Ztrátu bodů Velimští nedovolili


Branky


81. J. Špinka , 83. V. Novotný - 38. L. Tlučhoř (vl.) , 61. O. Kosina , 67. M. Kyncl
19

Krakovany prohrály první poločas vlastním gólem Tlučhoře. Ve druhém přidali hosté další dvě branky a zápas se zdál být rozhodnutý. Jenže domácí přidali, dokázali dvěma góly snížit, ale víc už hosté nedovolili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlučhoř poslal vlastňákem Velim do vedení

"Na Velim se těšíme, spousta z nás v jejich dresu nastupovala", uvedl v úvodu Jan Špinka a doplnil: "Bereme to tak trochu prestižně." A bylo to vidět i na hřišti. Domácí vlétli do zápasu jako uragán, jenže jejich akce se nedočkaly gólového zakončení.

 

Po úvodní pětiminutovce hosté hru vyrovnali a začali být nebezpeční. "Bylo vidět, že pohybově jsou na tom lépe než my", uvědomoval si Jan Špinka. Jenže ani jeden tým se nedokázal dostat k přímému ohrožení soupeřovy brány.

 

Na gól tak diváci čekali osmatřicet minut, kdy Velimští poslali pěkný míč za obranu domácích a před dotírajícím Kynclem hasil situaci Luděk Tlučhoř a nešťastně míč uklidil do vlastní sítě - 0:1. Ještě do konce poločasu mohli Krakovany vyrovnat, Kozel předložil míč jak na talíři pro Špinku, ale ten trefil jen boční síť.

 

Čtyři góly ve druhé půli

Do druhého dějství domácí malinko přeskupili řady a začali být aktivnější. Do šestnáctky létal centr za centrem, jeden z nich na penaltě minul Špinka. Hosté šikovně bránili a hrozili z rychlých protiútoků, kdy krakovanská obrana těžko míče odvracela.

 

Na jeden z dlouhých míčů do vápna Krakovan nereagoval ani domácí gólman ani stopeři a pro Ondřeje Kosinu bylo snadné zvýšit na 0:2. Vzápětí měli domácí zase velikou příležitost střelecky se chytit. Kozel prokličkoval a poslal centr do vápna, který Dostál krásnou hlavou trefil těsně mimo. A přišel další trest. Rychlý brejk hostů procpal za záda Douděry Martin Kyncl - 0:3.

 

Vypadalo to na ručník do ringu, ale Krakorky se nevzdávají. Začíná poslední desetiminutovka, když Dostál poslal dlouhý míč na zadní tyč, kde číhal Jan Špinka a zabil to do brány - 1:3. Hosté sice reklamovali ofsajd, ale rozhodčí gól uznal. "Kdo to mohl v té rychlosti posoudit, já sám nevím", radoval se šťastný střelec.

 

Tlak domácích se zvyšuje. Cítí šanci ještě na zvrat. Na rozdíl jediné branky se dostávají hned po dvou minutách. Odražený míč si rovná na levačku Špinka, nakonec se rozhodl pro přihrávku a Vlastimil Novotný krásnou střelou snižuje - 2:3.

 

Do vápna Velimi létá jeden míč za druhým, v šanci ala repre, kdy domácí vrací hlavou balón před branku, ale Tlučhoř jej do branky nedostal. Poslední roh, Velim odvrací a raduje se ze zisku tří bodů. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Bohužel první poločas jsme hráli tužku a fotbal se hrál po vápna. Nešťastně jsme si dali vlastní gól a do kabin se šlo 0:1, Druhý poločas jsme se herně zvedli, makali jsme a vytvářeli si šance. Velim změnila hru a hrála na brejky a z těch mohla dát 5 gólů. My pak dali dva slepené góly a bylo zas o co hrát. Velim byla o gól lepší a zasloužila si vyhrát. Mám ještě dva postřehy na konci sezóny. Za prvé rozhodčí jsou lidi jako my a nemám problém s tím, že rozhodčí nepíská podle mých představ. Jako my se kopeme za uši, tak rozhodčí může udělat chybu, zvlášť když začíná s pískáním. Takže prosím trošku tolerance k těmto rozhodčím. Pak tu máme okresní klasiku a k těm řezníkům se vyjadřovat nebudu. A druhá věc, minulý týden se ke mně dostalo spoustu informací z Libodřic. Jejich aktivní presink, jak napsal p. Škopek, je proslulý po celém okrese, ale co mě pobavilo, že v posledním kole jsou za usvědčené podvodníky. Tak Vám kluci do údolí smutku gratuluju.




Počet diváků: 65. Rozhodčí: MOJŽÍŠ Marek - KUBIČEK Luboš (N), KUBELKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 11. 2019 16:56
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 06:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 22:19
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 10:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 16:54

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 15:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 12:57

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:08
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů