5:1
(3:0)
85. F. Zitta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na cestu domů přibalila Blatná Vacovu 5 gólů


Branky


19. P. Stulík , 35. M. Mišiak , 39. J. Viták , 86. P. Čadek , 89. L. Motyka - 85. F. Zitta
0

Na cestu domů přibalila Blatná Vacovu 5 gólů

Po dvou porážkách v řadě dokázali blatenští využít domácího prostředí a rozhodli už v prvním poločase, ve kterém nadělili svému soupeři tři branky. Vacov zvládl ve druhém poločase pouze snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blatná rozhodla už v první půli…

Domácí to vzali od podlahy a hned od prvních minut zápasu svého soupeře přehrávali jak kombinačně, tak i svým důrazem, ze kterého nakonec vzešla v 19. minutě první branka Pavla Stulíka. Blatenští fotbalisté ani po vedoucí brance nepolevili ze svého tempa a ve 35. minutě se radovali podruhé, když nepříliš povedenou malou domů vystihl Michal Mišiak, obešel brankáře hostů a v klidu skóroval do prázdné branky. O čtyři minuty později domácí předvedli učebnicově zahraný rohový kop, na jehož konci stál Jiří Viták, který hlavou s přehledem zakončil a rozhodl tak o poločasovém vedení svého týmu 3:0.

Domácí kontrolovali své vedení…

Ve druhém poločase se již Blatná nikam nehnala a s přehledem kontrolovala průběh zápasu. Góly začaly padat až v závěru poločasu. Nejprve se v 65. minutě prosadil po přímém kopu hlavou Petr Čadek a Blatná šla do čtyřbrankového trháku. V 85. minutě domácí mírně polevili v koncentraci, čehož dokázal využít vacovský Filip Zitta ke vstřelení alespoň jednoho čestného gólu hostů. Blatenští však nechtěli ponechat vůbec nic náhodě a v 89. minutě přidal pátou branku Lukáš Motyka, na jehož utaženou střelu gólman Vacova nedosáhl a inkasoval tak nepopulárního bůra. Následoval už jen závěrečný hvizd sudího a radost domácích ze třech bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Vanduch: Po dvou zápasech bez bodu jsme potřebovali konečně vyhrát a udržet se na předních příčkách tabulky. K zápasu jsme proto i tak přistoupili, a hned od začátku jsme ve vysokém tempu soupeře přehrávali. Celý poločas jsme měli pod kontrolou, což se projevilo i na skóre. První gól jsme si vypracovali svým důrazem. Na konci akce zachoval chladnou hlavu Pavel Stulík a s přehledem zakončil. Při druhém gólu nevypustil Michal Mišiak nepříliš dobrou malou domů soupeře, vypíchl balon před hostujícím brankářem a v klidu skóroval do prázdné branky. Třetí trefa přišla z hlavy Jirky Vitáka, který zakončil ukázkově zahraný rohový kop. Po poločase jsme se již dopředu příliš nehnali a drželi balon pod kontrolou. Branky začali opět padat až v poslední čtvrthodince. Po trestném kopu se hlavou prosadil Petr Čadek a šli jsme do čtyřbrankového vedení. Poté jsme z ojedinělé šance soupeře inkasovali. Konečnou podobu skóre určil Lukáš Motyka svou umístěnou střelou k tyči - 5:1. Z naší strany jsme odehráli velice kvalitní utkání, které se jistě muselo divákům líbit. Doufejme, že takový výkon předvedeme i příští týden, kdy náš čeká těžký zápas v Týně nad Vltavou.




Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Viták [-] , M. Kůst [-] , D. Kallmünzer [-] , P. Čadek [-] - L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] , F. Jícha [-] (78. O. Rubáš [-] ) , O. Křivanec [-] - P. Stulík [-] (69. A. Pekárek [-] ) , R. Peleška [-] (27. M. Jiřinec [-] )

SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Moutelík [-] , V. Uhlíř [-] (64. M. Vítovec [-] ) , G. Bujok [-] - J. Mls [-] , J. Červenka [-] (70. L. Král [-] ) , R. Mach [-] - J. Ketzer [-] , V. Zábranský [-] , P. Vojtíšek [-] , F. Zitta [-]

ŽK: 33. G. Bujok , 70. J. Mls , 81. L. Král .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Přibyl Jan - Rinth Jan, Karel Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.