Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skóre se měnilo jako na houpačce, zápas nakonec skončil remízou


Branky


0

Celkem šest gólů nabídli divákům fotbalisté Týna a Vodňan, kteří se střetli v 9. kole fotbalové 1.A třídy. I přes gólové žně však zápas nepoznal vítěze a oba celky se rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté produktivnější...

Domácí na nic nečekali a do utkání vstoupili velmi aktivně a svého soupeře jednoznačně přehrávali. Vše naznačovalo tomu, že půjde Týn brzy do vedení, ale opak byl pravdou. Poté co domácí zahodili několik velmi dobrých příležitostí k tomu, otevřít skóre utkání, jim hosté uštědřili lekci z produktivity a ujali se vedení 0:1. Ve 38. minutě si našel po standardní situaci míč ve vápně dobře hrající Jakub Bače a neomylně zavěsil. Domácí se však dokázali oklepat a svého soupeře dostali znovu pod tlak, který nakonec vyústil ve 44. minutě ve vyrovnávací branku, o kterou se postaral Radim Štos. I přes jednoznačnou nadvládu domácích tedy nakonec skončil první poločas nerozhodným stavem 1:1.

Domácí vyrovnali v nastaveném čase...

Ani ve druhé pětačtyřicetiminutovce domácí nepolevili a dál hosty z Vodňan přehrávali. V 50. minutě šel Týn po zásluze do vedení 2:1, když se mezi střelce již podruhé v tomto utkání zapsal Radim Štos. Tento okamžik jakoby hosty vytrhl ze spánku a hra se vyrovnala. V 55. minutě po samostatné akci Bačeho a následné milimetrové přihrávce vyrovnával na 2:2 Tomáš Kvěch. Následovala pasáž, kdy se hrálo především ve středu hřiště. Poté se domácí opět tlačili do útoku, ale jejich akce končili buď na pozorné obraně hostů, nebo v rukavicích dobře chytajícího Jana Budína. V 84. minutě šli hosté opět do vedení. Na začátku gólové akce stál opět Jakub Bače a zakončoval Josef Chalupský. Když už to vypadalo, že si Vodňany odvezou tři body, trefil se v 96. minutě zápasu Jakub Plojhar a bylo opět vyrovnáno. Následoval už jen závěrečný hvizd sudího a oba celky si tedy připsaly bod za remízu 3:3.



Ohlasy k zápasu


V první půli se nám dařilo dobře kombinovat po zemi a soupeře jsme přehrávali. Velké šance měli Vařil a Štos, ale svoje samostatné průniky nedokázali proměnit. Vodňany nás potrestaly z ojedinělé šance, když po chybě v komunikaci domácí obrany dorážel hostující hráč přesně do šibenice. Naštěstí se nám podařilo ještě do poločasu vyrovnat, když se krásně trefil Štos. Ve druhé půli šla kvalita hry dolů. Začaly více hrát Vodňany, avšak do vedení jsme šli nakonec my, po krásném přiklepnutí Vařila a střele Štose. Pak jsme nepochopitelně přestali hrát. Vodňany vysunuly do útoku Kuklu a podařilo se jim dvěma góly skóre otočit. Už to vypadalo na naši prohru, ale v poslední akci zápasu se nám podařilo prodloužit aut do vápna a odražený míč uklidil Plojhar přesně k tyči.
FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Dnes jsme sehráli nejhorší utkání podzimu, paradoxně jsme odvezli bod za remízu 3:3, a kdyby rozhodčí nenastavil nesmyslných 7. minut tak jsme mohli mít body tři. Bývalý trenér Bohemians Tomáš Pospíchal kdysi řekl, že fotbal nemá logiku a to se dnes do puntíku splnilo. Kdybychom v poločase prohrávali 5:0 tak by se nemohl nikdo divit. Dnes jsme domácím udělili lekci z produktivity. Nejlepší hráčem utkání byl jednoznačně Jakub Bače, škoda, že se k němu nepřidali další hráči. V brance zachytal velmi dobře Jan Budín, který zaskočil za nemocného Zdeňka Lišku.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - T. Pomije [-] , M. Šonka [-] , P. Vařil [-] , J. Meidl [-] - L. Mravec [-] , M. Boček [-] , T. Houska [-] (64. R. Kníže [-] ) , J. Brom [-] - J. Plojhar [-] , R. Štos [-]

FK Vodňany
J. Budín [-] - L. Malík [-] (62. M. Machnyk [-] ) , J. Rauscher [-] - J. Bače [-] , R. Veselý [-] , J. Volmut [-] (88. M. Polanský [-] ) , J. Chalupský [-] , O. Vítovec [-] (80. J. Varyš [-] ) - K. Kukla [-] (90. R. Kapusta [-] ) , T. Kvěch [-] , M. Novák [-] (89. D. Vítovec [-] )

ŽK: 41. J. Plojhar , 67. J. Meidl , 80. T. Pomije - 37. R. Veselý , 64. M. Novák , 80. K. Kukla , 86. J. Varyš . ČK: 90. K. Kukla .
Hráči zápasu: J. Plojhar , R. Štos - J. Bače , T. Kvěch , J. Chalupský .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 174. Rozhodčí: Reisner Jiří - Lovětínský Daniel, Blažek Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.