2:1
(2:0)
84. J. Muž
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly v první půli rozhodli o vítězství Řepče


Branky


0

Vyrovnaný zápas se hrál v rámci 12. kola v Řepči, kam přijela Jistebnice. Domácí se dostali do vedení v prvním poločase díky dvěma šťastným trefám. Ve druhé půli byli lepší hosté, ale vstřelit branku se jim podařilo až v 84. minutě a to už bylo na zvrat pozdě. Řepeč-Opařany tedy zvítězily 2:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli díky dvěma šťastným gólům

První šanci viděli diváci již ve druhé minutě, kdy Mrzena vyslal do šance Kotalíka, ale Sarvadi zachránil svůj tým. V 6. minutě ale osmdesát přítomných diváků vidělo první branku utkání. Na středu hřiště dostal přihrávku Jiří Štecher, který upaloval sám na branku, hostujícího gólmana Baku se štěstím prostřelil mezi nohy a míč se jen tak tak došoural do branky. V 17. minutě trefil domácí Pražma tyč. Ve 27. minutě se Řepeč-Opařany dostaly dostaly už do dvougólového vedení. Ze standardní situace se prosadil Miloslav Pražma, který těsně před gólmanem Bakou balon tečoval. Do konce první pětačtyřicetiminutovky se už nic vážnější nestalo a domácí tak díky dvěma šťastným gólův vedli 2:0.

Druhý poločas v režii Jistebnice

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté z Jistebnice. Už od začátku ovládali celé hřiště. Ve 47. minutě předvedli hstující fotbalisté pohlednou akci, kdy Šváb zatáhl balon po lajně, dal pod sebe na Podzimka, který předal ještě na Kotalíka, ale jeho pokus byl sražen na roh. Po hodině hry přišla další příležitost Jistebnice. Jakub Bojko nacentroval na Tomáše Maňáka, ale jeho podařená střela z první byla opět sražena pouze na rohový kop. Jistebnice dále svého soupeře tlačila, ale stále se jí nedařilo vstřelit kontaktní branku. V 84. minutě přišel ve vápně faul na Švába a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Jan Muž a ten se štěstím proměnil. Sarvadimu prošel balon pod tělem. Domácí si už závěr zápasu pohlídali a připsali si hodně vydřené tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Řepeč-Opařany
Martin Sarvadi (brankář): Já si myslím, že první poločas byl vyrovnaný a možná jsme měli o něco více šancí. Druhá půle byla jasně v režii hostů. Naštěstí se po pár zápasech přiklonilo na naší stranu štěstíčko. A i díky tomu jsme zvítězili 2:1.




Sestavy


FK Řepeč-Opařany
M. Sarvadi [-] - P. Fencl [-] , L. Vachuta [-] , P. Matyš [-] , T. Mikšovský [-] - J. Štecher [-] , M. Koktan [-] , M. Kaspřík [-] , P. Koktan [-] (88. J. Kunc [-] ) - M. Pražma [-] , J. Seidl [-] (79. M. Dončuk [-] )

1.FC Jistebnice
M. Baka [-] - P. Bechyně [-] , R. Trpka [-] , J. Bojko [-] , T. Maňák [-] - V. Podzimek [-] (55. V. Stoszek [-] ) , J. Muž [-] , Z. Šváb [-] , J. Švec [-] - V. Kotalík [-] (78. L. Stibor [-] ) , M. Mrzena [-]

ŽK: 33. L. Vachuta , 84. J. Štecher - 34. R. Trpka , 36. V. Podzimek , 69. M. Mrzena , 89. Z. Šváb .
Hráči zápasu: M. Pražma .
Místo: Řepeč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Řehoř Petr - Šťastný, Třešňák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.