Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nové Vsi se dělily body


Branky


0

Na malinké hřiště do Nové Vsi zavítal tým z Přídolí. Domácí se chtěli po nepodařeném utkání z Frymburku rozloučit s fanoušky výhru, ta se ovšem nekonala, jelikož obě mužstva vstřelili po dvou brankách a body se tedy dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrné, ač bojovné, utkání z obou stran

Utkání začalo velmi opatrně z obou stran. Žádný z týmu nechtěl inkasovat brzký gól, avšak tato strategie se nevyvedla domácí Nové Vsi, která již v sedmé minutě obdržela branku z kopačky R. Radykhovskyyho, 1-0. Domácí si začali postupem času vytvářet tlak, který chtěli přetavit ve vyrovnávací branku, která dlouhou dobu nepřicházela. Střeleckou mizérii dokázala Nová Ves prolomit těsně před koncem poločasu, konkrétně ve čtyřiatřicáté minutě, kdy srovnal na 1-1 Tomáš Hüttner. Do šaten se šlo tedy za vyrovnaného stavu a první půle plná bojovnosti a nepřesností skončila.

Domácí zradila koncovka

Domácí v úvodu druhého poločasu oživili hru čtyřmi střídáními v krátkém časovém sledu, což se jim následně vyplatilo. V sedmapadesáté minutě se totiž prosadil právě střídající M. Ďurica, který dostal domácí poprvé do vedení, 2-1. Domácím vlila druhá branka novou okysličenou krev do žil a díky ní se snažili o třetí zásah. Hostující Sokol Přídolí hrozil pouze z ojedinělých brejků, které domácí až do pětašedesáté minuty dokázali zastavovat. V této minutě se však domácím bekům nepodařilo ubránit J. Píska, který vyrovnal na 2-2. Za vyrovnaného stavu byla ze strany domácích vidět obrovská bojovnost a snaha o vstřelení vedoucí branky. Nová Ves měla velký tlak, ale trápila je velmi špatná koncovka, i díky níž utkání skončilo dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Jungwirth, obránce: Zápas začal opatrně. Hosté nám dali brzy gól, na který jsme chtěli co nejdříve odpovědět. To se nám povedlo až gólem do šatny. Do druhé půle jsme vystřídali několik hráčů, kteří nám oživili hru. Právě střídající Ďurica pak dal na 2-1, ale za chvíli se podařilo Přídolí srovnat na konečných 2-2. Utkání bylo plné bojovnosti a naší snahy dát vítězný gól, což se však nepovedlo, protože nás hodně trápila koncovka.

TJ Sokol Přídolí
Petr Schwarz, hráč: Už před samotným výjezdem na zápas jsme se bavili, že by bodík byl dobrý. Ovšem už na samém začátku utkání jsme si mohli dělat ambice mnohem vyšší, neboť jsme se rychle dostali do vedení po hlavičce Rosti. Pak jsme dostali dva góly a plichtu zařídil Jaroušek Písků, který krásně přečetl hru a z obrany domácího celku si udělal doslova dobrý den. Poslední minuty zápasu byly docela vyhrocené a sudí tasil karty o sto šest. Nakonec zůstalo jen u žlutých. Podle mne remíza byla zasloužená a hold budeme muset v nadcházejícím utkání plně bodovat, pokud se nechceme spoléhat na ostatní týmy, aby nás zachránili před sestupem.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Novák [-] - R. Postl [-] , F. Bauer [-] , M. Baier [-] , J. Šusta [-] (46. D. Šolc [-] ) - V. Loucký [-] (46. V. Jungwirth [-] ) , T. Březina [-] (52. M. Ďurica [-] ) , L. Veverka [-] (71. P. Cába [-] ) , S. Smieško [-] (52. J. Baier [-] ) - T. Hüttner [-] , J. Pouzar [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - P. Schwarz [-] , J. Písko [-] , V. Písko [-] , M. Brož [-] - R. Radykhovskyy [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , D. Pavlis [-] - J. Štěpánek [-] - J. Brož [-]

ŽK: 45. S. Smieško - 57. M. Brož , 81. J. Štěpánek , 82. J. Písko , 88. P. Schwarz .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VEJVODA Jiří (N), KAINC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.