2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly v Chýnově


Branky


0

Táborské derby mezi Chýnovem a Větrovy skončilo výhrou domácího celku, který se ujal vedení hned v úvodních minutách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil domácím…

Ne moc příjemné přivítání připravil svým hostům domácí Chýnov. Hned ve 3. minutě totiž musel lovit míč ze své sítě větrovský gólman Blažek. O vedoucí branku svého týmu se po chybě v obraně hostů postaral David Štiller. Tento gól hráče Větrov nejspíše probral, což bylo patrné na jejich zvýšené aktivitě. Postupně převzali kontrolu nad zápasem na své kopačky. Výsledkem toho bylo několik dobrých příležitostí na vyrovnání. Bohužel pro hosty jejich akce gól nepřinesly, chybělo více klidu a přesnosti v zakončení. Po zbytek prvního poločasu se již domácí k žádnému vážnějšímu ohrožení soupeřovy branky nedostali a do šaten tak šli s těsným vedením 1:0.

Domácí si výhru pojistili…

Na začátku druhého poločasu byla hra na obou stranách poměrně vyrovnaná. Následně začali mít míč na svých kopačkách více hosté, ale ani tak si nedokázali vytvořit žádnou vyloženou šanci, která by skončila gólem. Naopak domácí hrozili spíše z rychlých brejků. V 79. minutě zahrál Sedlatý dobře rohový kop, na jeho centr si naskočil Václav Hruška a hlavou poslal domácí do dvougólového vedení. Hosté se ještě v posledních minutách snažili s nepříznivým stavem zápasu něco udělat, ale bez výsledku. Chýnov své vedení udržel a mohl se radovat z vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Roman Kačur (trenér): Podařilo se nám vstřelit bleskový gól již v 1. minutě utkání. V 10. minutě musel vinou zranění střídat jeden z našich klíčových hráčů a museli jsme promíchat sestavu, což ovlivnilo celý zbytek prvního poločasu, naše hra nebyla dobrá a soupeř nás dostal pod tlak. Druhý poločas už byl z naší strany herně lepší a podařilo se nám vstřelit gól po rohovém kopu. Zápas byl klasické derby plné soubojů a bojovnosti, ale postrádal fotbalovou krásu.

SK KAVAS Větrovy
Radim Pfeifer: Sotva zápas začal, tak se hned Chýnova radoval z první branky, kterou vsítil David Štiller. Gólu předcházela chyba v naší obraně a následný nedůraz ve velkém vápně. Poté jsme se začali dostávat do šancí my a soupeře jsme zbytek poločasu téměř k ničemu nepustili. Bohužel jsme naše šance nedokázali proměnit. Ve druhém poločase byla hra poměrně vyrovnaná, ale asi žádný pohledný fotbal, který by se mohl nezaujatému fanouškovi líbit. Byli jsme v držení míče více než soupeř, ale téměř bez šancí. Chýnov naopak hrozil z protiútoků a ke konci zápasu využil dobře zahraného rohu, který uklidil do naší brány hlavou Hruška. V závěru zápasu jsme se ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale bez úspěchu. Chýnov zkrátka využil našich zaváhání v útoku i obraně a trestal.



Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - M. Cáska [-] (14. J. Průša [-] ) , R. Kučera [-] - V. Hruška [-] , V. Hruška [-] , O. Strnad [-] , M. Sedlatý [-] (90. T. Kučera [-] ) , D. Štiller [-] , O. Mládek [-] , F. Zadražil [-] (55. V. Zadražil [-] ) - J. Doubrava [-]

SK KAVAS Větrovy
Z. Blažek [-] - J. Sedláček [-] , J. Říha [-] , V. Koudelka [-] - M. Jelínek [-] , R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] , R. Trantýr [-] , T. Bílek [-] , P. Flachs [-] (61. L. Boháč [-] ) - P. Klejna [-]

ŽK: 10. M. Cáska , 20. V. Hruška , 49. J. Doubrava , 72. O. Strnad , 87. R. Basík .
Hráči zápasu: V. Hruška , D. Štiller .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Hanes Tomáš - Valeš Radek, Bumba František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.