk "B" mohl využít některé své pendly z prvního mužstva, na domácím hřišti si s aktuálním protivníkem poradit nedokázal. SK Zlatá Koruna v právě probíhajícím ročníku poukazuje na svou sílu a mimo jiné také na fakt, že hodlá bojovat o vrchol přeborové tabulky. To mimochodem hosté ztvrdili posledním vítězstvím, jež je nyní přikovalo na v pořadí druhé místo okresního žebříčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Vstup do zápasu měli lepší fotbalisté Zlaté Koruny, kteří si vydobyli hned dvě dobré příležitosti, ovšem neuspěl nejprve Rychtář a vzápětí po něm ani Sláma. Po nich se o slovo hlasitě přihlásili i domácí a to mohli ztvrdit již v jedenácté minutě. Trestný kop Frymburku z blízkosti velkého vápna zahrával Micák, ale jeho pokus skončil na břevně Schwarzovy branky. O dvě minuty později mohli chybu ve hře, kdy Brož ztratil míč na polovině hřiště, domácí opět zúročit, ale rychlý protiútok Skipala bohužel nedokázal dotáhnout do úspěšného konce, když před bránou ve více než stoprocentní šanci špatně trefil balon, načež střílel mimo bránu do autu. To bylo po hříchu na dlouhé minuty z předvedené hry obou táborů všechno. Až těsně před koncem prvního poločasu se opět připomněli hostující hráči. Dlouhý balon od brankáře Schwarze prodlužoval hlavou matador Gallistl až na Rychtáře, jenž se dostal až za frymburské zadáky, ale svou střelou z úhlu netrefil odkrytou pravou polovinu Vítkovy brány.

Tř trefy znamenaly výhru Zlaté Koruny

Pro hosty se jevilo být poločasové střídání, když na hřiště přišel Steinocher a posílil tím ofenzivu kádru, velice důležité. To se prokázalo hned po dvou minutách druhé půle. Steinocher z levé strany uvolnil Rychtáře, jeho centr našel před bránou Slámu a hlavička posledního jmenovaného skončila jen v náruči gólmana Vítka. V padesáté čtvrté minutě byl po individuální akci na vápně faulován za žlutou kartu Sláma. U míče se pohybovalo více hráčů hostů, ale nakonec Zayml balon posunul do strany Slámovi, který polovysokou střelou, takzvaným angličanem, dostal hosty do vedení, když skóre otevřel. Ztráta balonu na hostující polovině se stala pro domácí osudná v šedesáté šesté minutě. Agilní Sláma posunul na polovinu hřiště míč Steinocherovi, ten prošel přes několik hráčů domácího mužstva, ideální přihrávkou našel na pravé straně Rychtáře a ten s přehledem podél brankáře zvýšil na 0:2. Patnáct minut před koncem se Sláma postaral o další sólový únik, ale opět byl zastaven faulem a následný trestný kop téhož hráče likviduje gólman. V této fázi zápasu se domácí sice snažili, ale až na několik střel z dálky nic nevymysleli. Takzvaný hřebíček do rakve Frymburku hosté nasadili v poslední minutě utkání. Dlouhý aut P. Krále převzal na půlce hracího pole opět Sláma, u levé autové čáry nasadil jednomu z beků jesle a po krátkém sprintu do vápna prostřelil Vítka.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
Lukáš Matúš: Myslím si, že vítězství soupeře bylo zasloužené. Našim hráčům nelze upřít snahu a bojovnost, avšak pouze po velké vápno hostů. Poté jsme buď zkazili finální přihrávku, netrefili brankovou konstrukci hostů anebo naopak trefili zkušeně chytajícího brankáře Schwarze, který neměl s těmito pokusy žádnou práci. Nyní nás čeká derby s Loučovicemi, kde doufám, předvedeme lepší hru a uhrajeme i lepší výsledek, i když je termínová shoda A a B týmu.

SK Zlatá Koruna
František Gallistl: Myslím si, že výsledek utkání přesně odpovídá průběhu hry, kdy jsme hlavně ve druhém poločase Frymburk přehrávali. Musím pochválit hru obrany, společně s brankářem Schwarzem, jejichž odměnou bylo čisté konto. Chtěl bych pochválit celý mančaft za odvedený výkon, kdy i v neúplné sestavě navázal na výkony předchozích zápasů.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
M. Vítek [-] - V. Tomka [-] , T. Kaňa [-] , K. Malák [-] (64. D. Urban [-] ) - J. Vinecký [-] , B. Vágner [-] , P. Juhaňák [-] , D. Antl [-] (70. F. Malina [-] ) - J. Salzer [-] , Z. Skípala [-] (84. M. Glos [-] ) , J. Micák [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Gajdoš [-] , J. Štrop [-] , P. Zayml [-] , P. Král [-] - J. Sláma [-] , M. Brož [-] , P. Kubík [-] (81. V. Perník [-] ) , J. Král [-] - V. Rychtář [-] , P. Gallistl [-] (46. D. Steinocher [-] )

ŽK: 26. T. Kaňa , 52. K. Malák , 77. J. Micák , 84. V. Tomka - 21. P. Kubík , 37. P. Zayml .
Hráči zápasu: J. Micák - J. Sláma , P. Král .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Berit Jan, Cába Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.