K. Kukla 45. (p.)
M. Hojdekr 49.
J. Rauscher 58.
M. Novák 86.
Z. Liška 90. (p.)
5:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany předvedly obrat z říše snů!


Branky


45. K. Kukla (p.) , 49. M. Hojdekr , 58. J. Rauscher , 86. M. Novák , 90. Z. Liška (p.) - 7. F. Zitta , 21. J. Ketzer , 40. J. Ketzer
0

O poločase asi málokdo věřil v to, že domácí dokážou získat alespoň bod, natož rovnou tři. Nemožné se však stalo skutečností a to co se dělo na hřišti v druhém poločase se jen tak nevidí!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácím vůbec nevyšel...

Domácí chtěli navázat na dobrý výkon z minulého kola, v Protivíně to sice na body nestačilo, ale Vodňany byly určitě po celý zápas vyrovnaným soupeřem. Úvod utkání však domácím příliš nevyšel. Již v 7. minutě se hosté z Vacova ujali vedení 1:0, kdy Filip Zitta s přehledem zakončil rychlý protiútok. Hráči Vodňan měli sice více míč na svých kopačkách, ale jejich útočné pokusy většinou končily na pozorné obraně hostů, nebo domácí zradila střelecká muška. A ve 21. minutě bylo s domácími znovu zle, když na 2:0 zvyšoval vacovský Jaroslav Ketzer. A to domácí netušili, že bude ještě hůř. Zhruba pět minut před koncem prvního poločasu přišlo poněkud sporné rozhodnutí sudího, který rozhodl neodpískat pokutový kop po zákroku hostujícího obránce ve vápně na domácího Malíka. Fotbalisté Vodňan v tento moment přestali hrát, čehož rychle využil soupeř a z rychlého protiútoku zvyšoval na 3:0 opět Ketzer. Všechno naznačovalo pořádnému debaklu pro domácí. Ve 45. minutě však již rozhodčí po jasném faulu na Vokatého penaltu nařídil a domácí tak stihli do poločasu alespoň snížit, když pokutový kop s klidem proměnil Kukla.

Druhý poločas, který se jen tak nevidí...

O poločasové přestávce nezbývalo trenérovi domácích nic jiného, než zamíchat se sestavou, což také udělal a do hry poslal dva ofenzivní hráče, kterými byli Kvěch a Novák. Navíc domácí ještě změnili rozestavení a na jejich hře to bylo okamžitě znát. Hned ve 4. minutě druhé půle snižoval Hojdekr na rozdíl jediné branky. Deset minut poté vyrovnal stav utkání na 3:3 Rauscher. Domácím ani vyrovnání nestačilo a dál svého soupeře tlačili. V 83. minutě dokonal snový obrat Novák a poslal Vodňany do vedení 4:3. Šokovaní hosté, kteří ještě v prvním poločase vedli 3:0, nevěřili svým očím. V nastaveném čase přidal ještě pojistku v podobě páté branky brankář domácích Liška, který proměnil druhou penaltu zápasu, nařízenou v 92. minutě po faulu na Tomáše Kvěcha a dílo bylo dokonáno. Hlavně ve druhém poločase předvedly Vodňany obdivuhodný výkon, právem získaly tři body a prodloužily domácí neporazitelnost!



Ohlasy k zápasu


Do dnešního utkání jsme vstupovali po porážce v derby s Protivínem, kde sice naši hráči podali dobrý výkon, ale k zisku bodů to nevedlo. Dnes nás nečekal lehký soupeř i přesto jsme chtěli udržet domácí neporazitelnost. Hlavně za výkon ve druhém poločase si domácí výhru zasloužili. Doufáme, že po takovém obratu se mužstvo odrazí k lepším výkonům. Dnes to bylo opravdové drama se šťastným koncem.




Sestavy


FK Vodňany
Z. Liška [-] - J. Hajný [-] (58. O. Vítovec [-] ) , L. Malík [-] (46. T. Kvěch [-] ) , J. Rauscher [-] - R. Veselý [-] , T. Vokatý [-] , M. Hojdekr [-] , J. Chalupský [-] , J. Bače [-] - K. Kukla [-] , J. Varyš [-] (46. M. Novák [-] )

SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Moutelík [-] - V. Blahout [-] , R. Mach [-] , J. Červenka [-] , Z. Švihel [-] (46. A. Bujok [-] ) , J. Mls [-] - V. Zábranský [-] , L. Král [-] , J. Ketzer [-] (83. G. Bujok [-] ) , F. Zitta [-]

ŽK: 11. K. Kukla , 36. J. Rauscher , 64. R. Veselý , 90. T. Kvěch - 14. J. Červenka , 45. J. Mls , 45. T. Lácha , 49. V. Blahout , 59. M. Moutelík , 68. L. Král , 90. A. Bujok .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nedvěd Petr - Valeš Radek, Rous Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.