1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice dál jedou, porazily i Soběslav


Branky


0

Katovice body neztrácí. Jedinou ztrátu zaznamenaly překvapivě v Prachaticích, které jsou tak jediným týmem, který nováčka obral. V Soběslavi hosté utkání skvěle zahájily a to rozhodlo zbylý průběh. Soběslav i přesto držela s Katovicemi krok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sedmém kole se diváci v Soběslavi mohli těšit na šlágr kola, kdy se jejich tým vyhříval na pěkném třetím místě a rozhodně si po hlušších letech užívá lepšího umístění. Katovice byly druhé a svou hrou si získaly v krajském přeboru velké jméno. Do Soběslavi zavítalo opět i početné hnízdo fanoušků Katovic, kteří se pravidelně starají o skvělou atmosféru v hledišti. A 150 diváků nemuselo na gól čekat dlouho. Už v první minutě se nedomluvila dvojice Chotovinský – Kuník a jejich zaváhání si všiml Jakub Krýsl a drze se dostal k míči a se štěstím dopravil míč do sítě. V deváté minutě se do úniku dostal Pavel Rejšek a i přes dotírajícího obránce dokázal míč dostat do brány. Jeho gól jen potvrdil skvělý vstup Katovic do zápasu. Katovice se do konce poločasu svůj náskok s přehledem hlídaly.

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté opět velmi aktivně. V 54.minutě se do míče krásně opřel Michal Repa a jeho dělovka vyhnala všechny pavouky ze šibenice Kuníkovi brány. Soběslav sice zbraně nezahodila, ale snažit se s vývojem něco udělat, když prohráváte o tři góly není jednoduché. Ke korigování skóre přeci jen došlo. V 66.minutě se prosadil mladší z bratrů Mazouchů Tomáš, který překonal Švehlu střelou levačkou. Soběslav se tak svému soupeři nepřiblížila a naopak Katovice díky výhře opět poskočily na samí vrchol tabulky a vytvořili si už vcelku luxusní odstup od svých pronásledovatelů. Minimálně do nedělního podvečera se svěřenci Romana Malého ohřejí na výsluní.  

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (Soběslav): Zápas rozhodlo prvních deset minut a náš špatnej vstup do utkání. Smolně a rychle jsme prohrávali a ve zbytku zápasu už se nám nepodařilo výsledek otočit.




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Boháč [-] , M. Hromada [-] , D. Maršík [-] , K. Chotovinský [-] (79. K. Polišenský [-] ) - T. Mazouch [-] , J. Peltán [-] (63. V. Žalda [-] ) , L. Podráský [-] , M. Mazouch [-] - M. Dvořák [-] , J. Šmídmajer [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] , L. Černý [-] , T. Hajdušek [-] - K. Cibulka [-] , J. Miklas [-] , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] (84. D. Zoubek [-] ) , D. Blatský [-] - P. Hovorka [-] , J. Krýsl [-] (77. M. Chvosta [-] )

ŽK: 43. J. Hnilička , 45. T. Mazouch , 68. M. Dvořák - 43. P. Hovorka , 49. T. Hajdušek .
Místo: Soběslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.