Střet Velešína se Zlatou Korunou vítěze nenašel


Branky


0

Velešínští, jenž hrají o setrvání v soutěži, si mohli zajistit jistou účast v přeboru i příští sezonu. Pomoci jim přišlo několik hráčů z A týmu a na hře domácích to bylo znát. Hosté však v samotném závěru stačili srovnat utkání, a tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas Petr Fišera

Domácí vstoupili do utkání aktivně a hned v prvních minutách se do velké příležitosti protlačil Malovec, ale jeho pokus pouze orazítkoval tyč Schwarzovi brány. V desáté minutě se již domácí diváci radovali z branky, když se do úniku dostal P. Fišer a střelou ke vzdálenější tyči prostřelil hostujícího brankáře, 1-0. Inkasovaná branka se hostující Zlaté Koruně příliš nelíbila a hned o dvě minuty později vstřelili vyrovnávající gól. Vysoký míč letící mezi domácí obránce, kteří si dávali přednost při odkopu, ukořistil V. Ohnsorg a přesnou střelou k pravé tyči vyrovnal, 1-1. Hosty vyrovnávací branka nakopla, avšak sérii rohových kopů využít nedokázaly. Ve třiatřicáté minutě se k balonu dostal opět P. Fišer, který doběhl dlouhý nákop, obešel dva obránce a z otočky křižnou střelou nedal brankáři Schwarzovi šanci, 2-1. O pár minut později předvedl skvěle hrající Fišer sprint přes celé hřiště, za který by se nemusel stydět ani samotný král sprintů Usain Bolt. Fišer doběhl dlouhý míč na brankové čáře, z první odcentroval před bránu, kde stál osamocený Hrmo, který však z metru branku Zlaté Koruny přestřelil. Poločasové skóre tedy svítilo příznivěji pro domácí, kteří vedli 2-1.

Hostující Sláma vyrovnal v poslední minutě zápasu

Druhý poločas začal v režii velešínské rezervy, která si dokázala vytvořit několik šancí, avšak zradila ji koncovka. Po delší době velešínští kopali přímí kop z poza vápna, Hrmo však svou tvrdou střelou trefil pouze břevno Schwarzovi svatyně. V šestasedmdesáté minutě přišel na hřiště Čulík, který ihned po dvou minutách na hřišti dorazil za brankovou čáru střelu Lefana 3-1. V 82. minutě se podařilo Zlaté Koruně srovnat po přihrávce střídajícího Steinochera elegantně do protipohybu brankáře Schneidera zakončil J. Sláma, 3-2. O minutu později přišel důležitý okamžik zápasu, kdy za urážky rozhodčího byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí F. Malovec. Zlatá Koruna ucítila šanci na srovnání a tlačila se do slibných příležitostí. V 89. minutě zahrávala Zlatá Koruna rohový kop, centr letící od praporku propadl na zadní tyč ke Slámovi, který ze dvou metrů prostřelil domácího gólmana a vyrovnal tak na 3-3. Ihned po rozehrávce se velešínští pokusili změnit výsledek zápasu ve svůj prospěch. Na hranici 25 metrů od hostující brány byl faulován Fišer, jenž se sám postavil k balónu, ale naneštěstí pro domácí skvěle zakročil brankář Schwarz, a tak, i díky němu, zápas skončil smírně 3-3.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín B
Filip Schneider, brankář: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a zodpovědně. Rychle jsme se dostali do vedení, ale zároveň jsme o něj rychle přišli. Do poločasu jsme si vedení vzali zpět. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chce udržet vedení a popřípadě nějaké ty góly přidat. Dostali jsme se do dvou brankového vedení a místo toho, abychom pokračovali v zodpovědném výkonu a ubránili vedení 3:1, nechali jsme se poslat zbytečně do deseti. V tu chvíli jsme se přestali soustředit na fotbal a více jsme diskutovali s rozhodčím a to nás stálo tři body. Takže se o záchranu budeme muset poprat příští týden ve Větřní.

SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Utkání ovlivnila skutečnost, že my jsme dorazili bez hráčů na střídání, zatímco domácí vydatně posílili hráči A mužstva. Ti jim tvořili hru a také dali góly, i když my jsme jim to značně usnadnili chybami v obraně. Oceňuji, že i za nepříznivého stavu se naši hráči nevzdali a dvěma góly v závěru jsme získali alespoň bod.



Sestavy


FC Velešín B
F. Schneider [-] - J. Zatloukal [-] , M. Matuška [-] (76. T. Čulík [-] ) , F. Malovec [-] , M. Lefan [-] , D. Kudláček [-] , Š. Král [-] , M. Hrmo [-] (69. J. Opekar [-] ) , L. Hosenseidl [-] (55. B. Rameš [-] ) , P. Fišer [-] , J. Severa [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Gallistl [-] (58. D. Steinocher [-] ) , M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , J. Štrop [-] , J. Sláma [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , V. Ohnsorg [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

ŽK: 50. M. Lefan , 61. J. Zatloukal , 70. F. Malovec - 32. J. Sláma , 41. T. Weinhard , 58. V. Ohnsorg , 60. P. Král . ČK: 83. F. Malovec .
Místo: Velešín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Holub Jaroslav - MIKEŠ Josef (N), CÁBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.