3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z divácky neatraktivního derby se radovali domácí


Branky


0

K poslednímu utkání sezony přijela Nová Ves – Brloh B do osm kilometrů vzdálené Křemže. Domácí Sokol potěšil své diváky aspoň výsledkem a zvítězil nakonec 3-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná střela v poločase skončila v síti

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný a ani jeden z týmů so nevypracoval nějakou větší brankovou příležitost. V šesté minutě se však domácí dostali do vedení z kopačky Matěje Filipa, jenž těžil z průnikové přihrávky Kaprála a svou slabší levou nohou zkušeně uklidil míč k tyči, 1-0. Diváci toto utkání příliš atraktivní nebylo a obě mužstva nepředváděli nic moc pěkného. Hra se odehrávala hlavně uprostřed hřiště, kde bylo plno soubojů a nepřesností. Branka M. Filipa z šesté minuty byla tou jedinou střelou, která šla v prvním poločase na bránu a do kabin se tak šlo za domácího vedení.

Rychlé odpovědi hostí na body nestačily

Druhá polovina začala lépe pro hostující tým, který si vytvořil menší tlak, jenž byl však pouze platonický. Domácí diváci se radovali podruhé v šestapadesáté minutě. Snížek poslal střílenou přihrávku mezi beky na nabíhajícího Petra Koubu, který z druhého dotyku rozvlnil síť Švarcovi brány, 2-0. Za nedlouho měli hosté příležitost z rohového kopu, kterou zužitkoval hlavičkou hostující kapitán Marek Baier a snížil na 2-1. Nová Ves se snažila o vyrovnaní, ale jejich několik střel skončilo pouze mimo Linhovu bránu. V šestasedmdesáté minutě utekl hostující obraně Vosika, který poslal křižnou přihrávku před prázdnou bránu Matějkovi a ten měl úlohu snadnou, 3-1. O minutu později se domácím nepovedlo odkopnout míč a z toho těžil Jan Ševčík a snížil opět na rozdíl jediné branky, 3-2. Domácí tým se v závěru utkání bránil a vyrážel na zteč jen sporadicky po brejkových situacích, které však nedotáhl do správného konce. Hosté se snažili srovnat, ale jejich muška nebyla příliš dobře seřízena, a tak si odvezli domů porážku 3-2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Petr Snížek, hráč: Zápas sice nebyl pro oko diváka moc příjemný, ovšem na to se historie ptát nebude. Hlavní jsou tři body. Chtěli jsme nastoupit na dokopnou s vítěznou náladou a to se nám povedlo. Zápas se dle mého názoru nejvíce povedl Matějovi Filipovi, který ve svém věku 17cti let zle trápil obránce hostí, kteří si s jeho bojovností a napadáním nevěděli rady. Celkově 6.místo je asi dobré, protože po podzimu jsme na tom nebyli vůbec dobře.

FK Nová Ves - Brloh B
Tomáš Hüttner, útočník: Na zápas nás přijelo přesně jedenáct, takže bylo vidět, že nám postupem času docházely síly. Přesto si myslím, že jsme neodehráli špatný zápas. Škoda, že jsme nezvládli dát další gól, ke kterému jsme měli hodně blízko. Protože si myslím, že remíza by byla spravedlivá.



Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - S. Brabec [-] , P. Rienessl [-] (63. M. Vosika [-] ) , G. Filip [-] , M. Fleischman [-] (68. K. Rolník [-] ) - J. Troup [-] , T. Matějka [-] (85. F. Čadil [-] ) , P. Snížek [-] , R. Kaprál [-] - P. Kouba [-] , M. Filip [-] -

FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] - J. Šusta [-] , M. Baier [-] , V. Jungwirth [-] , D. Šolc [-] , R. Postl [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Baier [-] - T. Hüttner [-] - J. Ševčík [-]

ŽK: 10. P. Kouba , 23. P. Rienessl , 38. R. Kaprál - 11. J. Šusta , 27. T. Březina . ČK: 83. J. Šusta .
Místo: Křemže. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Holub Jaroslav - STRÁSKÝ Jiří (N), JUNGWIRTH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.