Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatná vyloupila Bernartice!


0

Zápas mezi Sokolem Bernartice a TJ Blatnou nebídl takřka vše co může být ve fotbale k vidění. Nechyběly góly a ani karetní tresty, dva z nich měly dokonce rudou barvu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blatná od úvodního hvizdu aktivnější...

Už ve 12. minutě se měnilo skóre zápasu poprvé, když po krásné kombinační akci na levé straně otevřel svůj gólový účet blatenský Mišiak. Možná vinou jednobrankového vedení hosté mírně polevili v koncentraci a za malý důraz ve svém vápně zaplatili obdržením vyrovnávací branky, o kterou se postaral domácí útočník Adam Rakovan. Po vyrovnání hosté opět zabrali a ještě před koncem prvního poločasu stihli strhnout vedení znovu na svou stranu, když míč za záda golmana Fučíka poslal nekompromisně Petrášek. Závěr první půle, stejně jako její úvod, tedy patřil Blatné. Bohužel pro domácího Homolu a blatenského Hrubého zápas skončil předčasně už v poločase. Oba dva viděli od sudího Reisnera červenou kartu za hrubé nesportovní chování, když neudrželi své nervy na uzdě.

Hosté ještě zvýšili obrátky a šli do trháku...

Stejně jako v prvním poločase, tak i ve druhém se dokázali hosté prosadit během prvních 15 minut a své vedení navýšili na 3:1. Úspěšným střelcem byl opět Petrášek, který si naběhl na krásný dlouhý pas od Křivance a po učebnicovém zpracování rozvlnil síť už podruhé. Zanedlouho šli hosté již do třígólového trháku, když domácího golmana překonal Peleška. Ani tak hráči Blatné neměli stále dost, jmenovitě duo Viták a Mišiak, kdy se prvně jmenovaný dokázal krásně uvolnit po levé lajně a následně předložit míč nabíhajícímu Mišiakovi, který se nemýlil a zapsal se rovněž mezi dvougólové střelce. Závěr patřil domácím, kteří po dobře zahrané standardní situaci alespoň snížili výsledek zápasu na konečných 5:2. Střelcem byl opět Rakovan. I přes jednoznačné vítězství hostů bylo k vidění velmi kvalitní utkání plné pohledných akcí na obou stranách.



Ohlasy k zápasu



TJ Blatná
Michal Čadek (trenér TJ Blatná): V kvalitním utkání jsme se ujali vedení již ve 12. minutě, kdy po krásné akci z levé strany zakončoval Mišiak. Po necelé čtvrthodině jsme nebyli dost důrazní v našem vápně a soupeř toho využil a srovnal. Ještě do poločasu jsme se dostali do vedení, když se sám před brankářem ocitl Petrášek a nedal gólmanovi šanci. Po poločasové přestávce jsme ještě přidali na tempu a již po 15 minutách našel Křivanec dlouhým pasem Petráška a ten po vzorovém zpracování podruhé v utkání správně zacílil. Za další čtvrthodinu se gólově prosadil Peleška a vedli jsme už o 3 branky. O chvíli později Viták po skvělém úniku na levé straně předložil míč Mišiakovi, který se nemýlil. Poslední slovo měli domácí, kteří po standardní situaci zkorigovali na konečných 2:5. Kluci předvedli výborný týmový výkon a zaslouženě jsme si odvezli z Bernartic všechny body.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Novák [-] , P. Mrkáček [-] , J. Kovář [-] , T. Češka [-] (63. V. Homola [-] ) - D. Homola [-] , P. Brož [-] , D. Kukrál [-] , J. Paseka [-] (78. J. Homola [-] ) , K. Trantina [-] - A. Rakovan [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - P. Čadek [-] , M. Kůst [-] , J. Hrubý [-] , J. Viták [-] - L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] (85. D. Kallmünzer [-] ) , F. Jícha [-] (88. J. Sýkora [-] ) , M. Petrášek [-] , O. Křivanec [-] - R. Peleška [-] (78. P. Stulík [-] )

ŽK: 35. K. Trantina - 36. F. Jícha , 40. J. Viták , 65. O. Křivanec , 88. M. Kůst . ČK: 45. D. Homola - 45. J. Hrubý .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Reisner Jiří - Kříž Karel, Křížovský Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.