J. Hoch 81.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek rozhodl v závěru zápasu


Branky


81. J. Hoch
0

Duel mezi Osekem a Týnem nad Vltavou moc branek nepřinesl, přesněji řečeno jen jednu, a to až v samém závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neuvyužili svých šancí...

Do prvního poločasu vstoupila o trochu aktivněji hostující Olympie a její hráči si vypracovali několik slibných příležitostí, které vedly k ohrožení Chalušovy branky. Nejprve postupoval sám na domácího gólmana Vařil, ale svůj unik gólem nezakončil. Následně dvakrát zahrozil kapitán hostů Tomáš Pomije. Poprvé to bylo hlavou a podruhé nohou po závaru ve velkém vápně. Ani jeden z jeho pokusů se však mezi tři tyče nevešel a skóre zápasu tak zůstávalo neměnné. Bezbrankový stav nakonec vydržel až do konce první půle a šance na vítězství tak zůstávali i v poločase stejné na obou stranách.

 

Domácí rozhodli v 81. minutě...

Druhý poločas byl herně vyrovnaný, ale náročný fotbalový divák si asi na své nepřišel. Rozhodně se nehrálo stylem nahoru dolů. Obě mužstva spíše čekala na chybu svého soupeře, které by se dalo využít a rozhodnout utkání. Pevnější nervy měl nakonec Osek. V 80. minutě měli domácí k dispozici autové vhazování, dlouhý aut nakonec přistál až na noze Jana Hocha, který zachoval klid a dostal míč za záda hostujícího gólmana Vachuty. Týn už ve zbylých minutách zápasu odpovědět nedokázal a odjel tak domů s prázdnou. Celkově zápas moc nevynikal nějakými pohlednými kombinačními akcemi, ale spíše množství osobních soubojů a bojem ve středu hřiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Radim Kuneš: Hosté po celý zápas působili aktivněji, měli více ze hry, sbírali odražené balony, měli více šancí, ale k vážnějšímu ohrožení Chalušovy branky se téměř nedostali. Ve 40 minutě hosté vstřelili gól, když se hlavou prosadil Vařil, ale jejich radost překazil ofsajd a branka proto nemohla být uznána. My se do šancí dostávali pouze ze standardních situací. Ve druhém poločase hosté vážněji zahrozili, ale jejich pokusy končily v rukou gólmana. Jako blesk z čistého nebe jsme v 81. minutě vstřelili gól. Aut do vápna hostů prodloužil Hájek a k ojedinělé střele se dostal Honza Hoch, který se nemýlil. Se závěrečným tlakem hostů jsme si poradili. Zápasu by spíše slušela remíza, ale k domácím se přiklonilo štěstí.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom: Zápasu by slušela remíza. Hodně se bojovalo a moc pěkných kombinací k vidění nebylo, spíš spousty osobních soubojů. V první půli byla o trochu aktivnější Olympie, Vařil šel sám na branku, ale neproměnil, Pomije dvakrát těsně minul, jednou hlavou, podruhé nohou po závaru ve vápně. V druhé půli byla hra vyrovnaná, čekalo se na chybu soupeře a tu nakonec udělala Olympie, když v 80. minutě dlouhý aut do vápna dopadl přesně na nohu oseckého útočníka a ten se zblízka nemýlil.



Sestavy


TJ Osek B
J. Chaluš [-] - I. Hanák [-] (47. J. Hoch [-] ) , M. Krejčí [-] , V. Ježek [-] , R. Kuneš [-] , O. Mareš [-] (66. T. Hromek [-] ) - J. Ouška [-] , J. Diviš [-] (55. D. Roubín [-] ) , J. Hájek [-] - Š. Šůs [-] (90. T. Hřebíček [-] ) , K. Hoch [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - T. Pomije [-] , J. Meidl [-] , L. Mravec [-] , M. Šonka [-] - R. Kníže [-] (57. J. Mezera [-] ) , J. Brom [-] , J. Plojhar [-] , M. Boček [-] (46. J. Klička [-] ) - T. Houska [-] (46. R. Štos [-] ) , P. Vařil [-]

ŽK: 69. V. Ježek , 90. R. Kuneš - 79. T. Pomije .
Hráči zápasu: J. Hoch .
Místo: Osek. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - Třeštík Petr, Toucha Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.