1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré rozhodlo o své výhře v poslední minutě


Branky


0

V 5. kole hostil na svém hřišti tým Mokrého mužstvo Koloděj nad Lužnicí. Domácí hráči měli minulé kolo volno a tak se mohli soustředit na stávající duel. Hosté z Koloděj minulé kolo vyhráli na půdě Dolního Bukovska a s prázdnou nechteli odjíždět ani z Mokrého. (report připravujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté z Koloděj. V 5. minutě dlouhý aut hostů zakončoval Kubíček, ale brankář Alexa jeho pokus kryl. V 10. minutě chyboval v rozehrávce domácí brankář Alexa, ale Brázda jeho zaváhání nedokázal potrestat. O chvilku později se na druhé straně prosadil přes dva obránce hostí, domácí Houska, ale jeho střela nezamířila mezi tři tyče. Poté zahrozili opět Koloděje, když Nesvačil přihrávkou pod sebe našel Trnku, ten ale zakončil nad. Ve 22. minutě se střelecký pokus Baťhy odrazil k Hrádkovi, který se s míčem přesunul rychle na druhou stranu, ale tam jeho pokus zastavil na brankové čáře hostující Šejba. V závěru prvního poločase zahrozli znovu domácí, ale hlavička Čestmíra Alexy skončila nad. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli zahrozili jako první domácí, když zakončoval rohový kop jeden z domácích hráčů, ale Polida vyhlavičkoval z odkryté branky. Koloděje zahrozili po hodině hry, kdy po centru Machálka zakončoval Stanislav Miřátský hlavou těsně vedle. O deset minut později Machálek posunul míč na rozběhnutého Filipa Miřátská, ale jeho křižná střela opět nezamířila mezi tři tyče. S ubývajícím časem byli blíže vítězství hosté, ale ani akce Stanislava a Filipa Miřátských neskončila gólem, když se druhý jmenovaný pokoušel o zakončení akrobatickými nůžkami. Koloděje měli určitě více střeleckých pokusů, ale málokdy trefili branku střeženou brankářem Alexou. Brázdova střela z hranice vápna skončila vedle pravé tyče. Čtyři minuty před koncem střílel hostující Baťha, ale jeho pokus vyrazil jen k nohám Brázdy, ale ten nedokázal míč dopravit do branky. A tak se z protiútoku radovali domácí, když se v hlavičkovém souboji prosadil domácí Hrádek a vystřelil domácím tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (TJ Mokré): "Koloděje se od začátku jevily jako nepříjemný a srdnatý soupeř. To, že byl hostujícím týmem, nebylo téměř znát, neboť mohutná podpora jeho fanoušků, kteří přijeli na hřiště soupeře, ho tlačila kupředu. Snažili se dohrávat všechny míče a nepovolovat v soubojích. Celý zápas byl spíše přetlačovaná, neboť již na začátku rozhodčí nezapískal několik vyložených faulů na obě strany a tak se mužstva musela přizpůsobit tvrdší hře. Rozhodující moment přišel v samém závěru utkání, když se hlavou prosadil Hrádek a vystřelil nám tři body."

SK Koloděje nad Lužnicí
Jan Kubíček ( SK Koloděje nad Lužnicí ): "Smolný zápas, kdy jsme byli většinu času lepší a vytvořili jsme si spoustu příležitostí. Kluky musím pochválit za nasazení, s jakým toto utkání odehráli, bylo vidět, že chtějí vyhrát, jenom chybělo trošku víc štěstíčka. A špatné je, že jsme kvůli zranění přišli před derby o dva hráče základní jedenáctky."



Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , Č. Alexa [-] , J. Návara [-] , L. Tancer [-] - R. Holický [-] , P. Dvořák [-] , V. Klement [-] , P. Štumbauer [-] - D. Hrádek [-] , P. Houska [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - A. Šejba [-] , P. Šonka [-] , V. Polida st. [-] , R. Brázda [-] - J. Kubíček [-] , A. Baťha [-] , M. Machálek [-] , T. Kubíček [-] - O. Trnka [-] , V. Nesvačil [-]

Hráči zápasu: N. Alexa , D. Hrádek .
Místo: Mokré. Rozhodčí: Churáň Rudolf - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.