J. Čada 24.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné se doma s Týnem o body podělilo


Branky


0

V 8. kole III. třídy skupiny A na sebe narazily týmy Úsilného a Týna nad Vltavou. Domácí se jako nováček soutěže usadili v horní polovině tabulky a před aktuálním kolem jim patřilo 4. místo. Poslední kolo si odvezli tři body ze hřiště Mokrého. Hosté z Týna jsou od začátku soutěže horký adept na postup a zatím jim patří druhé místo, poslední kolo, ale doma ztratili dva body za bezbrankovou remízu s Žabovřeskami. Proti sobě se postavila nejlepší ofenziva (Úsilné 23 branek) a nejlepší defenziva (Týn 2 branky).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úsilné šlo do zápasu s klidnou hlavou, vždyť asi nikdo z týmu nováčka nepočítal, že po půlce podzimu bude v tabulce na 4. místě a ještě bude mít jednoznačně nejlepší ofenzivu soutěže. Hosté z Týna byli v zápase přeci jen mírným favoritem a to potvrzovali od samého začátku zápasu. Už v po pěti minutách hry zahrozili hosté z Týna, když šel ze strany sám na brankáře Nováka, hostující Kníže, ale jeho střela šla těsně vedle. Týn byl nadále aktivnější a díky standardním situacím byla domácí obrana pod neustálým nebezpečím. V 18. Minutě se po autu Kličky dostal k bleskovému zakončení Šálený, ale svůj volej namířil nad branku domácích. V polovině prvního poločasu se osmělili i domácí. Sláma si vyměnil míč s Bejstou, ale jeho střela skončila v prosotru kde byl připravený brankář hostí Valtr. Ve 24. minutě domácí Bejsta nahrál na střed Slámovi, který prostrčil kolmo na Čadu, hostující stoper Kunc a brankář Valtr se nedomluvili, toho využil nabíhající Čada, udělal brankáři kličku a do prázdné brány poslal domácí do vedení – 1:0. Hosty evidentně inkasovaná branka zaskočila a do konce prvního poločasu se hra vyrovnala. Do šaten šli tak spokojenější domácí.

Druhý poločas začal stejně jako první, hosté byli aktivnější a šli za vyrovnáním. I přesto jako první pohrozili domácí, když v 53. minutě Bejsta prostrčil hlavou do vápna na Čadu, jeho střelu ale znovu zlikvidoval připravený Valtr. V 57. minutě hosté z Týna zahrávali přímý volný kop a rána Lukeše rozezvučela břevno Novákovy branky. Tlak Týna se stupňoval, ale v zakončení si postupně vylámala zuby snad celá jedenáctka hostí. Zasloužené vyrovnání přišlo v 72. Minutě, když se z přímého kopu přesně trefil Klička – 1:1. Pro Týn znamenal bod málo a utkání chtěl rozhodnout ve svůj prospěch. V 79. minutě mohl strhnout výhru na stranu Týna Šálený, ale jeho nebezpečnou střelu brankář Novák vyrazil. Do konce zápasu se skóre utkání již nezměnilo a tak se oba týmy rozešli smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (záložník): "Je to pro nás ztráta, měli jsme hodně šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Do zápasu jsme vstoupili dobře, měli jsme šance a několik závarů před domácí brankou. V Úsilném je úzké hřiště, takže jsme se snažili hrozit i dlouhými auty přímo do vápna. Poté jsme po nedorozumění naší defenzivy inkasovali a do poločasu jsme se už herně nezvedli. Druhý poločas jsme byli jasně lepší a obrana domácích nestíhala. My jsme ovšem své šance nedokázali proměnit a ve druhé polovině podzimu se nám tolik v zakončení nedaří, jako na začátku sezony. Nakonec jsme dokázali vyrovnat, ale bod je pro nás málo."



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - M. Maršík [-] , P. Pícha [-] , M. Danda [-] , J. Pacholík [-] (81. J. Ocelák [-] ) - T. Sláma [-] , P. Švec [-] (89. L. Fürst [-] ) , J. Čada [-] , P. Hála [-] (76. D. Vařák [-] ) - A. Baloun [-] , T. Bejsta [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - V. Červenka [-] (74. P. Příhoda [-] ) , J. Vanda [-] , J. Kunc [-] , O. Lukeš [-] (63. L. Valenta [-] ) - J. Brom [-] , M. Šálený [-] , J. Fara [-] , R. Kníže [-] - J. Klička [-] , L. Ponec [-] (55. M. Vlk [-] )

ŽK: 32. M. Danda , 44. T. Sláma , 75. A. Baloun - 60. M. Šálený .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.