Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Bernarticích pro domácí!


Branky


18. D. Kukrál , 31. J. Novák , 38. K. Trantina , 52. V. Homola , 57. J. Novák - 24. A. Kutner , 63. P. Nikl , 77. P. Nikl
0

Na své si v Bernarticích přišli fandové ofenzivního fotbalu. Celkem bylo k vidění osm branek, z toho pět do sítě Sezimáku.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl čtyři branky...

Utkání bylo od počátku naprosto vyrovnaným soubojem mužstev, která chtěla hrát fotbal, a bylo toho k vidění hodně. Ve 13. minutě Rakovan zleva přihrával do ohně na Brože, který však míč dobře netrefil a ten skončil vedle bližší tyče Sedloňovy brány. V 16. minutě se odhodlal k parádnímu sólu stoper Novák, avšak ve finální fázi nastřelil pouze tělo soupeřova beka. V 18. minutě se zastřeloval po Rakovanově přihrávce David Kukrál, kdy jeho střelecký pokus skončil vedle tyče. V téže minutě se mu však po přihrávce od Paseky povedla z otočky parádní točená střela levačkou, která vymetla poslední podzimní pavučiny ze šibenice - 1:0. Ve 24. minutě dobře vypálil Nikl, avšak bernartického brankáře Tomáše Fučíka nepřekvapil. V téže minutě po skvělé střele Aleše Kutnera míč skončil v podobném místě jako při vedoucím gólu domácích a bylo srovnáno - 1:1. Další kvalitní střelecký pokus dobře naladěného Kukrála skončil zákrokem soupeřova brankáře a následným rohovým kopem. Ve 30. minutě dobrá individuální akce Hladíka s přihrávkou na Bartáčka skončila střelou jen do boční síti bernartické brány. Domácí se radovali podruhé ve 31. minutě. Po rohovém kopu zahraném Homolou vyskočil nejvýše na přední tyči stoper Jakub Novák a nedal Sedloňovi šanci na zákrok - 2:1. Ofenzivní koncert obou mužstev pokračoval. Důraznější v koncovce však byli domácí. Ve 38. minutě byl na výletě před soupeřovo pokutové území faulován Mrkáček. Míč si k provedení trestného kopu postavil asi pětadvacet metrů od brány Karel Trantina a dokonalou střelou trefil opět přesně pravou šibenici Sedloňovy brány a brankově zakončil domácími velmi dobře odehraný poločas - 3:1. Ke hře nahoru a dolů přispěl svou kvalitou i soupeř a početní divácká kulisa byla s předvedeným výkonem obou a především hezkými brankami velmi spokojena.
               

I ve druhém poločase viděli diváci čtyřikrát gólovou radost...

Druhý poločas začali domácí opět velmi ofenzivně a postupně přidali ještě další dva góly. Nejprve v 52. minutě atakoval domácího beka Václav Homola tak šikovně, že nepovedený odkop trefil jeho nohu, od ní se míč odrazil a skončil v síti - 4:1. V 57. minutě to bylo již o čtyři branky. Kovářův trestný kop nazdvihl hlavou stoper Jakub Novák, na jeho šikovný oblouček hostující brankář stěží dosáhl a v pádu skončil v brance i s míčem, který mu vypadl z rukavic - 5:1. V tomto okamžiku byli hosté na ručník. Netrvalo však dlouho a začali být opět aktivní a velmi nebezpeční. V 63. minutě měl šanci bernartický kanonýr Rakovan, zleva ji ale neproměnil. V téže minutě po brejku hostů do zbytečně otevřené domácí obrany unikl Šmíd a je přehrávku osamocený Petr Nikl v pohodě proměnil - 5:2. Kloboučníkova střela v 65. minutě skončila vedle. Dobrý střelecký pokus Kutnera v 74. dolétl do rukavic bernartického brankáře. Na druhé straně skončila stejně Brožova střela. Únik Škardy po pravé straně v 77. minutě a jeho přesnou přihrávku na bližší tyč proměnil opět Petr Nikl a náskok domácích se ztenčil na dvougólový - 5:3. Do konce utkání zbývala necelá čtvrthodinka a srdnatě bojující hosté se vrátili do utkání. Domácí vědomi si nebezpečné situace zaktivnili hru a vytvořili si další šance, které však již neproměnili. Hosté unaveni korigováním výsledku si již do konce zápasu nic nevytvořili. V 80. minutě postupoval Novák osamocen na hostujícího brankáře, ten však jeho úmysl vystihl, v pádu mu míč odrazil do bezpečí a nedovolil zaznamenat v utkání hattrick. V 83. minutě ještě Paseka nastřelil svého spoluhráče Homolu a z gólové příležitosti opět nebylo nic. Utkání se ke konci pak pouze dohrávalo.
               

Autor: Jan Šerhant



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bernartice
Jan Šerhant: V posledním podzimním kole krajské 1.A třídy na bernartickém hřišti hostovalo mužstvo Sokola Sezimovo Ústí. Domácí pokračovali v kvalitních podzimních výkonech a zaslouženě zvítězili, i když soupeřovo velmi mladé mužstvo na tom bylo po herní stránce velice dobře. Diváci zhlédli v příjemném slunečném podzimním odpoledni zajímavý a fotbalově kvalitní zápas, ve kterém ofenzivní činnost převládala nad tou defenzivní. Především v prvním poločasu padaly nádherné branky. Domácí odskočili ve druhé části utkání až na čtyřbrankový náskok, poté však nechali hosty korigovat na přijatelný stav. Bernartičtí v domácím prostředí navázali na minulé brankové hody a odvedli kvalitní výkon. Soupeř složený většinou z dvacetiletých hráčů byl velice dobrý, především ve hře dopředu. Tyto faktory zajistily velice atraktivní a na góly bohaté utkání. Diváci odcházeli do svých domovů spokojeni s průběhem utkání a odvedeným výkonem obou mužstev. Poslední utkání v tomto roce odehrají Bernartice v předehrávaném prvním jarním kole v Milevsku, kde se v derby utkají se svým tradičním soupeřem rezervou divizního celku.




Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Mrkáček [-] , K. Trantina [-] , J. Kovář [-] (80. M. Suchopár [-] ) , J. Novák [-] - P. Kloboučník [-] , P. Brož [-] (84. V. Fučík [-] ) , D. Kukrál [-] , J. Paseka [-] , V. Homola [-] - A. Rakovan [-]

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Sazma [-] - J. Bartáček [-] (88. M. Novotný [-] ) , D. Hladík [-] (66. M. Doubek [-] ) , V. Brůžek [-] , P. Vilímek [-] , A. Olah [-] (68. A. Němec [-] ) - J. Škarda [-] , P. Nikl [-] (80. R. Chvojka [-] ) , D. Šmíd [-] , A. Kutner [-]

ŽK: 65. P. Kloboučník , 69. D. Kukrál , 79. P. Brož - 36. J. Bartáček , 44. J. Škarda , 56. A. Kutner .
Místo: Bernartice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - Tauber Lukáš, Písek Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.