2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nové Vsi se po plichtě body dělily, když Zlatá Koruna ztrátu nedovolila


Branky


0

Tým FK Nová Ves – Brloh B úspěšně navázal na bodový příděl z posledního podzimního zápasu a i jarní část odstartoval dobře, byť za cenu remízy. SK Zlatá Koruna rozhodně nepatří k těm soupeřům, kteří dají svou kůži lacino, tak tuto remízu mohou domácí pokládat za úspěch. Mrzet však místní fotbalisty může závěr zápasu, kde zlatokorunští vyrovnávali jen krátce před závěrečným hvizdem a hrozícímu obratu řekli hlasité NE!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl radost obou stran

Na fotbalovém hřišti v Nové Vsi čekal přítomné desátky fanoušků vyrovnaný duel soupeřů, kteří odváděli výkony jako na houpačce, kdy do poslední chvíle nebylo jisté, kterýžto z oponentů se bude radovat jako poslední. Jako první se iniciativy chopilo domácí mužstvo.

 

Už v první minutě totiž do kontru unikal forvard Hüttner, jenomže mu v cestě stál zkušený brankář Schwarz a ten z úvodní příležitosti inkasovat nehodlal. Na druhé straně ale brzký útok gólovou trefu znamenal. Balon z pravé strany po útočné ose Brož – Ohnsorg – Sláma dovedl poslední jmenovaný až do pokutového území. Z úhlu nebylo pro Jana Slámu větším problémem otevřít skóre. Aktivita Zlaté Koruny nabírala na obrátkách a jasně začala přebírat otěže zápasu. Brankář Poula však nenechal zahanbit jak sebe, tak svůj tým a v následujících snahách hostí dobře odolával. Nejprve si na něm vylámal zuby střílející Brož a vynikajícím zákrokem vytěsnil i střelu agilního Slámy.

 

Jak rychle zlatokorunští do zápasu nastoupili, tak o jasnou převahu také přišli, když svou vlastní chybou soupeře po dvaceti minutách do zápasu vrátili. Velice špatně rozehranou malou domů vystihl všímavý Milan Ďurica, jenž přečetl úmysl hostujících zadáků a po zmocnění se balonu s přehledem nepříznivý stav utkání vyrovnal. Ještě v úvodní půlhodině mohli svěřenci trenéra Gallistla podruhé převrátit stav utkání na svou stranu, jenže ani Ohnsorgem vysunutý Rychtář si na Poulu nepřišel. Časomíra ukazovala posledních patnáct minut první půle a o své slovo si opět řekli fotbalisté Nové Vsi a Brloha, kteří zdařile okupovali brankoviště svého soupeře. Z pravé strany centrovaný míč do pokutového území byl sice záležitostí brankáře Schwarze, ovšem jím vyboxovaný míč našel adresu na hranici vápna připraveného protivníka. Ďurica neotálel a okamžitě vypálil na cíl, načež byl jeho pokus tečovaný a jen těsně mířil nad horní tyč. Před odchodem do kabin dostal šanci zaskvět se opět domácí brankrář, který ze svého repertoáru vytáhl vynikající zákrok zejména proti střelebnému pokusu Massara. Zahajující poločas tak vítěze nenašel.

Jako správný kapitán: Zayml zachránil bod

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí fotbalisté a vytvořili si mírnou převahu, jež měla trvání až do ukončení hodiny hry. K jejich smůle si však nevypracovali žádnou příležitost, která by mohla znamenat změnu skóre, až na dvě lehké střely střídajícího Veverky. S nimi si však Schwarz bez větších potíží poradil a stav se prozatím neměnil. Minimum šancí zužovalo oba týmy, až by se mohlo zdát, že jsou s remízou spokojení domácí i hosté.

