V. Rom 90.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Westra vybojovala remízu v poslední chvíli


Branky


90. V. Rom - 29. M. Šácha
0

Domácí FC WESTRA Sousedovice hostila při svém posledním vystoupení doma v podzimní části celek FK Chelčice. Domácí hráli v oslabené sestavě, hosté se ujali vedení již ve 29. minutě Martinem Šáchou. Westra nakonec přece jen uválčila bod, když se v poslední minutě trefil střídající Václav Rom. FC WESTRA Sousedovice tak remizovala s FK Chelčice 1:1.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

(podrobnější report připravujeme)



Ohlasy k zápasu



FK Chelčice
Václav Mareš, trenér: "Byly to dva rozdílné poločasy. V tom prvním jsme byli lepším mužstvem my, dobře jsme kombinovali, měli častěji míč na svých kopačkách a po zásluze jsme se dostali do vedení díky M. Šáchovi. Zato druhý poločas byl pro mě zcela nepochopitelný. Na hřišti už bylo jenom jedno mužstvo a to domácí. Byli všude, bylo jich plné hřiště a po zásluze také vyrovnali gólem který dali v 90. minutě. Remíza je spravedlivá, s bodem jsem spokojen."



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Masák [-] , J. Jalůvka [-] , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] - M. Kokrda [-] , V. Kacetl [-] , L. Duba [-] , J. Kovář [-] (54. M. Rataj [-] ) - T. Glazunov [-] (68. V. Rom [-] ) , P. Kohout [-]

FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Lang [-] , V. Trobl [-] , J. Turek [-] , M. Kiš [-] - V. Mareš [-] , M. Lang [-] (80. P. Valenta [-] ) , J. Křenek [-] , J. Jakš [-] - M. Šácha [-] , T. Kouba [-]

ŽK: 9. V. Kacetl - 40. V. Trobl , 90. J. Jakš .
Místo: Sousedovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Formánek Luboš - Malota Vít, Krejčík Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.