1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 13:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí využilo výhody domácí půdy, Nová Ves a Brloh odjeli s prázdnou


Branky


0

Utkání o šest bodů mělo na plánu desáté kolo okresního přeboru na Českokrumlovsku. Právě v onom zápase poslední tým tabulky TJ Sokol Přídolí vyzval na vlastním nerovném hřišti protivníka s náskokem pouhého bodu, předposlední FK Nová Ves – Brloh B. Úkol pro hosty zněl jasně a to v utkání zvítězit a rázem si vydobýt náskok před sokem na chvostu žebříčku. Jenomže úspěšnější byli po jedné trefě domácí a ti se tak posunuli dopředu, na rozdíl od svého aktuálního soupeře, který propadl zpět na samotné dno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě strany předváděly nekoukatelný fotbal

Velice neatraktivní zápas se odehrával na nechvalně známém fotbalovém hřišti v Přídolí, jehož nerovný povrch komplikuje hru nejednomu mužstvu, které se s jeho nepříjemnostmi musí potýkat. Jako posledními oponenty domácího týmu, který se chystal k plánovanému klání, byli fotbalisté nedalekého celku Nové Vsi a Brloha. Právě ti ke své smůle nepředvedli moc efektivity a k vytvoření zajímavých příležitostí jim toho scházelo ještě dost. Zkrátka se s prostředím, které je hostilo, nedokázali sžít a na to dopláceli. Celkově se během prvního poločasu nedalo hovořit o fotbale a to z podání ani jednoho tábora. Za úvodních 45 minut tedy branka nepadla a do druhého poločasu vstupovaly oba zúčastněné týmy stejně, jako do toho prvního.

Gól z ofsajdu rozhodl zápas

Po změně stran už se přeci jen gólově zadařilo, ačkoliv jen jedinkrát. Na první a zároveň poslední brankové vyjádření museli přítomní diváci čekat až téměř do závěrečné desetiminutovky. Přestože z výpovědi vedení hostujícího celku i hráčů obou soupeřů je patrné, že branka být uznána neměla díky postavení mimo hru, pravý opak se naplnil ve skutečnost. Hráč defenzivy Nové Vsi zahrával balon a soupeř jej zpětně vracel na spoluhráče, stojícího v asi třímetrovém ofsajdu. Ten poté odstavil bránícího stopera, míč doputoval za velké vápno k Jakubu Štěpánkovi a pro toho už nebyl problém poslat míč nad brankářem Poulou do sítě. Nutno dodat, že sám střelec v nedovoleném postavení nebyl, jenomže onen spoluhráč, kterýžto celou akci ovlivnil, zcela jistě ano. Rozhodčí onu situaci vyhodnotil, jako v souladu s pravidly a vstřelený gól uznal. Více zajímavostí již utkání nepřineslo a tak domácí Přídolí mohlo slavit těsnou, ale zcela důležitou výhru.

 

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh B
Milan Šusta (vedoucí týmu): Zápas se hrál v oboustranně nekoukatelném přístupu k fotbalu. Bohužel, oproti tomu, co jsme odehráli minulý týden ve Frymburku jsem měl pocit, že na hřišti stál úplně jiný mančaft. Nebyli jsme schopni si vytvořit jedinou příležitost a celá naše hra byla doslova tristní. Kdo se na ten fotbal díval, tomu se divím, že to vydržel až do konce. Abych řekl pravdu, tak soupeř si vyhrát zasloužil, jelikož si vytvořil dvě nebo tři gólové šance, ale musím se ohradit, ta branka, která padla, byla z ofsajdu a neměl platit. Písknuto to nebylo, nedá se nic dělat a já se k tomu ani dál nevyjadřoval. Tím se ten zápas dovršil a já nevím, co bych měl hodnotit. Zkrátka kluci nebyli schopni si přihrát, byli bez pohybu, postrádali aktivitu a nějakou kreativitu. Maličko vyčníval Radek Postl, který si vždy odehraje to, co má a s ním Petr Cába, jenž nikdy na hřišti nevynechá nic a jeho hra je stále stabilní.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - S. Soukup [-] , V. Písko [-] , J. Písko [-] , J. Brož [-] - M. Štěpánek [-] , J. Opelka [-] (62. P. Adamec [-] ) , J. Štěpánek [-] , T. Šimek [-] - D. Pavlis [-] (90. P. Janů [-] ) , D. Dvořák [-]

FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - J. Šusta [-] , V. Jungwirth [-] , M. Baier [-] , F. Bauer [-] (50. J. Salzer [-] ) - J. Bárta [-] (82. P. Veber [-] ) , R. Postl [-] , V. Loucký [-] , P. Cába [-] - J. Salzer [-] (61. D. Šolc [-] ) , J. Vejvoda [-] (46. T. Hüttner [-] )

ŽK: 19. S. Soukup - 77. D. Šolc .
Hráči zápasu: P. Cába , R. Postl .
Místo: Přídolí. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - Písko Josef, Vejvoda Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.