2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebnice dotáhla dvoubrankové manko s Horami, padly tři červené


Branky


0

Úvodní zápas letošní sezóny v Jistebnici byl celkem vyhrocený. Sudí v krásném zápase, ve kterém nakonec domácí dotáhli ztrátu 0:2, rozdal celkově tři červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ihned ve druhé minutě měli dobrou možnost domácí, centr Kotalíka byl však na Švába daleký. V 9. minutě byl blízko branky Tomáš Maňák, jeho ránu ovšem zastavila tyč. Účet utkání byl otevřen v 11. minutě, kdy zaváhání v soupeřově obraně nejprve využil Kutiš, jenž přisunul míč skórujícímu Milanovi Bredovi. Další tyč za Hoffmannem byla k vidění po čtvrt hodině hry, když ji nastřelil Kotalík. Když nesedla rána ani Růžičkovi, do kabin se šlo za stavu 0:1 pro hosty.

Začátek druhé půle veliké šance nepřinesl, ovšem v 59. minutě sudí zároveň rozdal domácímu Bechyňovi a hostujícímu Bredovi druhou žlutou kartu.V 68. minutě utekl Kutiš, narazil si s Hoffmannem a předal míč Vaněčkovi, jenž zvýšil na 2:0 pro Ratibořské Hory. Za pět minut však dalekonosnou střelou snížil Tomáš Maňák. Tři minuty před koncem měli domácí možnost penalty, kterou s přehledem proměnil Jan Muž. Zápas hosté ještě dohráli v devíti, na skóre to však už nemělo vliv.



Ohlasy k zápasu


1.FC Jistebnice
Ohlas domácího hráče Tomáše Maňáka: "Utkání bylo od začátku v rychlém tempu. Ve druhém poločasu byl zápas zbytečně nervózní z obou stran. Náš tým dokázal vyrovnat při stavu 0:2. Ukázali jsme své kvality ve hře dopředu i dozadu ."

SK Ratibořské Hory
František Kalousek (trenér R. Hor): "V prvním mistrovském utkání v Jistebnici jsme měli k dispozici pouze 13 hráčů. Utkání se hrálo za velkého vedra na dobrém hřišti. Přečkali jsme úvodní tlak domácích, kteří si na začátku utkání vypracovali dvě brankové šance. Poté jsme převzali iniciativu a brankou Bredy jsme se ujali vedení 1:0. Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná až do zcela nesmyslného vyloučení střelce první branky Bredy. Od tohoto okamžiku jsme hru kontrolovali a brankou Václava Hoffmanna jsme zvýšili v 68. minutě své vedení na 2:0. Domácím se podařilo 18 minut před koncem utkání pěknou střelou z cca 35 metrů snížit na 2:1. V dalších minutách jsme si vypracovali tři jasné brankové příležitosti, které jsme však bohužel neproměnili. To nás připravilo o vítězství, neboť tři minuty před koncem utkání si hlavní rozhodčí vymyslel penaltu pro domácí, kterou proměnili a utkání tak nakonec skončilo remízou 2:2. Děkujeme našim fanouškům, kteří nás přijeli povzbudit v hojném počtu a zveme je na naše první domácí utkání, které sehrajeme v sobotu 22.8. od 17.00 hodin s FC Chyšky."



Sestavy


1.FC Jistebnice
R. Ramovič [-] - P. Baláž [-] (80. J. Bojko [-] ) , M. Mrzena [-] (71. V. Podzimek [-] ) , T. Maňák [-] , R. Trpka [-] - Z. Šváb [-] , P. Bechyně [-] , J. Švec [-] , M. Muž [-] - V. Kotalík [-] (68. J. Bojko [-] ) , J. Muž [-]

SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - J. Vaněček [-] , D. Feichtinger [-] (63. S. Katolický [-] ) , D. Dařílek [-] , V. Hoffmann ml. [-] - J. Růžička [-] , D. Kutiš [-] (87. V. Říha [-] ) , M. Breda [-] , J. Dařílek [-] - B. Greguš [-] , S. Mareš ml. [-]

Místo: Jistebnice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.