Hráči A týmu výrazně pomohli k výhře Velešína


Branky


0

22. a zároveň závěrečné kolo okresního přeboru nabídlo utkání mezi velešínskou rezervou a Vltavanem Loučovice. Loučovičtí přijeli bez čtyř opor ze základní sestavy. Naopak domácí posíleni o hráče z A týmu, kteří hráli během pár hodin dvě mistrovská utkání, si připsali po velké přestřelce tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas z říše snů

Velešín, který nastoupil s několika oporami z A týmu, byl od začátku utkání lepším týmem. V šesté minutě si poprvé všichni domácí příznivci zakřičeli „Gól!“. P. Fišer dostal křižnou přihrávku, utekl svému strážci a střelou na vzdálenější tyč překonal hostujícího brankáře Šímu, 1-0. O dvě minuty později bylo vyrovnáno. Jiří Žák se dostal ke střele a ránou na přední tyč skóroval, 1-1. V šestnácté minutě utkání šli domácí opět do vedení, tentokráte se trefil svou první brankou v utkání Josef Mikeš. Jeho úloha byla velmi jednoduchá, protože dostal přihrávku před prázdnou svatyni hostí a z pěti metrů už pro něj nebyl problém dostat míč do sítě, 2-1. Velešínští hráli s velkou chutí a dokázali těžit z chyb hostujícího Vltavanu, ale jejich koncovka končila většinou v rukách brankáře Šímy. Ve čtyřiadvacáté minutě se objevil před prázdnou loučovickou bránou opět J. Mikeš a vstřelil svůj druhý gól v zápase, 3-1. Za dvanáct minut to bylo již 4-1, protože k míči si našel cestu znovu Josef Mikeš a zkompletoval tak hattrick, na nějž potřeboval pouhých 20 minut. O dvě minuty později dovršil domácí poločas snů Tomáš Semerád, jenž zasekávačkou oklamal hostujícího obránce a střelou k tyči nedal Šímovi šanci 5-1. Tímto výsledkem skončila první půle.

Domácí si pohlídali zápas

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté z Loučovic a nedlouhou po začátku druhé půle snížili na 5-2. Se střelou zpoza vápna si ještě Schneider poradil, ale na dorážku dobíhajícího Matulíka již nedosáhl. Inkasovaná branka paradoxně pomohla Velešínu, který převzal otěže zápasu a dostával se do vyložených příležitostí, ale Vltavan držel výborně chytající Šíma. Ten byl překonán až v 72. minutě, kdy Fišer obešel dva obránce a vybíhajícímu brankáři nedal šanci, 6-2. O sedm minut později se podařilo hostům snížit. Balón za obranu doběhl Rudolf Karták a z úhlu pomocí odrazu od tyče rozvlnil síť domácího týmu potřetí, 6-3. Loučovicím příliš času nezbývalo, ale podařilo se jim ještě snížit na rozdíl dvou branek. V 84. minutě totiž využil zaváhání domácího brankáře hostující J. Beran a upravil na konečných 6-4.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín B
Filip Schneider, brankář: Už před zápasem se k nám donesla zpráva, že Přídolí porazilo Kájov. Takže jsme věděli, že na 90% sestoupíme. Takže jsme se chtěli se sezonou a domácími fanoušky rozloučit vítězně a dobrým výkonem a myslím, že se nám to povedlo na výbornou.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek, trenér: Díky zraněním jsme neměli tři opory kapitána a gólmana Huttnera, stopera Koutského a tvůrce hry Somolíka. Na stoperu byl mladík Toth, protože Tomana jsem chtěl nechat vepředu, aby si dal nějaký ten gól a případně vyhrál střelce přeboru. Domácí nás v první půli znemožnili a v jejím závěru jsem Tomana stáhl dozadu. V kabině jsme si to vyříkali a v druhé půli jsme zabrali, ale na srovnání už nám nezbyl čas. Toman obranu zklidnil a patřil k nejlepším na hřišti.Cením si nasazení, kdy jsme chtěli hrát až do konce a neudělali jsme z toho ostudu. hráči zápasu: Fišer - Šíma, Toman



Místo: Velešín. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Petroušek Antonín - KOŽANT Jiří (N), VEČERNÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.