Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zborov si zastřílel


Branky


1

Zborov si hne v prvním kole smlsl na Ševětínu a nasázel mu v domácím prostředí 10 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Janu Šimákovi

Zborov v prvním urkání přivítal doma Ševětín B tým. Celé utkání bylo v roli domácích.  Už po čtvrt hodině se trefil útočník domácího týmu Jan Šimák, který byl jednoznačně nejlepším hráčem utkání. Další gól přidal už po třech minutách opět Jan Šimák. Tento talentovaný útočník se trefil do poločasu ještě dvakrát, proto díky němu šel domácí celek do kabin se čtyř brankovým náskokem.

Domácí tým si nahnal skóre

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Domácí tým se vložil do útoku a už v padesáté minutě se prosadil Dušek Radim. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat a za necelých pět minut se trefil další hráč za domácí a to Tesař Vojtěch.  Další a pátý gól si připsal domácí střelec Šimák Jan.  Góly padaly jako na běžícím páse, jako další se zapsal mezi střelce domácí hráč Holeček Jiří.  Za pět minut po radosti z gólu do sítě hostů se mohli domácí radovat znova zásluhou hráče Tesaře Vojtka, který se prosadil podruhév zápase. Hosté se snažily a díky tomu se ke konci zápasu prosadil kapitán Kokeš Vojtěch. Domácí celek chtěl mít kulaté skóre a díky střídajícímu hráči Krátkému Františkovi toho dosáhl, který dal gól po jedná minutě co se prosadily hosté.



Ohlasy k zápasu



SK Ševětín B
František ( fanoušek): Tento zápas nám vůbec nevyšel a na hřišti to bylo znát .......



Sestavy


TJ Zborov
R. Steinbauer [-] - P. Dvořák [-] , O. Proskočil [-] , P. Jiran [-] - F. Kasparides [-] , M. Zikmund [-] , P. Semrád [-] (72. J. Holeček [-] ) , V. Tesař [-] , R. Dušek [-] (75. F. Krátký [-] ) - V. Hornyčár [-] , J. Šimák [-]

SK Ševětín B
V. Svoboda [-] - V. Kokeš [-] , D. Voneš [-] , D. Zloch [-] , J. Kovařík [-] - T. Dychtl [-] , P. Valeš [-] , M. Dychtl [-] , M. Sobíšek [-] - P. Švejda [-] , J. Mařík [-]

ŽK: 38. P. Semrád .
Hráči zápasu: J. Šimák , V. Tesař - V. Kokeš .
Místo: Zborov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zevl Karel - Tůma Stanislav, Stoklasa René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 11. 2015 17:19
test