3:2p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobráč utkání dokázal zdramatizovat


Branky


8. M. Šindelář (p.) , 39. D. Jambor - 52. T. Jícha , 63. M. Kováč
19

Poločasový dvoubrankový náskok hráči Čechie nepohlídali a Dobré Pole dokázalo vyrovnat. V penaltách se štěstěna přiklonila k domácímu týmu a Tuklaty berou dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Na hřišti domácí Čechie v Tuklatech se představili hosté z Dobrého Pole. A zatímco domácí jsou letos bodově relativně vysoko, hostů body schází. A přímému ohrožení sestupem se hosté potřebují vyhnout a urvat body, kde se dá. V Tuklatech tato šance byla. Oba týmy se pravidelně utkávají poslední čtyři sezóny a bilance vyznívá lehce pro Dobráč. Navíc můžeme připočíst fakt, že v Tuklatech dokázali hosté ze čtyř zápasů třikrát vyhrát za tři body.

 

Tolik ale pouze statistika. V půl druhé odpoledne zahájil hlavní rozhodčí Roman Pikner utkání za stavu 0:0. Startovní pozice na obou stranách stejná. A domácí se do soupeře zakousli od prvních minut. Hosté bohužel víc diskutovali než hráli a tak po brankách Martina Šindeláře, který už v osmé minutě proměnil pokutový kop, a Davida Jambora vedli o poločase domácí borci 2:0.

Ve druhé půli kralovali hosté

Pro hosty ale dvoubranková ztráta nic neznamenala. O přestávce si nejspíš hráči leccos vyříkali, protože do druhé půle vyběhl tým jako vyměněný. Obrázek hry se otočil o stoosmdesát stupňů. Byli to hosté, kdo diktoval tempo hry. Po pěti minutách ještě poslali na plac čerstvého Krejčího, který nahradil Owusu. 

 

A hned minutu po vystřídání se hráčům Dobrého Pole podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Jako správný kapitán byl úspěšným střelcem Tomáš Jícha - 2:1. Další šance hostů na sebe nedaly čekat, ale branky se dočkali až po hodině hry zásluhou Marka Kováče, který srovnal skóre - 2:2.

 

Do konce zápasu zbývala půlhodina hry a začínalo se vlastně od nuly. Hosté alke byli na koni a nedovolovali hráčům Čechie hrát jejich obvyklou hru. A protože se už žádný z aktérů mezi tři tyče netrefil, muselo se o bonusovém bodu rozhodovat z penaltového puntíku.

 

Čechie ulovila bonusový bod

Přestože mohli mít domácí hlavy dole po ztrátě dvoubrankového náskoku, do penalt šli s čistými hlavami a zahrávali je přesně. Méně se dařilo hráčům Dobráče a tak musí být spokojeni, že si odváží alespoň bod. 



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Dva body nakonec zůstaly doma. Chtěl bych poděkovat divákům za podporu, zejména našemu novému fanklubu, který po celé utkání neúnavně povzbuzoval. Podzim končíme se sedmnácti body na 9. místě. K mé úplné spokojenosti nám 3-4 body chybí. Snad bude jaro úrodnější. Přesto klukům za podzim děkuji.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Hrál se oboustranně důrazný zápas. V prvním poločase jsme se spíše věnovali rozhodčímu než svojí hře. Ve druhém jsme chtěli co nejdříve snížit a zápas otočit, což se nám částečně povedlo. Škoda, že jsme nevyužili další šance, které jsme v zápase měli. Penalty nám tentokrát nevyšly.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Jansta [-] , P. Patáčik [-] , M. Kotala [-] (78. K. Zradička [-] ) , J. Vébr [-] , R. Nešpor [-] , R. Časta [-] (77. M. Pytloun [-] ) , M. Šindelář [-] , D. Jambor [-] , M. Kassa [-] (83. L. Blaščok [-] ) , P. Jambor [-] (36. J. Vyhnal [-] )

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , T. Jícha [-] , B. Nneji [-] - D. Špička [-] , R. Owusu [-] (51. F. Krejčí [-] ) , E. Nana [-] , J. Žirovnický [-] - M. Kováč [-] , M. Potůček [-] -

ŽK: 54. R. Časta , 82. M. Pytloun - 16. M. Kováč , 20. B. Nneji , 79. J. Flieger , 89. F. Krejčí .
Hráči zápasu: D. Jambor , M. Šindelář - T. Jícha , M. Kováč .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PIKNER Roman - PAZDERA Josef (N), ŠŤASTNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 06:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 22:19
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 10:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 21:46
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra hostů

Dobráč v Tuklatech překvapí a odveze si všechny body důležité v boji o záchranu.

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 16:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 15:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 12:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:08
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích