4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov doma válí! Želeč dostala čtyři góly na cestu


Branky


0

Jedno z nejhorších hřišť v krajském přeboru je domovem letos silného Rudolfova. Radim Pouzar se tentokrát nedokázal prosadit, jeho střelecký apetit ale nahradili další hráči a skóre tak nabylo na čtyři ku nule. Rudolfov potvrzuje, že letošní sezóna by mohla být vůbec nejlepší v jeho historii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov zažívá skvělý vstup do soutěže a zejména poslední dvě domácí kola ukázaly, že na špatném trávníku svého hřiště bude body získávat. Domácí fanoušci se mohli těšit i na Jiřího Hrbáče, jenž se po dlouhé době objevil v domácím utkání.

Na první gól se čekalo 32 minut. Pouzar zahrával přímý kop a po lehké teči Havliše skončil míč v síti želečské brány. Je dosti možné, že i kdyby se Havliš míče nedotkl, tak se domácí radovali z vedení.

Rudolfov má doma skvělé vstupy do druhých poločasů. Proti Dačicím jim stačilo 5 minut k dvěma brankám. Tentokrát to bylo minut sedm. Aktivní Pouzar prošel do vápna soupeře a připravil gól pro svého spoluhráče. V 52.minutě navíc navýšil skóre Prokeš, který dostal míč na zlatém podnose a do prázdné brány se už nemýlil.

Hosté se sice snažili s výsledkem něco udělat, ale jejich snaha přicházela v niveč a "Perštát" hrál stále ve větší a větší pohodě.

V 79.minutě zahrvali hosté rohový kop, ovšem domácí defenziva nebezpečí odvrátilo a během osmi vteřin byl balon na druhé straně, kde z rychlého brejku skóroval mladík Bašta. I tentokrát měl velký podíl na brance Pouzar, který zrychlil rychlý protiútok na půli hřiště.

Rudolfov pokračuje ve vydařených výkonech a ukazuje, že bude patřit k nejlepším.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Hrbáč (Rudolfov): Vedeli jsme, ze Zelec ma zkusene a kvalitni muzstvo a prvni polocas to take potvrdila. Vysledek je pro hosty kruty, nam hodne pomohly dva slepene goly na zacatku druheho polocasu, ale samozrejme jsme moc radi za 3 body.

TJ Sokol Želeč
Martin Petr (Želeč): Prohra v Rudolfově nás mrzí. Skóre je navíc hodně kruté. Výsledek budeme chtít napravit v dalším kole, kdy hrajeme doma.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - L. Havliš [-] , P. Čmelík [-] , P. Raab [-] , O. Hajný [-] - J. Novotný [-] , J. Hrbáč [-] (64. V. Bašta [-] ) , Š. Prokeš [-] , V. Baščevan [-] (83. D. Hlavatý [-] ) - R. Pouzar [-] , D. Ryneš [-] (53. M. Pexa [-] )

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , M. Petr [-] , M. Prokeš [-] (41. L. Nápravník [-] ) , L. Kubec [-] - L. Kordina [-] , M. Barteska [-] , V. Podroužek [-] , D. Pavličko [-] (63. O. Majer [-] ) - M. Sokolt [-] , R. Novotný [-]

ŽK: 13. P. Čmelík - 40. V. Podroužek , 67. M. Barteska .
Místo: Rudolfov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.