Zpět na zápas

Celkové hodnocení

4.0

Celkem hlasů

5

24. 4. 2016 12:14

Jakub Kubík

Hodnocení: 1

Utkání nezvládl. Měl minimálně udělit alespoň jednu červenou kartu. Díky jeho neschopnosti byl závěr utkání vyhrocený a došlo k menší potyčce. Když po přerušení hry hráč Křemže zakopl míč a já jako hráč Dolního Dvořiště jsem prostestoval, že byl měl hráč Křemže dostat žlutou, tak mi rozhodčí odpověděl : "neřeš píčoviny". Při střídání hráčů Křemže v 1. půli si hráč, který šel ze hřiště si sundal dres, ještě než opustil hrací plochu - měla být udělena žlutá karta. Netrestal surovou hru domacích (lokty v obličeji, ohnaní se po protihráči).
24. 4. 2016 15:43

Štefan Bršťák

Hodnocení: 1

Z mé strany absolutně nezvládnutý zápas....Člověk jede z týmem 50km na zápas a čeho se dočká? Celý druhý poločas,každý obranný(čistý) zakrok písknutý proti....Domácí Brabec oplácí za běžný faul.(udeření hlavou alá Zidane) A sudí místo jasné červené vytáhne "jenom"žlutou kartu s odůvodněním..."vždyť ho trefil jen do prsou"...Lokty v obličeji např.od K.Rolníka taky sudí neviděl...Toníku,kamaráde..Dobře to dopadlo...Je libo Rumík nebo pivíčko?
24. 4. 2016 17:42

Petr Snížek

Hodnocení: 6

Čtu tady jenom pláč na výkon pana Petrouška a počínání si hráčů Křemže, ale už tady nikde nevidím zmíňku o nečisté hře hostí.. =) Myslím, že Mokoš a Krenauer si v klídku můžou s naším Brabcem a Rolníkem podat ruku. Byl to pro mě, už tak nějak typickej okresní match plnej střetů a potyček. Když už teda tady brečet, tak s troškou soudnosti a nebrat tuhle možnost jenom jako kydání špíny na soupeřův tým, když ten můj prohraje...
24. 4. 2016 23:53

Jan Krenauer

Hodnocení: 3

První poločas byl od pana rozhodčího Petrouška řízení kvalitně, bez problémů a větších chyb, ale nevím, co se stalo o poločasové přestávce. Začátek druhé půl ještě probíhal v klidu, ale od šedesáté minuty se začali dít věci. Čistě souboje se začali pískat jako nečisté a jak již bylo zmíněno v předchozích komentářích, červená karta měla být na místě. Náš hráč dostal hlavičku přímo na oko a jediný, kdo toto asi neviděl, byl pan sudí, škoda. Po zápase jsem se bavil s jedním hráčem z Křemže a povídal mi, kdyby mu tohle někdo udělal, asi by se neznal, ale v pořádku, hráli jsme dál. Jenže poté Rolník dělal věci, které svět neviděl. Lokty, strkanice a různé věci, které s fotbalem nemají nic společného a pan rozhodčí nebyl schopný takového hráče vyloučit a to je smutné. Dal nechápu, jak tady pan Snížek komentuje, že bych si měl s hráči podat ruce. Pochopím u naše hráče Mokoše, ten je tvrdý ale já? Za celý zápas jsem udělal jediný faul na kapitán hostů a také jsem za něj dostal žlutou kartičku, jinak jsem celý zápas dostával naloženo já. Asi tady někdo byl trošičku na jiným zápase nebo si tu někdo plete hráče.
18. 5. 2016 15:50

Ruda Schwarz

Hodnocení: 9