2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice zabraly a doma si po dobrém výkonu poradily s Hlubokou


Branky


0

Prohry Dražic jsou minulostí. Skvělý výkon proti Hluboké nastínil, že forma kdysi jasného lídra KP půjde nahoru. Hluboká podruhé v sezóně prohrála a opět to bylo po zásluze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dražice odstartovali ročník krajského přeboru velmi špatně a předposlední místo není zrovna to, kde by se rády nacházely.

Na rozdíl od nich přijela Hluboká, které patřilo třetí místo a navíc zvýšené sebevědomí díky slastné výhře proti dosud vedoucímu Jankovu.

V utkání však nefungují žádné předzápasové postřehy a vše se rozhoduje na zeleném pažitu, kde tentokrát došlo k mírnému překvapení.

Dražice začaly utkání ve svižném tempu a už v páté minutě dokázal skórovat navrtilec do sestavy, kapitán, Jan Kromka. Nejlepší hráč utkání Karel Novotný nadýchal krásný centr, do kterého vlítl Brašnička, avšak nedokázal jej uklidit do bezpečí, ale pouze na hlavu jednoho z nejmenších hráčů na hřišti, Kromky, a ten už pohodlně usměrnil míč do sítě.

Na začátku druhé desetiminutovky se do šance dostal Novotný, ale jeho pokus Brašnička zlikvidoval.

Ke konci prvního poločasu ještě zahrozil domácí Fořt, který se zjevil na zadní tyči naprosto nehlídán po rohovém kopu a z jasné tutovky nepochopitelně minul. Hluboká působila, že je stále ještě na cestě. Neslaný, nemastný výkon. Na druhou stranu, domácí byli při chuti a po zásluze vedli. Rozdíl navíc mohl být razantně vyšší.

Druhý poločas začal v podobném duchu jako se hrál ten první. Vakoč se rozhodl zkusit štěstí, jeho střelu však kryl Brašnička, který se tento zápas rozhodně nenudil.

Po deseti minutách druhé půle zahrozil Tomáš Adam střelou. Boček v Dražické bráně ale zasáhl. Poté se třikrát připomněl Novotný, ale ani on nedokázal připravit či vstřelit gól. V osmdesáté minutě nastřelila Hluboká břevno, což byla největší jejich šance.

Utkání se blížilo ke svému konci a tým z podzámčí se snažil o vyrovnání nepříznivého stavu. Při jedné z akcí však přišel smolný okamžik pro Hlubokou. Rozvíjející se akce skončila kvůli nechtěnému zásahu rozhodčího, od něhož se míč odrazil k Novotnému, ten předal Horkovi, zpět na Novotného a střela na Brašničku. Mladý brankář první pokus vyrazil, ale na dorážku Bareše byl krátký.

Dražice se po dlouhé době dočkaly výhry a to se silnou Hlubokou.

 

Tým trenéra Wolghemutha předvedl mizerný výkon a doma bude mít co napravovat. Dražice se možná odrazily k lepším zítřkům.



Ohlasy k zápasu



TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (Hluboká): Zápas v Dražicích se nám nepovedl. Domácí byli důraznější, měli více šancí. My jsme si za celý zápas vytvořili snad jen dvě šance, které domácí brankář dokázal chytit. Celkově to od nás nebyl dobrý výkon a Dražice zaslouženě vyhráli. V příštím zápase máme co napravovat.



Sestavy


TJ Dražice
J. Boček [-] - R. Fořt [-] , R. Valášek [-] , T. Vakoč [-] , T. Hořejší [-] - M. Horka [-] , K. Novotný [-] , T. Bareš [-] , J. Kromka [-] (85. Z. Kaše [-] ) - M. Hojdar [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , K. Jonáš [-] , S. Legdan [-] - O. Němec [-] , D. Faber [-] , R. Horejš [-] , Z. Stráský [-] - K. Štabrňák [-] (76. L. Valenta [-] ) , T. Adam [-]

ŽK: 23. T. Vakoč , 37. J. Kromka - 31. T. Antoš .
Místo: Dražice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Macko Pavel - Peterka, Krčín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.