Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 10:15

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav porazila Dačice a venku i nadále získává všechny body


Branky


0

Soběslav přijela do Dačic v roli jasného favorita a to také od prvních minut potvrzovala. Dačice nastoupily hned bez několika hráčů a na hře Centropenu to bylo znát. V chladném počasí viděli diváci všechny góly v první půl hodině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Středa ráno, zima, svátek. I přesto se hráči museli převléknout do dresů a naklusat na zelený pažit. Návštěva v tento nečas sice nebyla rekordy trhající, ale je vůbec sympatické, že z vyhřátých postelí se najde několik desítek lidí, kteří do ochozů zavítají.

Už od úvodu utkání bylo vidět, že tým Soběslavi působí na hřišti kolektivnějším pojetím a v kombinaci byl tým trenéra Hajiče přesnější.

První gólová situace vznikla v deváté minutě. Dlouhý nákop za dačickou obranu našel Šmídmajera, který sklepl míč pod sebe, kde se nacházel Jiří Peltán, jenž krásnou střelou placírkou obstřelil brankáře Ferdana, jenž s tímto povedeným pokusem nemohl lautr nic dělat. V 16. Minutě se ale dočkali domácí ultras vyrovnání. Točík vyslal nádherný balon za obranu, kam si naběhl Toman a propasíroval míč vedle padajícího Kuníka.

Hosté poté převzali otěže hry a pokoušeli se o navrácení ztraceného vedení. Podařilo se jim to ve 26. minutě. Stoper Ferdan proskočil míč, který se dostal ke Šmídmajerovi a ten střelou za vápnem poslal Soběslav opět do vedení. O další čtyři minuty se trefil i další střelec Rašeliny Dvořák a Soběslav na trávníku neporažených Dačic vedla už 3:1.

Ke konci poločasu se do obrovské šance dostal opět Toman, jeho bezprostřední pokus chytil Kunik a jeden ze stoperů se snažil míč odkopnout. Ovšem skončil pouze u Točíka, který pohotově zakončoval a jeho střelu jemně tečoval Kuník a vyrazil ji na břevno. To byla poslední tečka za prvním poločasem.

Ve druhém poločase se bohužel hra zvolnila. Soběslav si hlídala pohodlné vedení a Dačice neměly tentokrát sílu ani kvalitu na zvrácení utkání. Do velké šance se dostali Šmídmajer, Dvořák či Mazouch. Ale žádná ze šancí neskončila brankou. Brankář Ferdan byl ve druhém poločase jednoznačně největší osobností v dačickém dresu, jelikož zlikvidoval opět velké množství šancí.

Dačice hrají v sobotu opět doma. K Dyji zajíždí tým Prachatic. Soběslav se představí na půdě Čimelic.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Martin Toman: V nekompletni sestave se da zapas jen tezce zvládnout. Nasemu tymu chybelo jak nasazeni tak chut vyhrat. Sobeslav nas predcila ve vsech hernich cinnostech a proto vyhrala zaslouzene.

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč:



Sestavy


FK Dačice
T. Ferdan [-] - J. Grün [-] (68. D. Mašát [-] ) , M. Ferdan [-] , P. Mašát [-] , J. Nosek [-] - D. Točík [-] , M. Krtek [-] , D. Vacuška [-] , M. Janák [-] (79. J. Černý [-] ) - M. Šimánek [-] , M. Toman [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - L. Podráský [-] , J. Boháč [-] , O. Madar [-] , D. Maršík [-] - K. Chotovinský [-] , J. Peltán [-] , T. Mazouch [-] (86. M. Hromada [-] ) , M. Mazouch [-] (82. V. Žalda [-] ) - M. Dvořák [-] , J. Šmídmajer [-] (88. L. Hromada [-] )

ŽK: 52. M. Ferdan - 66. J. Šmídmajer .
Místo: Dačice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.