Opak byl pravdou a v sedmdesáté minutě opět útočili zlatokorunští, bohužel i snaha prvního střelce Slámy, kdy chtěl Poulu přehodit, vyšla vniveč. O necelých deset minut později už gólová radost přišla a důvod k ni měla parta kolem kapitána Jana Baiera. Po zahrání rohového kopu propukly neshody v obraně Zlaté Koruny a toho museli domácí využít. Prakticky z brankové čáry dorážel do sítě Jiří Anderle ml. a dokonal obrat. Do závěrečného hvizdu již příliš času nezbývalo a tak vzduchem Nové Vsi vanula naděje na tříbodový příděl.

Zlatokorunští, ve své snaze alespoň vyrovnat, vynaložili veškeré své síly do útoku a to pět minut před koncem přineslo malý úspěch. Tybitanclův rohový kop mířil do shluku hráčů v Poulově brankovišti a tam si nejvýše vyskočil kapitán Pavel Zayml. Ten hlavou usměrnil míč do sítě. Po této inkasované brance může mít z části máslo na hlavě sám domácí brankář, jelikož podal kolegům signál, že míč má a tím jej stopeři neodehráli. Podtrženo, sečteno, remíza je po tomto utkání zcela zaslouženým výsledkem.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Milan Šusta (vedoucí): Musím říci, že zápas bys hodně vyrovnaný, kde ta remíza rozhodně odpovídá. Samozřejmě bychom brali tři body, které potřebujeme, ale i tak je výsledek adekvátní. V prvním poločase soupeř neměl ani tak více ze hry, jak spíše vypracované šance. My jsme ty své neproměnili, zejména dobrý únik hned v první minutě a hodně nás podržel brankář. Do kabin jsme odcházeli s jedním gólem na každé straně, ale kdybychom prohrávali, řekněme 1:3, nikdo by se divit nemohl. Po změně stran jsme nějakých dvacet až pětadvacet minut tlačili, měli více ze hry, ale bez efektu a pak se výkony obou týmů opět vyrovnaly. Jak od nás, tak od Zlaté Koruny to byl takový fotbal nefotbal, ale do vedení jsme se přeci jen dokázali dostat po pěkné akci. To však od nás bylo vše, co jsme dokázali a pět minut před koncem jsme soupeře nechali vyrovnat. Bohužel. Hodně se mi líbil výkon kapitána Honzy Baiera, kterého bych rád pochválil.

SK Zlatá Koruna
František Gallistl (trenér), Pavel Ďuriš (vedoucí): Poté, co jsme vstřelili rychlou vedoucí branku, jsme svůj dobrý nástup mohli potvrdit další z několika dobrých šancí. Vpracovali jsme si jich celkem dost, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit, načež jsme soupeře sami dostali do zápasu po nevydařené malé domů, jíž Nová Ves využila k vyrovnání. Druhý poločas z naší strany nebyl tak dobrý, jako ten první. Dovolili jsme soupeři otočit vývoj zápasu, ale naštěstí jsme dokázali na poslední chvíli odpovědět. Myslím si, že remíze byla zasloužená. Nejlepším hráčem z naší strany byl Honza Sláma.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - J. Šusta [-] , J. Baier [-] , F. Bauer [-] (46. L. Veverka [-] ) , R. Postl [-] - J. Bárta [-] (84. D. Šolc [-] ) , V. Loucký [-] (46. P. Cába [-] ) , S. Smieško [-] , J. Anderle ml. [-] - T. Hüttner [-] (72. J. Salzer [-] ) , M. Ďurica [-] -

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Král [-] , J. Tybitancl [-] , J. Král [-] , P. Zayml [-] - J. Sláma [-] , M. Štěpánek [-] , V. Ohnsorg [-] , F. Massaro [-] (65. ) - V. Rychtář [-] , M. Brož [-] -

ŽK: 19. F. Bauer , 76. R. Postl , 86. P. Cába - 70. D. Steinocher .
Hráči zápasu: E. Poula , J. Baier - J. Sláma .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Juhaňák František - VEJVODA Jiří (N), CÁBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.