M. Šíp 78. (p.)
1:6
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duo Jaroslav a Petr Klejnovi pálilo ve Vimperku ostrými!


Branky


78. M. Šíp (p.) - 5. P. Klejna , 39. J. Klejna , 44. P. Klejna , 65. J. Klejna , 84. P. Klejna , 86. M. Jelínek
0

Druhou vysokou porážku v řadě si na své konto připsal Vimperk. Tentokrát mu doma nadělily šest gólů Větrovy.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už první poločas naznačil vítěze...

I přes sympatický výkon si fotbalisté Vimperku odvezli v minulém kole vysokou porážku ze hřiště Sokola Sezimovo Ústí. Na tu chtěli dát na domácí půdě určitě zapomenout, to však ještě ale netušili, že některé noční múry se vracejí. Od úvodního hvizdu měli herní převahu hosté z Větrov a oproti domácím byli i efektivnější v zakončení. V páté minutě otevřel skóre utkání Petr Klejna a poslal tak Větrovy do vedení 0:1. V následujících zhruba třiceti minutách se diváci dalšího gólu nedočkali. Až ve 39. minutě utkání podruhé rozvlnil síť za zády domácího brankáře Formánka Jaroslav Klejna a navýšil vedení Větrov na 0:2. Když už to vypadalo, že první poločas tímto stavem i skončí, rozradostnil své spoluhráče minutu před poločasovou přestávkou druhou brankou v zápase Petr Klejna. Do šaten tak odcházeli hosté s příjemným vedením 0:3.

Další tři kousky si hosté schovali i na druhý poločas...

Vimperk nesložil zbraně a v úvodních minutách druhé pětačtyřicetiminutovky zvýšil svou aktivitu. Vytouženého gólu, který by ještě mohl zažehnout jiskru naděje, se však domácí nedočkali, naproti tomu hosté přišli v 65. minutě se čtvrtou brankou. Mezi střelce se podruhé zapsal i Jaroslav Klejna. V 78. minutě se Vimperku přeci jen podařilo snížit, když nařízený pokutový kop proměnil Martin Šíp. Hosté však nehodlali připustit žádné komplikace a v 84. minutě znovu odskočili na rozdíl čtyř branek, když svůj hattrick dovršil Petr Klejna. A aby toho nebylo málo, tak v 86. minutě se domácím definitivně vrátili neblahé vzpomínky na zápas v Sezimáku. O šestý gól Větrov se postaral Michal Jelínek. Ve zbývajících několika minutách už se zápas spíše jen dohrával a skóre se již neměnilo.



Ohlasy k zápasu



SK KAVAS Větrovy
Radim Pfeifer (záložník): Od začátku zápasu jsme byli aktivnější a měli i více štěstí v zakončení, což znamenalo naše poločasové vedení 3:0. Ve druhém poločase byl aktivnější spíše soupeř, ale jen do té doby než jsme přidali čtvrtý gól. Vimperk dal nakonec gól z penalty, ale ani to jim nepomohlo a zápas tak skončil jasně v náš prospěch.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] - L. Sýs [-] , M. Sedláček [-] - V. Pankratz [-] , J. Král [-] (14. J. Psutka [-] ) , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , O. Málek [-] , J. Pešek [-] , M. Tischler [-] , M. Šíp [-]

SK KAVAS Větrovy
F. Pecháček [-] - J. Sedláček [-] , J. Říha [-] , J. Klejna [-] - M. Jelínek [-] , R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] (88. L. Boháč [-] ) , R. Trantýr [-] , P. Flachs [-] , T. Bílek [-] - P. Klejna [-]

Hráči zápasu: M. Jelínek , P. Klejna , J. Klejna .
Místo: Vimperk. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novotný Jiří - Mráz Roman, Kovařík Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.