Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín opět stoprocentní!


0

V minulém kole Protivín poprvé v probíhající sezóně nebral body tři, ale jen jeden, přibrzdit jeho spanilou jízdu dokázaly Mirovice. V tomto kole to už byl ale zase ten suverénní válec, na který si fanoušci od začátku sezóny zvykli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly domácích a bylo takřka rozhodnuto...

Hned od úvodních minut první pětačtyřicetiminutovky bylo všem přítomným jasno, kdo bude mít v utkání navrch. Hned v páté minutě otevřel skóre utkání Ondřej Prášil a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Za další čtyři minuty se protivínští radovali znovu, tentokrát gólmana Basíka dokázal překonat Martin Bartuška a jasně tak dal hostům najevo, kdo je na hřišti doma. V následující zhruba půlhodince hry góly nepadaly, ale stále to byli domácí, kteří měli otěže zápasu pevně ve svých rukách a soupeře z Chýnova do žádných velkých šancí nepouštěli. Deset minut před poločasovou přestávkou přidal třetí branku do sítě hostů protivínský střelec Jan Moravec a dá se říci, že o vítězi utkání bylo rozhodnuto prakticky už v prvním poločase. Nic totiž nenaznačovalo tomu, že by byli hosté ještě schopni s nepříznivým stavem něco udělat. Chýnovští však ještě své zbraně nesložili a ve 40. minutě se jim podařilo zásluhou Štillera snížit na 3:1. To bylo v prvním poločase vše.

Domácí neponechali nic náhodě...

Závěr prvního poločasu naznačil, že by se hostům přeci jen ještě mohlo podařit utkání zdramatizovat, to však domácí celek v zápětí zamítl. V 52. minutě se podruhé v zápase dokázal prosadit Jan Moravec a brankář Chýnova musel lovit míč ze své sítě už počtvrté. Dá se říci, že od tohoto okamžiku už bylo na hřišti jen jedno mužstvo a tím byl Protivín. Domácí v poklidu režírovali další průběh druhého poločasu a svého soupeře drželi v bezpečné vzdálenosti od své branky. Hosté už se do konce zápasu prosadit nedokázali a ani domácí už žádnou další branku nepřidali. Utkání tedy skončilo poměrně jasným vítězství lídra tabulky 4:1, což jen potvrdilo podzimní nadvládu Protivína. A podle ohlasu, který jsme obdrželi z protivínské kabiny je nálada v týmu opravdu výborná, není se také čemu divit.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Před zápasem jsme sice počítali ztráty, ale začali jsme výborně a podle toho se také celé utkání vyvíjelo. Po půlhodině jsme vedli 3:0 a hru kontrolovali. Před pauzou sice soupeř šťastně snížil, ale podařilo se nám odpovědět hned po přestávce a zápas celkem v klidu dohrát.




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Vojík [-] , J. Mikulenka [-] , L. Hála [-] - Z. Vorel [-] (78. P. Sládek [-] ) , R. Vojta [-] , O. Prášil [-] , M. Bartuška [-] (64. P. Burda [-] ) , L. Veselý [-] - J. Vorel [-] , J. Moravec [-] (73. L. Ruczkowski [-] )

FC Chýnov
R. Basík [-] - J. Basík [-] , R. Kučera [-] - V. Hruška [-] , O. Mládek [-] , J. Hruška [-] , D. Štiller [-] (63. L. Havlík [-] ) , M. Sedlatý [-] , F. Zadražil [-] (68. V. Zadražil [-] ) , V. Hruška [-] - J. Doubrava [-]

ŽK: 58. J. Basík .
Hráči zápasu: O. Prášil , J. Moravec , M. Bartuška - D. Štiller .
Místo: Protivín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - Kříž Karel, Trčka Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.