Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparťanské derby se šťastným koncem pro hosty


Branky


24. F. Skoupý , 27. R. Grill (vl.) , 63. F. Skoupý , 66. M. Pedál - 10. R. Pokorný , 11. D. Bechner , 41. A. Špička , 52. R. Pokorný , 69. J. Vejvoda
25

V neděli v Řevničově proti sobě nastoupila Sparta proti Spartě, po vyrovnaném a pro diváky atraktivním utkání se z výhry mohou radovat hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řevničov musel zase dotahovat

V úvodu utkání mohl rozjásat domácí fandy Pavel Bohatý,když z poza vápna neskutečnou pumelicí z voleye nastřelil břevno, nutno podotknout,  že s pomocí výborného zákroku gólmana Pokorného. Otevřít skóre se povedlo v 10. minutě Radkovi Pokornému, který se dostal o odraženému míči a neměl problém dostat míč do sítě - 1:0. Ihned po rozehrávce udělal obrovskou chybu Husák, který se snažil udělat kliku na středu hřiště, Bechner ale balón ukořistil a přenádhernou ranou pod břevno uklidil z dálky míč do sítě. Ke slovu se dostal Řevničov, když se po pěkné kombinaci dostal ke střele levačkou Filip Skoupý a snížil tak na 1:2. Nešťasný moment si vybral hostující Grill, který si nešťastně srazil míč do vlastní brány a vyrovnal tak stav zápasu. Aby pěkných dalekonosných střel nebylo málo, v minutě 41. se z dálky do balónu levačkou opřel Adam Špička a s pomocí tyče dostal Lužnou opět do vedení, což bylo do poločasu vše a do kabin se odcházelo za stavu 2:3.   

I nadále padaly góly

Vstup do druhého poločasu měla opět Lužná, k odraženému balónu se ve vápně dostal opět Radek Pokorný a zvýšil tak pro hosty už na 2:4. Řevničov nechtěl nic dát zadarmo,k vyrovnání první zavelil opět Filip Skoupý, aby se po chvíli pověsil neskutečně do vzduchu Milan Pedál po rohovém kopu a hlavou trefil do šibenice, rázem to bylo 4:4 a diváci se mohli opravdu bavit. Lužná ale reagovala nejlépe jak mohla a vedení jí vratil Josef Vejvoda v 69. minutě. V závěru utkání měl sice Řevničov tlak a Lužná už spoléhala na brejky, ale její kompaktní obrana nedovolila domácím skórovat a ze zápasu odjíždí Lužná s všemi třemi body. 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Pavel Bohatý, útočník: Opět špatný vstup do zápasu, kdy dostaneme zbytečné góly a pak celý zápas dotahujeme, je to škoda, protože průběh zápasu byl vyrovnaný a šancí bylo dostatek, aby jsme to dokázali zvrátit. Ale jakmile budeme dostávat tolik branek, tak nemůžeme počítat, že budeme bodovat.

TJ Sparta Lužná
Robert Grill, záložník: Výsledek vypadá spíš jako z hokeje, než z fotbalu. Zápas měl úroveň, padlo hodně gólů a zápas se divákům musel líbit. Jsem rád, že i přes můj vlastní gól, tak jsme zápas dotáhli do vítězného konce a odvezli si 3 důležité body!



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Pedál [-] , J. Murčo [-] , T. Bohatý [-] (85. J. Urbanovič [-] ) - J. Husák [-] (55. L. Vait [-] ) - F. Skoupý [-] , V. Kapr [-] (56. J. Kolek [-] ) - J. Husák [-] , P. Bohatý [-] , L. Skoupý [-] , M. Beneš [-]

TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - J. Vejvoda [-] , A. Špička [-] , D. Bechner [-] , J. Staněk [-] , R. Grill [-] (89. P. Kopřiva [-] ) , J. Špička [-] , R. Šnajdr [-] (60. O. Košulič [-] ) , R. Pokorný [-] , M. Rek [-] , D. Kopernický [-]

ŽK: 75. M. Pedál , 85. M. Beneš - 76. R. Pokorný , 90. D. Bechner .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - POLÍVKA Zdeněk, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza