0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 14:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice si ze Šumavy odvezly bod


Branky


0

Lažiště už určitě chtělo doma bodovat naplno, ale ani tentokrát to nevyšlo a v duelu s Bernarticemi bralo pouze bod za remízu 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivněji…

Hned od úvodních minut bylo znát, že domácí chtějí utkání ovládnout, byli aktivnější a lépe kombinovali, ale jejich šance likvidoval dobře chytající gólman Bernartic Fučík. V 5. minutě se zastřeloval Chalupa, ale s jeho pokusem neměl bernartický brankář potíže. O pár minut později se další slibnou střelou prezentoval domácí Albert, jeho projektil však mířil nad břevno. Ve 13. minutě musel poprvé zasahovat i gólman Lažiště Suchý, když zlikvidoval Trantinovu střelu ke vzdálenější tyči. V 17. minutě mířil mimo tři tyče Homola a o minutu později vyrazil pěknou Žákovu střelu gólman Fučík. Stejný zákrok předvedl i ve 24. minutě po Hrabkově střele. Ve 30. minutě pálil bernartický Brož těsně vedle pravé tyče. Ve 35. minutě nebezpečnou hlavičkou zahrozil Trantina, gólman Suchý byl však připraven a s jeho pokusem si poradil. O pár minut později dobře zakombinovali hosté, náběhem z pravé strany si o míč řekl Rakovan, ale jeho střelu opět zlikvidoval pozorný brankář domácích. První poločas byl celkem bohatý, co se šancí na obou stranách týče, ale gól diváci neviděli.

Aktraktivní fotbal šel stranou…

Pokud byli diváci po prvním poločase natěšeni na další pohledné kombinační akce a střely, museli být z druhého poločasu dost zklamaní. Ani jeden z týmů se nechtěl dopustit chyby a výsledkem byla přetahovaná ve středu pole, popřípadě dlouhé nákopy od obránců na osamocené útočníky. Přesto se v 65. minutě do dobré příležitosti ke vstřelení branky dostal domácí Libor Žák, jeho střela však skončila nad břevnem. Zanedlouho poté opět výborně zasáhl bernartický brankář Fučík, když vytáhl Albertův přímý kop na roh. V 79. minutě čaroval Fučík znovu a hlavičku Zelenky z bezprostřední blízkosti skryl ve svých rukavicích. Další a zároveň poslední akce zápasu přišla v 86. minutě, kdy po pravé straně unikl Rakovan a svou přihrávkou na zadní tyč oslovil svého spoluhráče Trantinu. Ten byl však dobře bráněn a zakončit se mu nepovedlo. V posledních pár minutách utkání se již žádná větší příležitost ani na jedné straně hřiště nenaskytl a oba týmy se tedy rozešly bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bernartice
Jan Šerhant: K odehrání zápasu 6. kola krajské 1. A třídy zajížděli bernartičtí fotbalisté ke svému druhému šumavskému soupeři do Lažiště. Domácí musí budovat nový tým. Po uplynulé sezóně, kdy usilovali o návrat do nejvyšší krajské soutěže, odešlo za chlebíčkem do Rakouska jejich velmi produktivní ofenzivní duo. Neúspěšnou sérii posledních utkání bez domácího vítězství neprolomili ani v tomto zápase. Hosté si přijeli pro bod a také si ho po oboustranně nijak pohledné hře odvezli.



Sestavy


FK Lažiště
R. Suchý [-] - M. Kotrch [-] , J. Macek [-] , J. Albert [-] - R. Vojta [-] (75. J. Žák [-] ) , T. Zelenka [-] , O. Chalupa [-] , T. Soukup [-] - D. Kováč [-] , J. Hrbek [-] (39. D. Kobera [-] ) , L. Žák [-]

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Mrkáček [-] , J. Kovář [-] , T. Češka [-] , J. Novák [-] - M. Suchopár [-] (63. P. Homola [-] ) , P. Brož [-] (88. V. Herink [-] ) , V. Homola [-] , J. Paseka [-] , K. Trantina [-] - A. Rakovan [-] (90. J. Homola [-] )

ŽK: 58. T. Soukup , 73. T. Zelenka , 90. D. Kobera - 76. J. Kovář .
Hráči zápasu: R. Suchý - T. Fučík .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šimšík Jan - Dvořák Petr, Dvořák Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.