3:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav uspěla v derby a je králem Lužnice


Branky


51. J. Peltán , 61. M. Dvořák , 64. M. Mazouch (p.) - 49. M. Ježek , 89. M. Ježek
0

Soběslav versus Veselí nad Lužnicí. To je vždy utkání, které nabízí zajímavou podívanou a taktéž atmosféru derby. Tentokrát se více povedlo Soběslavi, která se nachází na krásném čtvrtém místě. Veselí je předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslav je v letošní sezóně po dlouhých letech v horní polovině tabulky a dokazuje tak, že hlavním problémem nebyla herní stránka, ale spíš nemohoucnost v koncovce. To je v letošním ročníku jiná pohádka, než loni.

Na derby dorazila slušná návštěva. A říká se, že derby nemá favorita, což potvrdil i kapitán domácích Boháč, který nepřisuzoval momentálnímu postavení v tabulce žádnou váhu a naopak nabádal k nepodcenění.

Ve Veselí se po hodně mizerném začátku tým probouzí. Výsledky jsou sice stále špatné, ale herní projev se zlepšil a to by mohla být cesta k případnému postupnému posunu výš.

Od úvodu utkání byla Soběslav lepším týmem, ale hosté pozorně bránili a nedovolili svému soupeři skórovat. Ne příliš zábavný poločas branku nenabídl a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu, který chtě nechtě určitě více vyhovoval mladému týmu Veselí.

Zatímco první poločas diváci v hledišti příliš pohledné hry neviděli, druhá půle začala divoce a jako první se radovali hosté. Domácí natropili chybu vzadu a útočník Ježek ji potrestal. Veselí se tak dostalo možná překvapivě do vedení.

Radost jim však příliš dlouho nevydržela. Ihned z rozehrávky se domácí vrhli dopředu a vybojovali rohový kop, jenž zahrával Milan Mazouch a přesně našel Peltána, jenž se z blízkosti nemýlil a rozveselil tak domácí fans.

Tlak Soběslavi se stupňoval a jakoby po inkasovaném gólu ožila. V 61.minutě poslal Dvořák svůj celek do vedení. O další tři minuty později vstřelil gól na 3:1 Milan Mazouch z pokutového kopu a dodal tak klid na kopačky spoluhráčů. Ovšem otázkou je, zda ne moc velký klid. Soběslav se uspokojila a chyba v devadesáté minutě je stála branku na 3:2. Na víc se už ale hosté nezmohli a po gólovém druhém poločase zůstali všechny body v Soběslavi.

 

Soběslav se nyní nachází na čtvrtém místě s 15 body a příští kolo zajíždí na horkou půdu Oseku. Veselí se pokusí překvapit proti vedoucím Katovicím. Oba soupeře dělí v osmém kole už 18 bodů!  



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (Soběslav): Věděli jsme ze nás čeka těžkej zápas ze postavení v tabulce nebude hrát zas tak zásadní roli a to se na hřišti potvrdilo. Povedlo se nám výsledek otočit ale pak v 90.minute jsem udělal hroznou chybu a zbytečne jsme dostali na 3:2 což je hrozna škoda. Takovýhle chyby nemůžeme dělat. Naštěstí to pro nás neznamenalo ztrátu všech bodů.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Patrik Fukal (Veselí): První poločas byl oboustraně velmi opatrný a moc fotbalové krásy nepřinesl. Ve druhém poločase jsme sice šli do zapásového vedení,ale domácím se podařilo v průběhu dvou minut vyrovnat.Tento okamžik byl klíčový moment celého derby.Následně v průběhu patnácti minut domácí přidali ještě další dvě branky a zdálo se,že bude rozhodnuto.V 88.minutě přišla naše branka,která přinesla pouze kosmetickou úpravu skóre. Podali jsme kvalitní výkon, ale na vítězství to bohužel nestačilo.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - D. Maršík [-] (46. O. Madar [-] ) , M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , K. Chotovinský [-] - J. Peltán [-] (73. V. Žalda [-] ) , T. Mazouch [-] (82. K. Polišenský [-] ) , M. Mazouch [-] , L. Podráský [-] - M. Dvořák [-] , J. Šmídmajer [-] (86. D. Doležal [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - M. Šachl [-] , J. Lukáš [-] , P. Fukal [-] , V. Kotyza [-] - D. Vojta [-] (70. D. Karták [-] ) , P. Kolář [-] (79. M. Plocek [-] ) , P. Nuhlíček [-] , R. Fischer [-] - P. Daněk [-] (79. D. Čech [-] ) , M. Ježek [-]

ŽK: 72. L. Podráský , 81. T. Mazouch , 86. D. Doležal - 63. D. Vojta , 81. P. Fukal .
Místo: Soběslav. Počet diváků: 231. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - Tesař, Vican.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.