5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důraz Libodřic Krakovanským nevoněl


Branky


31. A. Baško , 37. A. Baško , 45. P. Sova , 70. V. Dittrich (p.) , 81. L. Pohanka - 83. M. Nehasil
20

Libodřice ztrácely před tímto zápasem na svého soupeře dva body a v případě plného bodového zisku ho mohly v tabulce přeskočit. To se jim také plně podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adam Baško střelcem poločasu

Hosté se utkání v Libodřicích obávali: "Je tu malé hřiště, hra je samý souboj a to nám moc nevoní", přiznal před zápasem Jan Špinka. Ale úvodní minuty toto tvrzení popíraly. Už po pár minutách našel Kozel rozeběhnutého Špinku, ale ten situaci "dva na dva" vyřešil špatnbou přihrávkou. O chvilku později šel do otevřené obrany Kutil, který vystihl nepřesnou přihrávku domácích hráčů, ale střílel slabě a doprostřed brány na připraveného Skočdopoleho.

 

Ještě po dvaceti minutách vládli na hřišti hosté, ale Chvojkův centr dává Dostál na přední tyči hlavou nad břevno domácí brány. A domácí se konečně začali probouzet. Přidali na důrazu a přikovali Krakovanské před jejich bránu. Vypracovali si sérii několika rohových kopů. A byly nebezpečné!

 

Po hlavičkovém zakončení jednoho z nich už už domácí zvedali ruce nad hlavu, ale Neruda ještě stačil míč vyhlavičkovat ven z brány. Ale další už byl gólový. Špinka neuhlídal na první tyči Adama Baška, který o zadní tyč otevřel skóre - 1:0

 

Hned z rozehrávky mohli Krakovanští vyrovnat, ale nejlepší střelec soutěže Dostál z úhlu mířil jen do boční sítě. Posledních pět minut patřilo domácím. Nejprve hasil Douděra svoji chybnou rozehrávku faulem, Adam Baško procedil míč skrz zeď a zvýšil na 2:0. A v poslední minutě Pánek výborně přihrál na Pavla Sovu, který téměř z nulového úhlu prostřelil Douděru - 3:0.

 

 

Krakovany smířeny s výsledkem

Odevzdaně nastoupili hosté do druhé půle. Na plac sice přišla nová krev v podobě Sixty a Šindeláře, ale Libodřičtí si už výsledek v pohodě hlídali a přidali další branky. Nejprve Hrstka napálil z pětadvaceti metrů míč do tyče. V sedmdesáté minutě zahrál nikým neatakovaný Chvojka neúmyslně rukou a penaltu proměnil Václav Dittrich - 4:0.

 

Devět minut před koncem se centr Hrstky snesl k Lukášovi Pohankovi, který poklidně zvyšuje na 5:0. O dvě minuty později pokazil Skočdopolemiu čisté konto Michal Nehasil, který zakončil souboj Šindeláře s domácím brankářem - 5:1.

 

Domácí tak potvrdili, že na Krakorky zahrát umí a v tabulce jdou na šesté místo právě před svého dnešního soupeře.

 



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Začátek utkání byl z obou stran opatrný a celkem nepřesný, bez výraznějších šancí. Poprvé jsme se prosadili ve 31. minutě, kdy se Baško krásně trefil hlavou, druhou branku přidal opět Baško ve 37. minutě z přímého kopu. Do poločasu přidal třetí branku Sova po vynikající přihrávce Pánka. Druhý poločas byl zcela v naší režii, soupeře jsme k ničemu nepouštěli, a přidávali další branky. V 70. minutě zvyšoval z penalty na 4:0 Dittrich, v 81. minutě se po velmi dobré kombinaci ještě prosadil Pohanka. Branka Krakovan v závěru utkání na 5:1 už nic neřešila. Vyhráli jsme zaslouženě.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Tak tenhle zápas se nám hrubě nepovedl. Tvrdá hra Libodřic nám nevoní a dneska jsme do toho nedali nic navíc. Prvních 20 min. jsme Libodřice přehrávali, ale pak se přitvrdilo a bohužel na nás to stačí. Vezeme si domů bůra a nedá se nic dělat. Musíme teď dát vše do posledních dvou tréninků a pokusit se doma porazit Velim. Ta proti nám bude hrát fotbal, takže výmluvy, že nás někdo pokopal, nebudou nic platné.



Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - R. Medlen [-] , F. Šafránek [-] , P. Sova [-] , A. Baško [-] (46. A. Heverle [-] ) , M. Hovorka [-] , L. Pohanka [-] , M. Pánek [-] , M. Beníšek [-] , V. Dittrich [-] , T. Němec [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Neruda [-] , M. Věříš [-] , M. Kutil [-] - Z. Vodvářka [-] , L. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] (65. M. Nehasil [-] ) , D. Chvojka [-] - A. Dostál [-] , J. Špinka [-] (46. T. Sixta [-] ) - P. Strejcius [-] (46. S. Šindelář [-] )

ŽK: 5. R. Medlen , 46. M. Pánek - 22. L. Tlučhoř .
Hráči zápasu: M. Pánek , A. Baško .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOUŠKA Pavel - MLÁZOVSKÝ David (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 11. 2019 09:05
Už kolikátý vnímám, že soupeř od nás jezdí pokopaný nebo, že jsme dokonce hráli ragby. Co to melete? Buďte trochu soudní. Dyk Krakorky se nedostali druhý poločas za půlící čáru a jediny kdo nestíhal a kopal byli právě hráči Krakovan. Frustrovaný tým se akorát nedokázal smířit s tím, že dostal bůrka toď vše. Stejně tak před 14-ti dny kluci z Velimy. Uznávám , že naše hra je nepříjemná ale rozhodně do nikoho nekopeme. Tak se srovnejte a naučte se něco o aktivním presingu.
13. 11. 2019 08:56
Už kolikátý vnímám, že soupeř od nás jezdí pokopaný nebo, že jsme dokonce hráli ragby. Co to melete? Buďte trochu soudní. Dyk Krakorky se nedostali druhý poločas za půlící čáru a jediny kdo nestíhal a kopal byli právě hráči Krakovan. Frustrovaný tým se akorát nedokázal smířit s tím, že dostal bůrka toď vše. Stejně tak před 14-ti dny kluci z Velimy. Uznávávam , že naše hra je nepříjemná ale rozhodně do nikoho nekopeme. Tak se srovnejte a naučte se něco o aktivním presingu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Libodřice hrají jako na houpačce, ale naposledy zvládly za tři body Velim a Kouřim. Krakorky ale od čtvrtého kola nepoznaly hořkost porážky.

Tip: výhra domácích