2:1
(1:0)
74. F. Zitta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín na podzim nepoznal hořkost porážky!


Branky


0

Vacov je další z řady týmů, které si vylámaly zuby na suverénním Protivínu. Domácí se dostali do dvougólového trháku, ale hosté zvládli v závěru zápas ještě zdramatizovat brankou na 2:1. To bylo z jejich strany ale vše.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích vyústila v první branku...

V minulém kole si borci z Protivína dokázali celkem jednoznačně poradit s Chýnovem a Vacov vyválčil na domácím hřišti bod za remízu s Mirovicemi. V tomto kole na sebe tyto dva celky narazily a je jasná, že papírovým favoritem byli domácí, tak tomu už je prakticky od prvního kola. Podle toho také zápas začal vyvíjet. Protivínští měli od úvodních minut patrnou herní převahu, kterou se jim však dlouho nedařilo přetavit v gólovou radost. Domácí se poněkud trápili v koncovce a proti byl také hostující gólman Lácha, který srdnatě bránil svou svatyni. Avšak na zakončení Ondřeje Prášila z 29. minuty byl už i on krátký a dá se říci, že domácí se zaslouženě ujali vedení 1:0. Tento stav nakonec vydržel na ukazateli skóre až do konce první pětačtyřicetiminutovky a do šaten tak o něco spokojenější odcházeli domácí.

Domácí se v závěru strachovali o výsledek...

Úvodní minuty druhého poločasu probíhaly takřka stejně jako poločas první. Režii hry měli ve svých rukách domácí fotbalisté a zdálo se, že je jen otázka času, kdy se jim podaří přidat pojistku v podobě druhé branky. Na tu si nakonec diváci museli počkat do 65. minuty, kdy podruhé v zápase rozvlnil síť za zády vacovského brankáře Luboš Veselý a přiblížil tak Protivín ještě blíže k dalšímu bodovému zisku. Domácí už možná v duchu slavili další tři body, ale zanedlouho se ukázalo, že Vacov ještě neřekl poslední slovo. V 74. minutě se po nedorozumění domácích hráčů dostal k míči Filip Zitta a vstřelil kontaktní branku na 2:1. Protivínští se tak ve zbývajících minutách strachovali o výsledek, ale své těsné vedení si nakonec dokázali pohlídat až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra. Pokud tedy nebudeme počítat jarní předehrávku, která nás čeká příští víkend, znamená to, že Protivín podzimní částí sezóny doslova prolétl jako uragán a po cestě vytrousil pouhé dva body za remízu s Mirovicemi. Opravdu obdivuhodný výkon, klobouk dolů!



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Nepodali jsme asi úplně optimální výkon, ale i to stačilo k tomu, abychom si vypracovávali šance a měli převahu. Nedařilo se nám je ale proměňovat, dobře zachytal hostující gólman. Přesto jsme se po pěkných kombinačních akcích dostali do dvougólového vedení. Poté jsme ale díky nedorozumění pustili hosty do hry a v posledních minutách se báli o výsledek. Ten jsme však udrželi a podzimní častí prošli se ztrátou pouhých dvou bodů, na což jsme určitě hrdí, Myslím, že jsme prokázali mnohokrát sílu a kvalitu. Za týden začneme v Sezimáku jarní část sezóny a budeme chtít pokračovat ve sbírání bodů a udělat si příjemnou dokopnou. Víme, že nás nečeká nic lehkého, zvlášť bez Ondry Prášila a dalších hráčů, ale i tak máme na to přivézt všechny body.




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , J. Vojík ml. [-] , L. Ruczkowski [-] (70. P. Bartuška [-] ) - J. Moravec [-] , L. Veselý [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] , O. Prášil [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Moutelík [-] , V. Uhlíř [-] , G. Bujok [-] - R. Mach [-] , F. Roučka [-] , J. Mls [-] , T. Kovařík [-] - P. Vojtíšek [-] (46. F. Zitta [-] ) , V. Zábranský [-] , J. Ketzer [-]

ŽK: 24. M. Moutelík , 45. T. Kovařík , 56. J. Mls , 82. F. Roučka , 88. G. Bujok .
Hráči zápasu: L. Veselý , O. Prášil - F. Zitta .
Místo: Protivín. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sebera Filip - Dvořák Petr, Přibyl Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.