4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava v závěru zápasu přestřílela Hrádek a všechny body zůstaly "doma"


Branky


15. T. Nekola , 53. J. Smazal , 85. L. Drugda , 90. T. Nekola - 60. J. Brabec
14

Hrádku se příprava celkově vydařila a spolu s Petřínem B zároveň kráčejí Pohárem PKFS, když v posledním utkání zdolali 1:0 oslabené Žichovice. Očekávalo se tak vyrovnané utkání, ne-li výhra hostů. Avšak výsledek hovoří o opaku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Žákavu

Domácí hráči od začátku dávali najevo, že "doma" (hráno kvůli poškozenému hřišti v Nezvěsticích) jim to povětšinou střílí. A na tuto statistiku chtěli navázat od prvních minut a hostující Ryba měl o zábavu postaráno. Za první poločas si domácí vytvořili spoustu šancí, ale proměnit se jim podařila pouze jediná. To se v 15. minutě prosadil Tomáš Nekola, navrátilec, který si byl na podzim vyzkoušet divizi v Klatovech. Do poločasu se až na dvě žluté karty v závěru hry, po jedné na každé straně, nic nestalo. Jelikož se hosté do větší šance nedostali a domácí ty své neproměnili, šlo se šaten za jednobrankového vedení Žákavy. 

Brabec přiblížil svůj tým ke srovnání, ale v závěru přišla dvoubranková gilotina

První minuty druhého poločasu byly opatrné, ale týmy opět postupně nasadili tempo z první části zápasu. Na branku se tentokrát nečekalo dlouho. V 53. minutě se prosadil Smazal a navýšil vedení Žákavy na 2:0. Hrádečtí se rychle oklepali a chtěli s vývojem zápasu něco udělat. Jednu z prvních vážnějších šancí v 60. minutě proměnil J. Brabec a dával najevo svému týmu, že je stále o co bojovat. Ale další šance už hrádečtí nevyužili a naopak přišel zásek gilotinou v závěru. V 85. minutě se prosadil výborně hrající Drugda a v samém závěru uzavřel na konečných 4:1 podruhé T. Nekola.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán domácích: První poločas jsme měli převahu. Soupeř se v podstatě nedostal ke střele. Ve druhé půli už byl Hrádek nebezpečnější a byla z toho naštěstí jejich jediná branka. Hru jsme ale měli pod kontrolou.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, trenér hostů: Od nás byl zápas odchozený. Neviděl jsem tam takový náboj, jako v generálce s Nýrskem, kde byl výkon výborný. Vůbec jsme zápas nezvládli. Domácí nás přehráli bojovností a srdcem. Musíme se z toho do příštího týdne oklepat.



Sestavy


FK Žákava
O. Soukup [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] (88. J. Mencl [-] ) , M. Boukal [-] (71. R. Škala [-] ) , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , J. Aubrecht [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - P. Nový [-] (62. J. Skála [-] ) , J. Pojar [-] , V. Pojar [-] - J. Brabec [-] (79. L. Šoural [-] ) , T. Matějka [-] , L. Kutil [-] , J. Skuhra [-] - J. Kutil [-] (46. J. Sekyra [-] ) , R. Kočí [-] - Š. Gajdečka [-] (46. A. Štěpán [-] )

ŽK: 45. M. Skala - 44. L. Kutil .
Hráči zápasu: L. Drugda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - BOGDAN Gabriel, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí svého hřiště a neprohrají, i když to nebudou mít lehké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích