2:1
(1:1)
10. L. Toman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blaník vydřel výhru, Čkyně se zlobila na rozhodčí


Branky


2. L. Klein , 54. L. Klein - 10. L. Toman
0

Strunkovičtí přidali druhou výhru na domácím hřišti za sebou, ale neměli to rozhodně jednoduché. Hosté ze Čkyně přijeli z jasným cílem bodovat a málem by se jim to bylo i podařilo. I přes vyloučení brankáře, trestný kop a hru v deseti byli čkyňští lepším týmem, domácí se nedokázali příliš prosadit. O vítězi tak nakonec přece jen rozhodla branka ze zmíněné penalty. V samém závěru se hosté předčasně radovali z vyrovnání a následný verdikt pomezního vnesl na jinak slušné utkání hodně zlé krve.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na bleskový gól domácích rychle odpověděli i hosté

Domácí Blaník si v úvodním zápase letošní sezóny snadno poradil s nováčkem z vacovského béčka. Očekávalo se tedy, že i ve druhém domácím utkání si na hosty pěkně vyšlápne. Jenže do Strunkovic přijela Čkyně, která v předchozím kole rozstřílela Bělčice dokonce 5:1 a rozhodně si chtěla odvézt nějaký bod, nejlépe všechny. Úvodní snahy hostů ovšem zmrazil bleskovým gólem domácí Miroslav Klein, který se po pěkné akci prosadil již ve 2. minutě zápasu: 1-0. Vypadalo to, že se ve strunkovickém Mexiku bude slavit další pohodová výhra. Jenomže hosté se velmi rychle otřepali a za několik minut bylo srovnáno. V 9. minutě napřáhl hostující Lukáš Toman a nedal Radkovi Medřickému v brance domácích šanci: 1-1. To však bylo, jak se nakonec ukázalo, jediné zaváhání domácího brankáře, který dnes chytal ve svých ani ne šestnácti letech. Oč lepší byl výkon domácího brankáře, o to hůře se prosazovali jeho spoluhráči v poli. Ač měli domácí v první půli více ze hry, jejich rozehrávku srážela spousta nepřesností a individuálních chyb. Hosté zase ztroskotávali na úporné strunkovické obraně a výborném gólmanovi. Zbytek prvního poločasu už změnu skóre nepřinesl a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1

Hosté nepolevili ani v deseti

Ve druhé půli to zpočátku vypadalo stejně. Týmy prostřídaly, avšak skóre ani obraz hry se příliš nezměnili. To platilo až do 55. minuty, kdy hostující brankář Josef Kainc v nepochopitelném zkratu udeřil protihráče ve vápně, za což dostal červenou kartu. Incident se odehrál v nepřerušené hře a napadený hráč byl nezraněn. I tak se však kopala penalta, kterou v 55. minutě proměnil opět Miroslav Klein: 2-1. Do branky hostí se musel postavit útočník Michal Gerold a Čkyně dohrávala zápas v deseti. Na hřišti to tak ovšem vůbec nevypadalo: hosté působili dojmem, jakoby hráli s plným počtem hráčů. Strunkovičtí vršili jednu individuální chybu za druhou a nebýt vynikajícího výkonu mladého brankáře Medřického, který chytil nejméně tři vyložené šance hostí, mohl zápas pro domácí dopadnout mnohem hůře. A to ještě ve druhé minutě nastaveného času hosté vyrovnali, aby jejich nadšení ihned zchladil rozhodčí, který nekompromisně odmával postavení mimo hru. Jeho výrok se pochopitelně čkyňským nelíbil a po skončení utkání došlo ještě ke slovním přestřelkám a strkanicím. Na změně skóre se to samozřejmě neprojevilo a tak domácí Strunkovice nakonec zvítězily těsně 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, místopředseda TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí: Utkání jsme začali dobře, ale postupem času jsme začali kupit individuální chyby. Až do vyrovnání Čkyně jsme byli lepším týmem, pak se situace obrátila. Hosty trochu srazil ten pokutový kop, ale přesto nás místy přehrávali i v deseti a ve druhé půli byli celkově lepším týmem. My měli naštěstí výborného gólmana Medřického, který nám chytil tři tutovky. K tomu ofsajdu v závěru, pískal nám to sudí z kraje a podle mého názoru to ofsajd opravdu byl. Dnes jsme nebyli lepším týmem, ale ne pokaždé zvítězí ten lepší tým.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
R. Medřický [-] - L. Klein [-] , D. Kiš [-] (67. P. Novák [-] ) , D. Kiš [-] (46. P. Krump [-] ) , R. Hudec [-] - I. Šimčík [-] , V. Beneš [-] , S. Pelech [-] , J. Záhorka [-] - J. Šabršula [-] , M. Kochma [-] (88. D. Králík [-] )

SK Čkyně
J. Kainc [-] - V. Turek ml. [-] (46. P. Chrášťanský [-] ) , P. Martan [-] , M. Kuta [-] , M. Chalupa [-] - I. Pinke [-] , M. Kuneš [-] , V. Tesař [-] , L. Toman [-] - M. Gerold [-] , M. Turek [-]

ŽK: 57. L. Klein , 86. M. Kochma - 65. I. Pinke , 86. M. Kuneš . ČK: 54. J. Kainc .
Hráči zápasu: L. Klein - L. Toman .
Místo: Strunkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.