3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany jsou doma silné!


Branky


63. R. Veselý , 75. J. Bače , 90. K. Kukla
0

Hráči vodňan potvrdili rčení můj dům, můj hrad a na domácí půdě vybojovali další tři body, tentokrát to odnesly Mirovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas...

V první půli čekali diváci na gól marně. Obě mužstva si dokázala vypracovat několik šancí, ale ani jedna z nich se neujala a v síti neskončila. K vidění bylo celkem dost osobních soubojů. Postupem času začali kontrolu nad utkáním přebírat do svých rukou domácí. Svou převahu však gólem korunovat nedokázali, do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu 0:0 a jak domácí, tak i hosté měli stále stejnou naději na vítězství.

Domácí si seřídili mušku...

Herní převaha domácích z konce první půle se přenesla i do poločasu druhého, ale na první gól si museli diváci ještě chvíli počkat, přesněji řečeno až do 63 minuty, kdy poprvé mířil přesně Roman Veselý a strhl tak vedení na stranu Vodňan. Za dalších zhruba 10 minut se radovali domácí podruhé, tentokrát se na střeleckou listinu zapsal svým gólem Jakub Bače a pokud chtěli Mirovice pomýšlet alespoň na bod, museli by již mazat dvougólové manko. To se však hostům nevedlo a v 90. minutě přišla třetí rána, když Karel Kukla udělala svým gólem definitivní tečku za zápasem. Utkání tedy skončilo poměrně jasným vítězství domácích 3:0 a Mirovice tak odjely domů s prázdnou. V příštím kole čeká na Vodňany velmi tvrdý oříšek v podání dosud neporaženého lídra soutěže, kterým je Protivín. Uvidíme, zda se jim podaří potvrdit domácí tři body a zároveň tak i přerušit vítěznou protivínskou sérii.



Sestavy


FK Vodňany
Z. Liška [-] - L. Malík [-] (46. J. Volmut [-] ) , J. Hajný [-] , J. Rauscher [-] - J. Chalupský [-] , R. Veselý [-] (80. M. Novák [-] ) , T. Vokatý [-] (84. M. Vokatý [-] ) , M. Hojdekr [-] , M. Machnyk [-] , J. Bače [-] - K. Kukla [-] (90. F. Hubáček [-] )

SK Mirovice
F. Slavík [-] - J. Hřídel [-] , M. Huleš [-] , V. Jelínek [-] , A. Kazák [-] (42. F. Boukal [-] ) - T. Hlavín [-] (78. P. Kvěch [-] ) , P. Kuba [-] , R. Převrátil [-] , J. Vodňanský [-] , R. Peterka [-] - J. Císař [-]

ŽK: 38. K. Kukla , 74. M. Machnyk - 49. J. Hřídel , 58. J. Císař , 66. M. Huleš , 85. J. Vodňanský .
Hráči zápasu: J. Bače , K. Kukla , R. Veselý .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - Písek Martin, Komzák Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.